Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció | Hirdetésfeladás

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.
Phonescort on Google Play
 Hirdetés
Klasszikus domina

   Találatok: 31
Új sorrend
cm-nél
évnél
kg-nál
Egyik sem   Mind  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Domina
THE BEST ANAL QUEEN
Mistress_Szilvia
Domina
Mistress_Szilvia (36)
 
Domina
STRAPON KIRÁLYNŐ
Violetta
Domina
Violetta (30)
 
Domina
No.1 PROFI STÚDIÓ
MonicaDevil
Domina
MonicaDevil (34)
 
Domina
KELETI SZÉPSÉG
BlackRose
Domina
BlackRose (30)
 
Domina
Lady Lauren
Gisell_Ivory
Domina
Gisell_Ivory (25)
 
Domina
+36306084045
DominaViki
Domina
DominaViki (30)
 
Domina
Spanking
MistressOlga
Domina
MistressOlga (44)
 
Domina
Déva
Domina
Déva (31)
 
Domina
DominaPatricia
Domina
DominaPatricia (48)
 
Domina
Térdelj elém!
Arabella
Domina
Arabella (30)
 
Domina
Gyönyörű arc
MissKassy
Domina
MissKassy (24)
 
Domina
FETISHMASSAGE
Kalliopé
Domina
Kalliopé (40)
 
Domina
Szolgálj engem!
Aphrodité
Domina
Aphrodité (30)
 
Domina
Jáhel
Domina
Jáhel (28)
 
Domina
MiaVelvet
Domina
MiaVelvet (31)
 
Domina
switch lány
Szibilla
Domina
Szibilla (25)
 
Domina
DISCRETION-QUALITY
MistressChloé
Domina
MistressChloé (36)
 
Domina
AlexaDomina
Domina
AlexaDomina (28)
 
Domina
Dominaduó
Domina
Dominaduó (23)
 
Domina
KrisztinaÚrnő
Domina
KrisztinaÚrnő (31)
 
Domina
Lady_Melinda
Domina
Lady_Melinda (43)
 
Domina
JennyLove
Domina
JennyLove (28)
 
Domina
Ecoort is
Lili23
Domina
Lili23 (23)
 
Domina
Nila
Domina
Nila (27)
 
Domina
lábimádat, prosztata
DominaAlexandra
Domina
DominaAlexandra (31)
 
Domina
Fétish_Angéla
Domina
Fétish_Angéla (38)
 
Domina
NON STOP!
Szeléna
Domina
Szeléna (23)
 
Domina
Angel SM
AngelSMith
Domina
AngelSMith (33)
 
Domina
Lady_Bogi
Domina
Lady_Bogi (40)
 
Domina
Most inaktív
LadyLola
Domina
LadyLola (33)
 
Domina
Igazi fekete domina!
DominaKitty
Domina
DominaKitty (29)
 

 

Klasszikus domina

A klasszikus domina irányítja a cselekvést. Parancsba adja, hogy mit kell csinálnia a másik félnek. A klasszikus domina megszólítása általában az úrnő, de lehet az asszonyom, a parancsolóm. Az élvezetet a fájdalom elviselése illetve adása okozza. Aki a klasszikus dominákat kedveli szereti a kiszolgáltatott érzést. A programok során részben, vagy egyáltalán nem kap szerepet a nemi aktus. A klasszikus domina úrnőt örömmel tölt el, hogy uralkodhat partnere felett. Szereti megalázni őt szexuálisan is. Az együtt töltött idő alatt sokféle játékforma alakulhat ki. Lehet például jószívű nevelőnő vagy kegyetlen úrnő, aki rabszolgájának tekinti a partnerét. A klasszikus domina élvezi partnere, szenvedéseit és kiszolgáltatottságát. A klasszikus domina teljesíti a legextrémebb vágyaidat. A klasszikus domina olyan nő, aki az igényeidet kielégíti, tehát ha szexuális indíttatásból megkötöz, megaláz, megkínoz, az benne van a játékban.

Klasszikus domina úrnők

Ezekhez a szeánszokhoz illteve játékokhoz általában különböző eszközöket is használ. Ezek lehetnek a kötelek, bilincsek, ostor, csipesz, gyertyafürdő, szájpeckelés. Ha egy klasszikus dominát meglátogatsz, akkor számítanod kell arra, hogy erős, határozott, kis híjján agresszív és nem érdeklik az érzelmek. Természetesen mindent a megbeszéltek szerint alakít, de a program során nem tűr ellentmondást. A klasszikus domina parancsolni és követelni szeret. Ez okoz neki kielégültséget. A klasszikus dominára olyan típusú férfiak vágynak, akik mazochisták. Szeretik, ha fizikailag bántalmazzák őket, mielőtt szexuális kielégüléshez juttatnának. A klasszikus domina különböző szerepjátékokat is alkalmaz, ha igény van rá. Ezekben a játokban nem mindig van jelen a fájdalom okozása. Itt inkább szerepet játszik a szituáció, a kommunikáció illetve bizonyos anyagok, mint például a latex, a bőr vagy a gumi és az ezekből készült ruhák, bizonyos tárgyak, mint a szexuális segédeszköz, csizma, alsónemű, vagy esetleg testrészek simogatása, érintése váltja ki a nemi izgalmat a partnerből. Általában két fél van egy játékban. A domina parancsol, a másik fél pedig befogadja az eseményeket. Ezen az oldalon találhatod kedvedre a Klasszikus Dominákat!