Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Freyja_és_Dibella szeretni fog!
Jelige: "Négykezes masszázs "
Budapest XIV. kerület
30+ éves
186 cm
74+ kg
Normál alkat
Hosszú, Barna haj, Barna szem
Heteró lánypár
, Masszázs (kézi levezetés)
Fontos: Aktus velem elképzelhetetlen
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  megbeszélhető
szombat:  -
vasárnap:  -

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam , Könnyű parkolás
22 levél, 3 olvasatlan.
1 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 47%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
22 levél, 3 olvasatlan.
1 napja járt itt.
2024-04-17:  Visszakerültem az oldalra.
2024-04-01:  Visszakerültem az oldalra.
2024-02-14:  Visszakerültem az oldalra.
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Budapest, Freyja_és_Dibella 06300823115
Szeretettel hívunk rendhagyó négykezes erotikus, szexuális masszázsunkra.

Ez a masszázs neked szól, ha szeretnéd megtapasztalni, hogyan ébresztjük vágyra a tested a saját ütemedben. Gyönyörbe kísérjük az erotikus, szexuális energia útján gyönyörszerveid siettetés és elvárásoktól mentesen anélkül, hogy behatolásra, orális szexre, vagy "franciázásra" kerülne sor.

A kétórás folyamat során szükség szerint időt adunk neked a nyugodt megérkezéshez. Figyelemmel és türelemmel hallgatjuk meg vágyaidat és a négykezes masszázshoz kapcsolódó megfogalmazódott szándékodat. Közösen jelöljük ki a masszázs folyamat kereteit és célját, a szuverén gyönyörödhöz vezető dinamikát és útvonalat.

A szóbeli egymásrahangolódást követően finom érintésekkel ébresztjük fel a érzékeidet. Forró olajban fürdetjük tested, miközben érzéki, erotikus és szexuális érintésekkel ajándékozzuk meg a tested 2 órán keresztül.

Arra hívunk, hogy tapasztald meg két professzionális, szexpozitív szemléletben képzett okleveles erotikus masszőr egyidejű figyelme és érintése által a tested és az erotikus, szexuális masszázsban rejlő még eddig fel nem fedezett lehetőségeket és gyönyörállapotokat.

tovább olvasom

Amit szeretek 

Masszázs (klasszikus)
Anti stressz masszázs
Csúszka masszázs
Erotikus masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Négykezes masszázs
Egyéb masszázs: Szexpozitív masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-04-17 Felkerült az oldalra
2024-04-16 Lekerült az oldalról
2024-04-01 Felkerült az oldalra
2024-04-01 Felkerült az oldalra
2024-03-26 Új kép került fel
2024-02-27 Lekerült az oldalról
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit, Párokat, Nőket
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Több órára

Amilyen vagyok

Kedvenc virágom
Frézia

Freyja_és_Dibella
Fotózás: 2024-03-04

 Ellenőrzött képek

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.