Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.
(x) Külföldi ajánlatokVidékilány kereső

Beszélgetős fórumok

SzexTündér
8 perce
:DDDDDD Megnyugodtam nem csak én csinálok ilyet xDDDD
LauraCicc
1 órája
:) :) :)
./images_forum_posts/51/510431.jpg
SzexTündér
1 órája
Ez jó volt Laura?
Pompadour
2 órája
SzexTündér
10 órája
Szuper köszönjük :))))))))
glphoto12
11 órája
Sziasztok.
10.24.ére van foglalásom Budapest legjobb stúdiójába. Fiatal csinos lányt keresek fotózásra. Modell díjat megbeszélnénk.
GermanGuy86
14 órája
Hi, I'm looking for a partner to visit 1 or to 2 girls together in Budapest - PM if you want to know more.
LauraCicc
21 órája
Pompadour
1 napja
Sose lehet tudni mikor köszön be az error,error kékhalál :D egy Ghost és egy pendrive sok mindenre jó :)
Popeyeski
2 napja
Mörfi törvénye. Akkor van alakalmom mikor nincs alkalom. :/ Én is voltam hasonló helyzetben 3 évig kínlódtunk egy lánnyal hol neki volt valakije hol nekem. Mire mind 2en üresbe voltunk 120kmre költözött.
safranek35
3 napja
De ügyesen megfogtad a lényeget...
Az én magyarázatomat néha még én sem értem :)) Biztos ezért több a csalódás mint az élvezet. Na majd igyekszem a lényegre loncentrálni :)
partysrác
14 napja
https://www.facebook.com/events/725712744567218/

OKT.5
GOD: Melodic After Vol. 1
6:00-14:00
A fellépők, főleg a melodikus progressziv és a melodikus FullOn vonalon mozognak, tehát igazán könnyed, de mégis feszes zenei alapot kínálnak.

Aprós fórumok

Kitty69
Monic
NAGYCICI KEDVELŐKNEK IS;)) AJÁNLOM MAGAMAT---;D!!!NYELVES POPÓ KÉNYEZTETÉSSEL---MÉLY TORKOS FRANCIÁVAL!,LENYELÉSSEL,!! SPERMA JÁTÉKOKKAL!;)---KÉNYEZTETLEK!!!!;)!-KÉJES,BUJA ÖRÖMÖK!!!!!ÉLD ÁT TE IS;) ------TETSZENEK A VIDEÓIM????:)NE VÁRJ!!HÍVJ
--->:) --HÚSOS....NAGYAJKÚ..SZŰK PUNCIKÁVAL!;)....ELKÁPRÁZTATLAK HA AKAROD!!!!:)-----SOS LEHETŐSÉG IS :)----CSÓÓÓKOKK
./images_forum_posts/51/510439.jpg
Álomhármas
EGYSZER ÉLÜNK,NE HAGYD KI!;)
ÁTÉLTED MÁR ÉS ÚJRA MEGTENNÉD?FANTÁZIÁLSZ RÓLA,DE MÉG NEM VOLT RÉSZED BENNE?ÉLVEZD VELÜNK A HÁRMAS ORGIÁT,baráti,jó hngulatban,mi az ismerkedésre is szánunk időt!!

Nálunk ennek semmi akadálya: lehetsz gyakorlott, vagy éppen kezdő, velünk maximális diszkréció mellett biztonságban és teljes odaadással élheted át a szex eme izgalmasabb formáját; a fiú taggal pedig akár a "meleg" vágyaid is kiélvezheted (semmi sem kötelező). Egyszer élünk,ne szalaszd el a lehetőséget, hogy a fantázia megvalósuljon!
ÉLVEZD KI VELÜNK A HÁRMAS ORGIA KÉJES ÖRÖMEIT!AMIKOR EGY NŐ EGYSZERRE SZOP KÉT FÉRFIT ÉS MÉG... :)
BI ÉLVEZETEKBEN IS RÉSZED LEHET,ÉLD ÁT ÚJRA,VAGY PRÓBÁL KI VELÜNK TABUK NÉLKÜL A HÁRMAS SZEX ÖRÖMEIT!https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&m
./images_forum_posts/47/477479.jpg
./images_forum_posts/51/510276.jpg

Málna
Szakképzett masszőzként várom Kedves vendégeimet szeretettel az Árpád híd metróállomás környékén. Diszkrét körülmények között, masszázsommal lazítalak és elvarázsollak, a hét minden napján,kivétel vasárnap.
Fetish masszázsra is van lehetőség nálam,részletekért hívj! ;)
https://rosszlanyok.hu/szexpartner-images.php?tagid=23375&picname=23375_2f453f_malna_1909230831_10.jpg&folder_postfix=_ma

