Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció | Hirdetésfeladás

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.
Phonescort on Google Play
 Hirdetés
Domina úrnők

   Találatok: 38
Új sorrend
cm-nél
évnél
kg-nál
Egyik sem   Mind  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Domina
THE BEST ANAL QUEEN
Mistress_Szilvia
Domina
Mistress_Szilvia (36)
 
Domina
STRAPON KIRÁLYNŐ
Violetta
Domina
Violetta (30)
 
Domina
No.1 PROFI STÚDIÓ
MonicaDevil
Domina
MonicaDevil (34)
 
Domina
KELETI SZÉPSÉG
BlackRose
Domina
BlackRose (30)
 
Domina
Lady Lauren
Gisell_Ivory
Domina
Gisell_Ivory (25)
 
Domina
+36306084045
DominaViki
Domina
DominaViki (30)
 
Domina
Spanking
MistressOlga
Domina
MistressOlga (44)
 
Domina
Déva
Domina
Déva (31)
 
Domina
DominaPatricia
Domina
DominaPatricia (48)
 
Domina
Térdelj elém!
Arabella
Domina
Arabella (30)
 
Domina
Gyönyörű arc
MissKassy
Domina
MissKassy (24)
 
Domina
FETISHMASSAGE
Kalliopé
Domina
Kalliopé (40)
 
Domina
70/274-6179 Hívj!!!
Viktória_úrnő
Domina
Viktória_úrnő (37)
 
Domina
Szolgálj engem!
Aphrodité
Domina
Aphrodité (30)
 
Domina
Jáhel
Domina
Jáhel (28)
 
Domina
MiaVelvet
Domina
MiaVelvet (31)
 
Domina
switch lány
Szibilla
Domina
Szibilla (25)
 
Domina
DISCRETION-QUALITY
MistressChloé
Domina
MistressChloé (36)
 
Domina
AlexaDomina
Domina
AlexaDomina (28)
 
Domina
Dominaduó
Domina
Dominaduó (23)
 
Domina
KrisztinaÚrnő
Domina
KrisztinaÚrnő (31)
 
Domina
Switch
Silver
Domina
Silver (29)
 
Domina
Szonja_Domina
Domina
Szonja_Domina (38)
 
Domina
Gyere és szolgálj!
LadyMelaniúrnő
Domina
LadyMelaniúrnő (21)
 
Domina
Lady_Melinda
Domina
Lady_Melinda (43)
 
Domina
JennyLove
Domina
JennyLove (28)
 
Domina
Domina Escoord
Nina
Domina
Nina (35)
 
Domina
Ecoort is
Lili23
Domina
Lili23 (23)
 
Domina
Nila
Domina
Nila (27)
 
Domina
lábimádat, prosztata
DominaAlexandra
Domina
DominaAlexandra (31)
 
Domina
Tintilla
Domina
Tintilla (38)
 
Domina
Fétish_Angéla
Domina
Fétish_Angéla (38)
 
Domina
erotikus domina is
Wanda_and_Tina
Domina
Wanda_and_Tina (36)
 
Domina
NON STOP!
Szeléna
Domina
Szeléna (23)
 
Domina
Angel SM
AngelSMith
Domina
AngelSMith (33)
 
Domina
Lady_Bogi
Domina
Lady_Bogi (40)
 
Domina
Most inaktív
LadyLola
Domina
LadyLola (33)
 
Domina
Igazi fekete domina!
DominaKitty
Domina
DominaKitty (29)
 

 

Domina szexpartner

Domina szexpartner: A szexben, szexuális játékokban a domináns, uralkodó, irányító szerepet játszó, többnyire tapasztalt szexpartner nő, - bár lehet, lehet éppen fiatalabb hölgy is - akit szexuális örömmel tölt el, hogy uralkodik szexpartnere felett, alázza meg őt szexuálisan. Élvezi partnere kiszolgáltatottságát, könyörgéseit, szenvedéseit. A s/m játékok során kegyetlen hajlamú, számító, sokszor rideg úrnő, de akár jószívű engedékenyebb nevelőnő is lehet, aki rabszolgáját a legnagyobb jó szándékkal neveli. Ebben a listában vannak az oldalon a dominát kedvelő úrnők.

