Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
ÚJDONSÁGOK | És ötletek, vélemények
ÚJDONSÁGOK | És ötletek, vélemények
Vissza Fórumok Felhasználók Akikre büszkék vagyunk Gyakori kérdések Moderálási szabályok Újdonságok

Kiemeltek

rosszlányok.hu
Régi tag
4 hónapja
| #689383. | link
ÚJDONSÁGOK:

- Asztali és Mobil verzió: Az "Értékelések" menüben a megye keresőben lehetőség van a teljes ország kijelölésére. Illetve Nő kategóriában lehetőség van tovább finomítani a keresést Szexpartner, Masszázs és Domina kategóriában.

- Asztali és Mobil verzió: Az adatlapokról lekerült az utolsó egy év (elmúlt 365 nap) statisztikája, csak a napi nézettség statisztika marad kint. Ennek oka, hogy sokan nem értették, hogy ez nem összesen adat volt, hanem az elmúlt egy év (365 nap) statisztikája, és ezért ez adott esetben csökkenhet is. A hirdetések nézettségének összehasonlítására a napi statisztika a legalkalmasabb.

Az esetleges hibák jelzését előre köszönjük.

Tisztelettel,
Rosszlanyok.hu
rosszlányok.hu
Régi tag
6 hónapja
| #685783. | link
ÚJDONSÁGOK:
- Az asztali verzióban: az adatlapokon megnöveltük a betűméretet.
- A mobil verzióban: a belépett felhasználóknak az alsó Beállítások menüben megvásárolható az RL tagság. Nem szükséges az asztali felületre váltani.
- A mobil verzióban: új menüpont az Értékelések. Ennek tartalma megegyezik az Asztali verzióban lévő Értékelések menüvel.
- Ezen kívül sok apró formázás és kisebb javítás került élesítésre.

Az esetleges hibák jelzését előre köszönjük.

Tisztelettel,
Rosszlanyok.hu