Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső

Összes értékelés és keresés

Ajánlott szexpartnerek
Ajánlott masszőzők

Kiemeltek

 

Rosszlányok.hu - Friss értékelések

Ha a rosszlányok elmúlt heti értékeléseit szeretnéd végigböngészni, azt ezen az oldalon teheted meg. A friss értékelések hét kategóriára vannak osztva. Ezek értékelés kategóriák a következők: szexpartner, masszázs, domina, vidéki lányok, fiú, pár, transzi. Nyilvánvalóan nem mindenki kíváncsi minden kategória értékeléseire, ezért különválasztottuk a kategóriákat, ezáltal még könnyebben lehet a friss értékelések között keresni. Mivel itt nem csak szexpartner értékelések fordulnak elő, az értékelések nyelvezete is kicsit más. Egy szexpartner értékelés során valószínűleg nem az ellazulás lesz a hangsúlyos, mint a masszázs értékeléseknél. És nem is a perverzitás, ami inkább a domina értékeléseknél hangsúlyos.

Rosszlányok értékelései

Aki a rosszlányokat értékeli, hat szempont alapján írhatja meg értékelését. A hat szempont közül az első a kapcsolatfelvétel. Itt megtudhatjuk, hogy az adott szexpartnerrel vagy masszázs lánnyal milyen módon és mennyire gördülékenyen lehetett felvenni a kapcsolatot. A következő értékelési szempont a lakás. Nem mindegy, hol fogad a hirdető, ezért egy friss értékelésnél fontos támpont lehet. Utána szexpartner értékelést lehet írni a lány tulajdonságai alapján. Ezek például a külső, a hozzáállás és az együttlét. Ezek az értékelési szempontok szükségesek ahhoz, hogy az értékelés során kiderüljön, milyen az ágyban vagy épp masszázs során az adott hirdető.
Szexpartner értékelés elégedettség és ajánlás alapján. Ebben a részben lehet leírni, ha valakivel nagyon jó volt az együtt töltött idő és szívesen visszamenne hozzá. A szexpartner keresőket leginkább a szexpartner értékelések megírásával lehet tájékoztatni a legjobban. Ezért fontos, hogy mindig friss értékeléseket olvassunk.