Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Phonescort on Google Play
 Hirdetés

Domina úrnők

   Találatok: 37
Új sorrend
cm-nél
évnél
kg-nál
Egyik sem   Mind  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Domina
HannaBDSM
Domina
HannaBDSM (39)
 
Domina
STRAPON KIRÁLYNŐ
Violetta
Domina
Violetta (30)
 
Domina
No.1 PROFI DOMINA
MonicaDevil
Domina
MonicaDevil (34)
 
Domina
Lady Lauren
LadyLauren
Domina
LadyLauren (25)
 
Domina
THE BEST ANAL QUEEN
Mistress_Szilvia
Domina
Mistress_Szilvia (35)
 
Domina
LÁBFÉTIS, STRAPON
BlackRose
Domina
BlackRose (28)
 
Domina
FETISHMASSAGE
KalliopéÚrnő
Domina
KalliopéÚrnő (40)
 
Domina
lábimádat, prosztata
DominaAlexandra
Domina
DominaAlexandra (31)
 
Domina
Szonja_Domina
Domina
Szonja_Domina (32)
 
Domina
CSAK SZOLGÁKNAK
LadyLola
Domina
LadyLola (31)
 
Domina
Déva
Domina
Déva (31)
 
Domina
0-24 :)
Dorina
Domina
Dorina (19)
 
Domina
D_Réka
Domina
D_Réka (31)
 
Domina
A DOMINA
Valéria_Úrnő
Domina
Valéria_Úrnő (48)
 
Domina
DominaPatricia
Domina
DominaPatricia (48)
 
Domina
FETISH MASSAGE-BDSM
Rubina_Úrnő
Domina
Rubina_Úrnő (20)
 
Domina
Talapsztalt igényes
Szeléna
Domina
Szeléna (22)
 
Domina
Profi Domina show!
Lady_Elizabeth
Domina
Lady_Elizabeth (45)
 
Domina
Újra itt vagyok!;)
Arabella
Domina
Arabella (30)
 
Domina
MiaVelvet
Domina
MiaVelvet (31)
 
Domina
switch lány
Szibilla
Domina
Szibilla (25)
 
Domina
AlexaDomina
Domina
AlexaDomina (28)
 
Domina
Cherry
Domina
Cherry (25)
 
Domina
Squirt
LadyVeronika
Domina
LadyVeronika (25)
 
Domina
Angel SM
AngelSMith
Domina
AngelSMith (33)
 
Domina
100% REALITY!!!
MistressChloé
Domina
MistressChloé (36)
 
Domina
erotikus domina is
Wanda_and_Tina
Domina
Wanda_and_Tina (36)
 
Domina
Escoort is :)
Vanda_Úrnő
Domina
Vanda_Úrnő (22)
 
Domina
Lábimádat,strapon!
KetrinBest
Domina
KetrinBest (20)
 
Domina
ÚJRA ELÉRHETŐ
Fétish_Angéla
Domina
Fétish_Angéla (38)
 
Domina
KrisztinaÚrnő
Domina
KrisztinaÚrnő (31)
 
Domina
Fétish lány!!!
RubinaDomina
Domina
RubinaDomina (34)
 
Domina
Szolg
Lady_Black
Domina
Lady_Black (30)
 
Domina
70/274-6179 Hívj!!!
Viktória_úrnő
Domina
Viktória_úrnő (37)
 
Domina
Boldog Új Évet!
DominaKitty
Domina
DominaKitty (29)
 
Domina
Pornószínésznő!
Nadja_Dark_Por..
Domina
Nadja_Dark_Por.. (28)
 
Domina
DOMINA ISTENNŐ
JolieJoker
Domina
JolieJoker (30)
 

 

Domina szexpartner

Domina szexpartner: A szexben, szexuális játékokban a domináns, uralkodó, irányító szerepet játszó, többnyire tapasztalt szexpartner nő, - bár lehet, lehet éppen fiatalabb hölgy is - akit szexuális örömmel tölt el, hogy uralkodik szexpartnere felett, alázza meg őt szexuálisan. Élvezi partnere kiszolgáltatottságát, könyörgéseit, szenvedéseit. A s/m játékok során kegyetlen hajlamú, számító, sokszor rideg úrnő, de akár jószívű engedékenyebb nevelőnő is lehet, aki rabszolgáját a legnagyobb jó szándékkal neveli. Ebben a listában vannak az oldalon a dominát kedvelő úrnők.

