Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Amatőr szexpartner (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésDomina úrnők

   Találatok: 37
Új sorrend
cm-nél
évnél
kg-nál
Egyik sem   Mind  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Domina
MIRA: CSÜTÖRTÖKÖN
HannaBDSM
Domina
HannaBDSM (39)
 
Domina
IGAZI ISTENNŐ
Catrin
Domina
Catrin (21)
 
Domina
Vigyázz mit kívánsz
DominaBlack
Domina
DominaBlack (27)
 
Domina
Bella
Domina
Bella (30)
 
Domina
STRAPON KIRÁLYNŐ
Violetta
Domina
Violetta (30)
 
Domina
No.1 PROFI DOMINA
MonicaDevil
Domina
MonicaDevil (34)
 
Domina
Klasszikus Domina
NinaDark
Domina
NinaDark (38)
 
Domina
Új szám : 0630785328
MistressMary
Domina
MistressMary (22)
 
Domina
A DOMINA
Valéria_Úrnő
Domina
Valéria_Úrnő (48)
 
Domina
Porsa
Domina
Porsa (29)
 
Domina
MistressLea24
Domina
MistressLea24 (24)
 
Domina
Cherry
Domina
Cherry (25)
 
Domina
Mistress Szilvia vár
Mistress_Szilv..
Domina
Mistress_Szilv.. (35)
 
Domina
erotikus domina is
Wanda_and_Tina
Domina
Wanda_and_Tina (36)
 
Domina
KrisztinaÚrnő
Domina
KrisztinaÚrnő (31)
 
Domina
Legénybúcsút is!
Mia_Domina
Domina
Mia_Domina (25)
 
Domina
100%-ék garancia!
DominaKitty
Domina
DominaKitty (27)
 
Domina
lábimádat, prosztata
DominaAlexandra
Domina
DominaAlexandra (31)
 
Domina
Vidám Domina .szado
Lina
Domina
Lina (38)
 
Domina
Exrém bizar domina
Sziszi
Domina
Sziszi (25)
 
Domina
Fetish_Páros
Domina
Fetish_Páros (30)
 
Domina
Domina_Trió3
Domina
Domina_Trió3 (24)
 
Domina
Lady_Bogi
Domina
Lady_Bogi (37)
 
Domina
Bella
Domina
Bella (28)
 
Domina
DominaPatricia
Domina
DominaPatricia (48)
 
Domina
70/274-6179 Hívj!!!
Viktória_úrnő
Domina
Viktória_úrnő (37)
 
Domina
Melinda
Domina
Melinda (42)
 
Domina
Squirt(spriccelés)!
LadyVeronika
Domina
LadyVeronika (25)
 
Domina
ANÁLTERMINÁTOR
MistressChloé
Domina
MistressChloé (36)
 
Domina
Hódolj be! ;)
Arabella
Domina
Arabella (30)
 
Domina
Erotikus domina is
LindaÚrnö
Domina
LindaÚrnö (24)
 
Domina
switch lány
Szibilla
Domina
Szibilla (23)
 
Domina
Szolgálj engem!
Szabina
Domina
Szabina (25)
 
Domina
JÁTÉKRA FEL
FétishLány
Domina
FétishLány (31)
 
Domina
CSÜTÖRTÖKÖN
Mira_és_Hanna
Domina
Mira_és_Hanna (22)
 
Domina
FEMDOM-STRAPON-LÁB
LadyFernanda
Domina
LadyFernanda (29)
 
Domina
D_Réka
Domina
D_Réka (30)
 

 

Domina szexpartner

Domina szexpartner: A szexben, szexuális játékokban a domináns, uralkodó, irányító szerepet játszó, többnyire tapasztalt szexpartner nő, - bár lehet, lehet éppen fiatalabb hölgy is - akit szexuális örömmel tölt el, hogy uralkodik szexpartnere felett, alázza meg őt szexuálisan. Élvezi partnere kiszolgáltatottságát, könyörgéseit, szenvedéseit. A s/m játékok során kegyetlen hajlamú, számító, sokszor rideg úrnő, de akár jószívű engedékenyebb nevelőnő is lehet, aki rabszolgáját a legnagyobb jó szándékkal neveli. Ebben a listában vannak az oldalon a dominát kedvelő úrnők.

