Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Amatőr szexpartner (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésDomina úrnők

   Találatok: 35
Új sorrend
cm-nél
évnél
kg-nál
Egyik sem   Mind  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Domina
STRAPON KIRÁLYNŐ
Violetta
Domina
Violetta (30)
 
Domina
érzéki dominancia
HannaBDSM
Domina
HannaBDSM (39)
 
Domina
Az Igazi Úrnő
NinaDark
Domina
NinaDark (38)
 
Domina
Élményhajhász:-)
Álomlány
Domina
Álomlány (37)
 
Domina
No.1 PROFI DOMINA
MonicaDevil
Domina
MonicaDevil (34)
 
Domina
DominaPatricia
Domina
DominaPatricia (48)
 
Domina
CSAK SZOLGÁKNAK
LadyLola
Domina
LadyLola (31)
 
Domina
A DOMINA
Valéria_Úrnő
Domina
Valéria_Úrnő (48)
 
Domina
THE BEST ANAL QUEEN
Mistress_Szilvia
Domina
Mistress_Szilvia (35)
 
Domina
DOMINACHLOE.COM
MistressChloé
Domina
MistressChloé (36)
 
Domina
70/274-6179 Hívj!!!
Viktória_úrnő
Domina
Viktória_úrnő (37)
 
Domina
Profi Domina
Szeléna
Domina
Szeléna (21)
 
Domina
switch lány
Szibilla
Domina
Szibilla (25)
 
Domina
Lady_Melinda
Domina
Lady_Melinda (43)
 
Domina
Porsa
Domina
Porsa (29)
 
Domina
Squirt(spriccelés)!
LadyVeronika
Domina
LadyVeronika (25)
 
Domina
AlexaDomina
Domina
AlexaDomina (28)
 
Domina
MiaVelvet
Domina
MiaVelvet (31)
 
Domina
Cherry
Domina
Cherry (25)
 
Domina
Szonja_Domina
Domina
Szonja_Domina (32)
 
Domina
azonnal fogadlak!;)
Dorina
Domina
Dorina (19)
 
Domina
KrisztinaÚrnő
Domina
KrisztinaÚrnő (31)
 
Domina
Újra 24h ig! ,)
Lady_Elizabeth
Domina
Lady_Elizabeth (45)
 
Domina
erotikus domina is
Wanda_and_Tina
Domina
Wanda_and_Tina (36)
 
Domina
Vidám Domina .szado
Lina
Domina
Lina (38)
 
Domina
Déva
Domina
Déva (31)
 
Domina
SZOLGÁVAL
Vivien_Fétish_Mass..
Domina
Vivien_Fétish_Mass.. (31)
 
Domina
Megbízhatóság!
DominaKitty
Domina
DominaKitty (27)
 
Domina
DOMINA ISTENNŐ
JolieJoker
Domina
JolieJoker (30)
 
Domina
ÚJRA ELÉRHETŐ
Fétish_Angéla
Domina
Fétish_Angéla (38)
 
Domina
Újra itt vagyok!;)
Arabella
Domina
Arabella (30)
 
Domina
Erotikus domina is
LindaÚrnö
Domina
LindaÚrnö (24)
 
Domina
MistressLea24
Domina
MistressLea24 (26)
 
Domina
Csak Domina!
Zahra
Domina
Zahra (43)
 
Domina
SEX&BDSM! :)
Lady_Black
Domina
Lady_Black (29)
 

 

Domina szexpartner

Domina szexpartner: A szexben, szexuális játékokban a domináns, uralkodó, irányító szerepet játszó, többnyire tapasztalt szexpartner nő, - bár lehet, lehet éppen fiatalabb hölgy is - akit szexuális örömmel tölt el, hogy uralkodik szexpartnere felett, alázza meg őt szexuálisan. Élvezi partnere kiszolgáltatottságát, könyörgéseit, szenvedéseit. A s/m játékok során kegyetlen hajlamú, számító, sokszor rideg úrnő, de akár jószívű engedékenyebb nevelőnő is lehet, aki rabszolgáját a legnagyobb jó szándékkal neveli. Ebben a listában vannak az oldalon a dominát kedvelő úrnők.