Domina hölgyek

Összes szexpartner lányok: erre kilistázza az összes szexpartner lányt pest megyében. Új lányok: erre kidobja 120 legutoljára felkerült vagy visszakerült szexpartner lány. Fiatal szexpartner lányok: itt kapjuk meg a 18 és 24 év közti szexpartner lányok listáját. Érettebb szexpartner lányok: ebben a kategóriában vannak a 25 és 35 év közti érettebb nők. MILF: ez a Mother I'd Like to Fuck angol szó rövidítése, itt találhatóak az érettebb nők. Érett hölgyek: eme a szexpartner kereső kategóriában vannak a 36 év feletti hölgyek. Szexpartner lányok arccal: itt vannak azokat a szexpartnereket, akiknek a képen mutatják az arcuk. Masszázs lányok: ezek a masszázs lányok listája. Domina úrnők: keményebb domina szexet kedvelő szexpartner lányok itt találhatóak. Telt szexpartner lányok: a molett és kövér szexpartnerek erre a listára kattintva érhetőek el. Vékony lányok: a karcsú és kecses lányok itt vannak. Kezdő lányok: azok, akik nemrég kezdtek el szexpartnert keresni. Lánypárok: ha kettő lány barátnő együtt keres szexpartnert, akkor ők ide kerülnek. Most On-line: ebben a listában jelennek meg azok a lányok, akik az elmúlt 1 órában be voltak lépve az oldalra. Legfrissebb fotók: a szexpartner lányok naponta töltenek fel új fotókat, itt vannak azok, akik a legfrissebb készítésű képeket feltették. Ajánlott szexpartner lányok: értékelések, kommentek, és beszámolók alapján listázzuk ki, hogy a látogatók melyik szexpartnereket ajánlják. Akiket még nem értékeltek: ha valakire még nem érkezett értékelés, vagy beszámolóm akkor azok a szexpartner kereső lányok itt jelenik meg. Akik nem kérnek értékelést: le lehet tiltani az értékelés funkciót, és akkor itt jelenik meg a szexpartner keresés közben a szexpartner lány. Fiúk: nem csak szexre éhes lányokat, nőket lehet találni szexpartner keresés közben, hanem itt fiúkat is megtalál. Párok: 1 fiú és 1 lány közös adatalapjai itt jelenik meg. Transzvesztiták: ebben a kategóriában vannak a travik. Nyugat-Magyarország: a z ország nyugati részén élő szexpartner kereső lányokat lehet keresni. Délnyugat-Magyarország. az ország dél nyugati részén lévő szexpartner lányok vannak ebben a listában. Délkelet-Magyarország: a dél keleti lányok itt találhatóak meg. Kelet-Magyarország: a keleten élő szexpartner lányok listája itt van.

A vágyaink és eszünk szerinti szexpartner keresés egyik legpraktikusabb és leggyorsabb módszere a kategóriák használata. A weboldal ezen részét nagyon sokan látogatják és szeretik a szexpartner keresők közül. Az oldal tetején van egy szűrősáv, amivel az adott listát még jobban le lehet szűkíteni. Csak ki kell xelni hogy mire szeretnénk szűrni és a lista magától frissül. Például ezekre lehet még jobban szűrni a szexpartner lányok között: magasság, szép arcú-e, életkor, SOS franciát szereti-e, arccal van-e, barátnő feeling, most ráér-e, hány kg, dohányzik-e, isteni-e a franciája, házhoz megy-e. Ha ez nem lenne elég akkor a Még több linkre kattintva még több opció nyílik a szexpartnerek szűrésére. Jó dolog szűrni, mert ha túl sok szexpartner lány van, akkor így könnyebb válogatni.