Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Helga_és_Kornél szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Budapest I. kerület
40+ éves
170 cm
60 kg
Vékony alkat
Hosszú, Barna haj, Barna szem
Heteró pár, Szexpartner
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  10-24
szombat:  10-24
vasárnap:  10-18
Angol
SMS-re nem válaszolok
Csak nálam
Füstmentes lakás
6 hónapja járt itt.
A nem kötelező adatok 30%-t töltötte ki.
6 hónapja járt itt.
2017-07-17:  Visszakerültem az oldalra.
2017-03-04:  Visszakerültem az oldalra.
2017-02-15:  Visszakerültem az oldalra.
Budapest, Helga_és_Kornél 06702992217
Budapest, Helga_és_Kornél 06702992217
Budapest, Helga_és_Kornél 06702992217
Budapest, Helga_és_Kornél 06702992217
Budapest, Helga_és_Kornél 06702992217
Kedves érdeklődő!
Mi egy nyitott gondolkodású,ápolt pár vagyunk,(Bella43,enyhén biszexuális beállítottságú,Kornél 40 heteroszexuális beállítottságú),nagyon szeretjük az erotikát,de a szélsőséges illetve bizarr dolgokkal NEM tudunk azonosulni.
Olyan,elsősorban Pár,Hölgy,Úr jelentkezését várjuk akik szeretnének velünk kikapcsolódni.

Amit szeretek 

Natúr francia
Natúr francia végén testre
Kölcsönös francia
Aktus óvszerrel
Együttfürdés
Kézi levezetés
Közös maszturbáció
Harisnyában fogad
Láberotika
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-12-18 Felkerült az oldalra
2017-12-13 Lekerült az oldalról
2017-12-09 Felkerült az oldalra
2017-12-09 Telefonszámot cserélt
2017-11-13 Lekerült az oldalról
2017-11-11 Felkerült az oldalra

Akit keresek

Férfit, Párokat, Nőket
Csak 25 felett 55 év alatt
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Fél, Egy órára

Neked ajánljuk

Még több érett pár

Még több vékony alkatú pár

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.