Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Kapcsolat
Hirdetésfeladás
Tájékoztatás hirdetőknek
Gyakori kérdések
Médiaajánlat
Partnerek
Általános Szerződési Feltételek
Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Az oldal Adatkezelése megfelel az európai GDPR-nek (uniós Általános Adatvédelmi Rendelet-nek). A teljes Adatkezelési tájékoztató megismerhető és letölthető a lenti linken.

Fontos nekünk az oldalt használók adatainak biztonsága, ezért minden megteszünk, hogy védjük ezeket. Az oldalon bármilyen adatkezeléssel kapcsolatos észrevételt az elérhetőségeinken várunk, és rövid időn belül válaszolunk.


Adatkezelési tájékoztató letöltése


Utolsó frissítés 2024.04.25-én


Fontos figyelmeztetés személyes adatokról

Felhívjuk a honlapunk látógatóinak és felhasználóinak a figyelmét arra, hogy

1. a honlapunkon található fényképek, telefonszámok személyes adatnak minősülnek. Mind a hirdetők képeit, mind a telefonszámukat tilos máshol felhasználni. A személyes adatok védelmében csak az oldal URL címével szabad hivatkozni felhasználókra.

2. a személyes adatok (ideértve a fényképeket is) letöltése, tárolása, nyilvánosságra hozatala sérti az érintett személy adatvédelmi és személyiségi jogait az EU 2016/679 rendelete alapján, mely jogsértés miatt kártérítési, közigazgatási bírságra vonatkozó és büntetőjogi felelősség is terheli a jogsértő személyt,

3. aki a jogellenesen letöltött és felhasznált adatok (fényképek) eltávolításáért pénzt kér, úgy haszonszerzési célzattal valósítja meg a személyes adattal való visszaélés bűncselekményét, így a Büntető Törvénykönyv 219. § alapján akár 2 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhető.

Neked ajánljuk