Domina hölgyek

Összes szexpartner lányok: erre kilistázza az összes szexpartner lányt pest megyében. Új lányok: erre kidobja 120 legutoljára felkerült vagy visszakerült szexpartner lány. Fiatal szexpartner lányok: itt kapjuk meg a 18 és 24 év közti szexpartner lányok listáját. Érettebb szexpartner lányok: ebben a kategóriában vannak a 25 és 35 év közti érettebb nők. MILF: ez a Mother I'd Like to Fuck angol szó rövidítése, itt találhatóak az érettebb nők. Érett hölgyek: eme a szexpartner kereső kategóriában vannak a 36 év feletti hölgyek. Szexpartner lányok arccal: itt vannak azokat a szexpartnereket, akiknek a képen mutatják az arcuk. Masszázs lányok: ezek a masszázs lányok listája. Domina úrnők: keményebb domina szexet kedvelő szexpartner lányok itt találhatóak. Telt szexpartner lányok: a molett és kövér szexpartnerek erre a listára kattintva érhetőek el. Vékony lányok: a karcsú és kecses lányok itt vannak. Kezdő lányok: azok, akik nemrég kezdtek el szexpartnert keresni. Lánypárok: ha kettő lány barátnő együtt keres szexpartnert, akkor ők ide kerülnek. Most On-line: ebben a listában jelennek meg azok a lányok, akik az elmúlt 1 órában be voltak lépve az oldalra. Legfrissebb fotók: a szexpartner lányok naponta töltenek fel új fotókat, itt vannak azok, akik a legfrissebb készítésű képeket feltették. Ajánlott szexpartner lányok: értékelések, kommentek, és beszámolók alapján listázzuk ki, hogy a látogatók melyik szexpartnereket ajánlják. Akiket még nem értékeltek: ha valakire még nem érkezett értékelés, vagy beszámolóm akkor azok a szexpartner kereső lányok itt jelenik meg. Akik nem kérnek értékelést: le lehet tiltani az értékelés funkciót, és akkor itt jelenik meg a szexpartner keresés közben a szexpartner lány. Fiúk: nem csak szexre éhes lányokat, nőket lehet találni szexpartner keresés közben, hanem itt fiúkat is megtalál. Párok: 1 fiú és 1 lány közös adatalapjai itt jelenik meg. Transzvesztiták: ebben a kategóriában vannak a travik. Nyugat-Magyarország: a z ország nyugati részén élő szexpartner kereső lányokat lehet keresni. Délnyugat-Magyarország. az ország dél nyugati részén lévő szexpartner lányok vannak ebben a listában. Délkelet-Magyarország: a dél keleti lányok itt találhatóak meg. Kelet-Magyarország: a keleten élő szexpartner lányok listája itt van.

A vágyaink és eszünk szerinti szexpartner keresés egyik legpraktikusabb és leggyorsabb módszere a kategóriák használata. A weboldal ezen részét nagyon sokan látogatják és szeretik a szexpartner keresők közül. Az oldal tetején van egy szűrősáv, amivel az adott listát még jobban le lehet szűkíteni. Csak ki kell xelni hogy mire szeretnénk szűrni és a lista magától frissül. Például ezekre lehet még jobban szűrni a szexpartner lányok között: magasság, szép arcú-e, életkor, SOS franciát szereti-e, arccal van-e, barátnő feeling, most ráér-e, hány kg, dohányzik-e, isteni-e a franciája, házhoz megy-e. Ha ez nem lenne elég akkor a Még több linkre kattintva még több opció nyílik a szexpartnerek szűrésére. Jó dolog szűrni, mert ha túl sok szexpartner lány van, akkor így könnyebb válogatni.