Domina hölgyek

Összes szexpartner lányok: erre kilistázza az összes szexpartner lányt pest megyében. Új lányok: erre kidobja 120 legutoljára felkerült vagy visszakerült szexpartner lány. Fiatal szexpartner lányok: itt kapjuk meg a 18 és 24 év közti szexpartner lányok listáját. Érettebb szexpartner lányok: ebben a kategóriában vannak a 25 és 35 év közti érettebb nők. MILF: ez a Mother I'd Like to Fuck angol szó rövidítése, itt találhatóak az érettebb nők. Érett hölgyek: eme a szexpartner kereső kategóriában vannak a 36 év feletti hölgyek. Szexpartner lányok arccal: itt vannak azokat a szexpartnereket, akiknek a képen mutatják az arcuk. Masszázs lányok: ezek a masszázs lányok listája. Domina úrnők: keményebb domina szexet kedvelő szexpartner lányok itt találhatóak. Telt szexpartner lányok: a molett és kövér szexpartnerek erre a listára kattintva érhetőek el. Vékony lányok: a karcsú és kecses lányok itt vannak. Kezdő lányok: azok, akik nemrég kezdtek el szexpartnert keresni. Lánypárok: ha kettő lány barátnő együtt keres szexpartnert, akkor ők ide kerülnek. Most On-line: ebben a listában jelennek meg azok a lányok, akik az elmúlt 1 órában be voltak lépve az oldalra. Legfrissebb fotók: a szexpartner lányok naponta töltenek fel új fotókat, itt vannak azok, akik a legfrissebb készítésű képeket feltették. Ajánlott szexpartner lányok: értékelések, kommentek, és beszámolók alapján listázzuk ki, hogy a látogatók melyik szexpartnereket ajánlják. Akiket még nem értékeltek: ha valakire még nem érkezett értékelés, vagy beszámolóm akkor azok a szexpartner kereső lányok itt jelenik meg. Akik nem kérnek értékelést: le lehet tiltani az értékelés funkciót, és akkor itt jelenik meg a szexpartner keresés közben a szexpartner lány. Fiúk: nem csak szexre éhes lányokat, nőket lehet találni szexpartner keresés közben, hanem itt fiúkat is megtalál. Párok: 1 fiú és 1 lány közös adatalapjai itt jelenik meg. Transzvesztiták: ebben a kategóriában vannak a travik. Nyugat-Magyarország: a z ország nyugati részén élő szexpartner kereső lányokat lehet keresni. Délnyugat-Magyarország. az ország dél nyugati részén lévő szexpartner lányok vannak ebben a listában. Délkelet-Magyarország: a dél keleti lányok itt találhatóak meg. Kelet-Magyarország: a keleten élő szexpartner lányok listája itt van.

A vágyaink és eszünk szerinti szexpartner keresés egyik legpraktikusabb és leggyorsabb módszere a kategóriák használata. A weboldal ezen részét nagyon sokan látogatják és szeretik a szexpartner keresők közül. Az oldal tetején van egy szűrősáv, amivel az adott listát még jobban le lehet szűkíteni. Csak ki kell xelni hogy mire szeretnénk szűrni és a lista magától frissül. Például ezekre lehet még jobban szűrni a szexpartner lányok között: magasság, szép arcú-e, életkor, SOS franciát szereti-e, arccal van-e, barátnő feeling, most ráér-e, hány kg, dohányzik-e, isteni-e a franciája, házhoz megy-e. Ha ez nem lenne elég akkor a Még több linkre kattintva még több opció nyílik a szexpartnerek szűrésére. Jó dolog szűrni, mert ha túl sok szexpartner lány van, akkor így könnyebb válogatni.