LauraCicc
Itt jobban látszik :)

Biztosan megegyezünk ha Valakit érdekel :)
./images_forum_posts/51/510220.jpg
CinthyaLincoln
http://rosszlanyok.hu/cinthyats
Anál is inkább...
Az emberiség életének évszázadok, évezredek óta elfogadott, természetes, része az anális szex. Manapság - köszönhetően talán a netről ömlő erotikus szakirodalomnak, letölthető videóknak -, reneszánszát éli. Mára már a férfiak és a nők körében is egyaránt elfogadott. (Akinek nem inge, ne vegye magára!) A statisztikák szerint a nőknek egy harmada átélte már, és élvezte is a hátulról behatolást. Ugyanennyi nő nyilatkozta azonban azt is, hogy nem próbálta, és esze ágában sincs kipróbálni.
A heteroszexuális férfiak felének azonban már volt része efféle gyönyörben. A pasik elenyésző hányadát teszik ki a még nem kísérletezők száma.
Hát igen. Kinek a pap kinek a papné. Nekem speciel mind a kettő. - mondaná barátnőm. A szexuális érintkezés, ezen új módja, új élvezeteket ígérhet mindkét fél számára. A szexben minden megengedhető, ami kölcsönösen jól esik!
A teremtés koronái eredendően hódításra születtek. Meg kell hódítaniuk a nőt is, és annak minden testrészét. A férfiakat (akár bevallják, akár nem) leginkább ezért izgatja a dolog. A nőket általában a kíváncsiság hajtja. Valamint az, hogy még több élvezetet nyújthassanak a szeretet férfinek. Jobb esetben, pár alkalom után, mindketten ráéreznek az anális együttlét ezen ízére. Később már a mindennapi szexuális életük részévé válhat ez a fajta együttlét.
A hím egyedek sem kivételek a kíváncsiságtól. Főleg, ha egy kicsit erőszakosabb Évával találkoznak, aki hajlandó bevezetni őket - az addig csak álmaikban felbukkanó -, varázslatos masszázsba.
A prosztatamasszázs remek szex-játék. Egy újabb örömforrás lehetőségét nyújtja a férfiaknak. Érdemes először, az ánusz és a herezacskók közti területet (az egymillió aranypont helyét) kezelésbe venni. Bár ennek a területnek a feltérképezése a szeretkezés más formáinál is ajánlatos! Simogatni, masszírozni, csókolgatni. Ez a terület tele van idegvégződésekkel, és emiatt intenzívebb kéjt élhet át a férfi.
Innen már csak egy ugrás a hátsó bejáratot megcélozni. Finom, erotikus ujjmozdulatokkal - először csak eggyel - lehet próbálkozni. A próbálkozással egy időben végzett orális kedveskedés felszabadult érzést eredményezhet, ami segítséget jelenthet az aktus folytatásához. Fontos kellék, mint minden anális behatolásnál a rengeteg síkosító használata. Az sem baj, ha első alkalommal érzéstelenítő géllel olajozzuk az ajtót. Vigyázat! Csak az ajtófélfát. Egy ismerősöm a barátja péniszét és heréit is alaposan bekente a géllel. Biztos, ami biztos jelszóval! Mindkettőjük szerencsétlenségére, egy perc alatt sikerült neki, két napra hibernálni a hímvesszőjét. Ám, ha okosan csinálják, akkor a belső, kéjmirigy masszírozása hihetetlen örömforrással ajándékozhatja meg Ádámot. Intenzív, gejzír kitöréssel nyugtázhatja a fallosz a készséges tevékenykedést. Aztán jöhet a revans!
./images_forum_posts/50/505843.jpg

Köszöntünk az oldalon


Moderálási elvek, fórumozási és kommunikációs szabályok:

 1. Mindenki a mások iránti tisztelettel használhatja a fórumot, és kapcsolatfelvételi lehetőségeket.
 2. Mindenki köteles mások véleményét, és személyét tiszteletben tartani minden kommunikációban.
 3. Mindenki a publikus fórumba csak a topiknak megfelelően, és / vagy az aktuális beszélgetésbe bekapcsolódva írhat.
 4. Mindenki használhatja a fórumokat és kapcsolat felvételi módokat, aki betartja az moderálási elveket és szabályokat.