Domina hölgyek

Összes szexpartner lányok: erre kilistázza az összes szexpartner lányt pest megyében. Új lányok: erre kidobja 120 legutoljára felkerült vagy visszakerült szexpartner lány. Fiatal szexpartner lányok: itt kapjuk meg a 18 és 24 év közti szexpartner lányok listáját. Érettebb szexpartner lányok: ebben a kategóriában vannak a 25 és 35 év közti érettebb nők. MILF: ez a Mother I'd Like to Fuck angol szó rövidítése, itt találhatóak az érettebb nők. Érett hölgyek: eme a szexpartner kereső kategóriában vannak a 36 év feletti hölgyek. Szexpartner lányok arccal: itt vannak azokat a szexpartnereket, akiknek a képen mutatják az arcuk. Masszázs lányok: ezek a masszázs lányok listája. Domina úrnők: keményebb domina szexet kedvelő szexpartner lányok itt találhatóak. Telt szexpartner lányok: a molett és kövér szexpartnerek erre a listára kattintva érhetőek el. Vékony lányok: a karcsú és kecses lányok itt vannak. Kezdő lányok: azok, akik nemrég kezdtek el szexpartnert keresni. Lánypárok: ha kettő lány barátnő együtt keres szexpartnert, akkor ők ide kerülnek. Most On-line: ebben a listában jelennek meg azok a lányok, akik az elmúlt 1 órában be voltak lépve az oldalra. Legfrissebb fotók: a szexpartner lányok naponta töltenek fel új fotókat, itt vannak azok, akik a legfrissebb készítésű képeket feltették. Ajánlott szexpartner lányok: értékelések, kommentek, és beszámolók alapján listázzuk ki, hogy a látogatók melyik szexpartnereket ajánlják. Akiket még nem értékeltek: ha valakire még nem érkezett értékelés, vagy beszámolóm akkor azok a szexpartner kereső lányok itt jelenik meg. Akik nem kérnek értékelést: le lehet tiltani az értékelés funkciót, és akkor itt jelenik meg a szexpartner keresés közben a szexpartner lány. Fiúk: nem csak szexre éhes lányokat, nőket lehet találni szexpartner keresés közben, hanem itt fiúkat is megtalál. Párok: 1 fiú és 1 lány közös adatalapjai itt jelenik meg. Transzvesztiták: ebben a kategóriában vannak a travik. Nyugat-Magyarország: a z ország nyugati részén élő szexpartner kereső lányokat lehet keresni. Délnyugat-Magyarország. az ország dél nyugati részén lévő szexpartner lányok vannak ebben a listában. Délkelet-Magyarország: a dél keleti lányok itt találhatóak meg. Kelet-Magyarország: a keleten élő szexpartner lányok listája itt van.

A vágyaink és eszünk szerinti szexpartner keresés egyik legpraktikusabb és leggyorsabb módszere a kategóriák használata. A weboldal ezen részét nagyon sokan látogatják és szeretik a szexpartner keresők közül. Az oldal tetején van egy szűrősáv, amivel az adott listát még jobban le lehet szűkíteni. Csak ki kell xelni hogy mire szeretnénk szűrni és a lista magától frissül. Például ezekre lehet még jobban szűrni a szexpartner lányok között: magasság, szép arcú-e, életkor, SOS franciát szereti-e, arccal van-e, barátnő feeling, most ráér-e, hány kg, dohányzik-e, isteni-e a franciája, házhoz megy-e. Ha ez nem lenne elég akkor a Még több linkre kattintva még több opció nyílik a szexpartnerek szűrésére. Jó dolog szűrni, mert ha túl sok szexpartner lány van, akkor így könnyebb válogatni.