Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
x

Operált

Találatok: 0
18-70 éves
103-198 cm
35-140 kg
Keres
Egyik sem   Mind  
Operált: olyan nő, aki nemiszerv-átalakító műtét segítségével lett nő. Női személyazonossággal rendelkeznek.

 

Szexpartner operált transzvesztiták (travik)

Az operált transzik lényegében teljesen úgy néznek ki, mint a nők. Női személyazonosságuk is van, tehát teljesen női lélekkel van dolga annak, aki operált travi társat keres. Ebben a kategóriában olyan travi hirdetők vannak, akik átestek nemiszerv-átalakító műtéten. Egy ilyen beavatkozásra elszánt travi nem kis lelki felkészültésggel kell rendelkezzen, hiszen a műtét után még a szex is más élvezettel jár számára. Ezen transzi kategóriába tartozó travik sokszor valóban nőisebben néznek ki és nőisebben öltözködnek, mint a legtöbb nő.

Operált transzi, travi

Transzi szexpartnerek között kereshetünk úgy is, hogy a megfelelő transzi kategóriát kiválasztjuk, de ezenkívül számos keresési lehetőséget igénybe lehet venni. Sokkal több szexpartner lány hirdet, mint travi, ezért könnyen kiválaszthatjuk akkor is a keresendő travi partnert, ha az alkategóriára kattintunk. De természetesen szűrők segítségével is szűkíthetjük a találatokat. Érdemes ilyenkor akár az Összes transzi gombra kattintani. Itt nemcsak az összes travi szexpartnert listázza ki, de ekkor a lista fölött megjelenik a szűrősáv is, ahol helyre (város, kerület) lehet most már keresni. A szűrőn számos keresési lehetőséget be lehet állítani. A Még több-re kattintva további lehetőségek tárulnak elénk, ami megkönnyíti a szexpartner keresést a travi kategóriákban is. Ha a travi fényképén a listában egy kis telefon ikont látsz, bátran hívhatod, hiszen akkor biztosan felveszi a telefont az a travi, akinél ez az ikon megjelenik.
Ha már voltál travi szexartnerrel, bejelentkezés után be is tudod jelölni, hogy hányszor voltál nála és értékelést is írhatsz róla, ha a hirdető engedélyezte az értékelési lehetőséget. Ez más travi szexpartner keresőknek nagyon hasznos információ és egyben a hirdetőről is még pozitívabb kép alakulhat ki, elősegítve a szimpátia kialakulását, ami egy intim együttlét során nagyon fontos lehet.