 5. Tilos sértő hangvételű, lejárató, durva, kötekedő hangvételben kommunikálni.
 6. Tilos provokálni, sértegetni, rágalmazni, személyeskedni minden kommunikációban.
 7. Tilos fórumokban és privát levelezésben bárkit fenyegetni, sértegetni, és gyalázni.
 8. Tilos védekezés nélküli aktust keresni, vagy beleegyezni mind publikus, mind privát kommunikációban.
 9. Tilos a fórum elárasztása (spam, flood), a tömeges posztok beírása, a nem beszélgetés célú posztok beírása.
 10. Tilos privát adatokat, privát leveleket közlő, értelmetlen, vagy nyilvánvalóan valótlan beírásokat közzétenni.
 11. Tilos fórumba, és privát levelezésben - engedély nélkül - szolgáltatást, árut, vagy más weboldalt direkten vagy burkoltan reklámozni.
 12. Tilos több nicket regisztrálni egy felhasználónak.
 13. Tilos a fórumot önreklámozásra használni, (az erre való topikokon kívül.)
 14. Tilos pozitív visszajelzésért, értékelésért cserébe bármilyen előnyt elvárni, kérni, vagy ilyenre utalni.
 15. Tilos fórumban publikusan - esetleges lejáratások elkerülése miatt - jelentést tenni bárkire. Ez különösen vonatkozik hirdetők egymás jelentésére. Jelentéseket Hiba jelentés funkcióval lehet tenni.
 16. Tilos az oldal tartalmát bármilyen módon máshol, más felületen felhasználni.

 17. Aki megszegi a fenti elveket, szabályokat és tilalmakat, azt szankcionáljuk. Többszöri sértés esetén egyre súlyosabbak a szankciók. Először moderálunk vagy figyelmeztetünk, utána két hétre felfüggesztjük az írási jogot, utána négy hétre, majd egy évre, végül véglegesen.
 18. Aki részt vesz eldurvuló, egymását alázó, személyeskedő párbeszédben, azt automatikusan szankcionáljuk. Azt is, aki kezdi, és azt is, aki folytatja. (Ha bárki úgy véli egy beszélgetés rossz irányba indul, ne folytassa! Nekünk jelezze!)
 19. A többszörözött nick-eket automatikusan töröljük.
 20. A szabályszegő beírásokat automatikusan moderáljuk.
 21. A Tagjaink kérésére is moderálhatjuk a beírásokat.

 22. A hirdetők választhatnak, hogy szeretnének-e fórumozási, levelezési és értékelés megjelenítő részt az adatlapjukon.
 23. Az értékelésekben található számokat kicsillagozzuk.

Mindenkit kérünk, tisztelettel fogalmazza meg a pozitív vagy negatív véleményét, illetve így vegye fel a kapcsolatot másokkal.

 

Vissza Fórumok Felhasználók Akikre büszkék vagyunk Gyakori kérdések Moderálási szabályok Újdonságok

Ajánljuk

 

Szexpartner fórum

Ezen az oldalon találhatóak meg a rosszlanyok.hu szexpartner kereső oldal szexpartner fórumok. Négy állandó szexpartner fórum van, amiben várjuk a kedves látogatók hozzászólásait. Ez a 4 az: Ha kamu fotót találsz..., Újdonságok a rosszlanyok.hu-n, Vélemények a honlapról, Rossz élmények?? De bárki tud új fórum topikot indítani, ha bejelentkezik az oldalra.

Fórumok szexpartner keresőknek

Minden hozzászólásra válaszolunk, és minden bejelentést kivizsgálunk és mindenre visszaírunk. Azért hoztuk létre a szexpartner fórumot, hogy a szexpartner keresőknek lehetősége legyen velünk és egymással megosztani a gondolatait, gondjait, élményeit. A szexpartner fórumot a moderálási elveink szerint moderáljuk. Ezek a fórum moderálási elvek meg találhatóak a szexpartner fórum oldal tetején. A fórumon szinte bármilyen problémát meg lehet vitatni, még azt is, ha épp potencia problémáid vannak. Ám, ha mégis magadban akarod tartani és inkább egyedül oldod meg, segíthetnek A legjobb potencianövelők és pénisznövelők!..ITT!

A szexpartner fórumba való beíráshoz és új topik indításához be kell jelentkezni az oldalon a Belépés/Regisztráció részen. De ha valaki be van lépve, akkor szabadon kommentálhat és szólhat hozzá bármelyik fórumhoz, ha betartja a fórum moderálási elveinket. Új téma indításánál meg kell adni egy fórum indító szöveget, mely úgy fog megjelenni mint az első hozzászólás. A beírások későbbi módosítására vagy törlésére nincs közvetlenül lehetőség, de ha megkeresnek minket, akkor segítünk a korrigálásban. A nem használt és ritkán látogatott fórum topikokat folyamatosan archiváljuk. Egyik legfelkapottabb fórum topik az Erotikus munka Külföldön. A fórumban minden regisztrált felhasználó írhat erotikus munka ajánlatokat. Kicsit más a topik címe, Adok veszek, kínálok. Ebben a kategóriában megtalálhatóak az erotikus munkával kapcsolatos külföldi lehetőségek.