Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Ízisz szeretni fog!
Jelige: "Erotikus masszázs egy teljesen új dimenzióban "
Budapest XIV. kerület, Örs vezér tere TérképTérkép
30 éves
186 cm
70 kg
Vékony alkat
Hosszú, Barna haj, Barna szem
Heteró lány
, Masszázs (kézi levezetés)
Fontos: Aktus velem elképzelhetetlen
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  00-24
szombat:  00-24
vasárnap:  00-24

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam , Nem dohányzom
1 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 50%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
1 napja járt itt.
2024-04-17:  Visszakerültem az oldalra.
2024-04-09:  Visszakerültem az oldalra.
Budapest, Ízisz 06300823115
Budapest, Ízisz 06300823115
Budapest, Ízisz 06300823115
Budapest, Ízisz 06300823115
Budapest, Ízisz 06300823115
Budapest, Ízisz 06300823115
Budapest, Ízisz 06300823115
Erotikus masszázs-Kedves! Talán te is tapasztaltad már, hogy a mai világban a szexualitás a tabuk világába tartozik. Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnének megélni valami megfogalmazhatatlan vágyat szexualitásukat illetően, de egyszerűen nem tudod hol keresd és hogyan tedd ezt meg. Ha ezt a bemutatkozót olvasod, már az elején szeretném letisztázni, hogy itt nem szexpartnerre fogsz találni. Hivatásom, hogy az erotikus masszázs fogalmát egy új dimenzióba helyezzem és új nézőpontokon keresztül segítselek abban, hogy kibonthasd saját szuverén szexualitásodat, hogy segítselek a megfogalmazhatatlant megfogalmazni, a vágyott megélést megtapasztalni. De ez mégis hogyan történik? Az erotikus masszázs egy teljes testre kiterjedő olajos, meztelen, két órás érintésfolyamat. Erotikus, érzéki érintések, mozdulatok segítségével ébresztem fel benned a szexuális vágyat, melyet nem csak nemiszerveden keresztül, hanem az egész testedben élhetsz meg. A masszázs során egy intim, biztonságos térben vagyunk jelen, mely során a kommunikáció is fontos szerepet játszik. Itt lehetőséged van megélni szexuális izgalmadat elvárások és ítélet nélkül, egy elfogadó, határokat tiszteletben tartó környezetben.
Az első masszázsra telefonhívásban tudsz jelentkezni, üzenetekre nem tudok válaszolni! Ha nem veszem fel, vissza foglak hívni!

tovább olvasom

Amit szeretek 

Prosztata masszázs
Masszázs (klasszikus)
Csúszka masszázs
Erotikus masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-04-17 Felkerült az oldalra
2024-04-17 Lekerült az oldalról
2024-04-09 Felkerült az oldalra
2024-04-06 Lekerült az oldalról
2024-04-02 Felkerült az oldalra
2024-04-02 Új kép került fel
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit, Nőket
Csak 18 felett 91 év alatt
Vedd figyelembe a bemutatkozóban leírtakat!
Csak nálam
Több órára

Amilyen vagyok

Kedvenc virágom
Rózsa

Ízisz +36300823115 | Masszázs | Hívd innen, és Ízisz szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.
Ízisz
Fotózás: 2024-03-04

Új lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.