Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Ayrin50 szeretni fog!
Jelige: "Hadd legyek a kényeztető szeretőd!! :)"
Budapest XIX. kerület
56 éves
158 cm
60 kg, 110 mell, 70 derék, 90 csípő
Nőiesen telt alkat, Borotvált punci
Félhosszú, Fekete haj, Zöld szem
Eredeti cici
Heteró lány
, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  11-21
szombat:  11-21
vasárnap:  11-21

SMS-re nem válaszolok, Rejtett számot nem veszek fel
Csak nálam , Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás, Dohányzom
Légkondicionált lakás
12 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 77%-t töltötte ki.
Nagyon gyakran tölt fel új képet.
Gyakran be szokott lépni.
12 órája járt itt.
2024-03-18:  Uraim!! WEBCAM is lehetséges velem!!Nézd meg milyen vagyok Kamerában és ha tetszett amit láttál,várlak szeméyesen is egy fincsi együttlétre:::PPPCsók:Ayrin
2024-03-17:  Csakis,Szimpatikus, Ápolt,Igényes,Korrekt Úriembereket fogadok,ha nem ilyen vagy sajnos fölöslegesen teszel meg egy utat,mert elküldelek!!!!Ti is válogathattok Én is!!!!!Csók:Ayrin
2024-03-11:  Uraim!Videókamerázni,WhatsApp-on,FaceTime-on, lehetséges!Infó,előtte CSAK is telefonon!!!!!!!Csók:Ayrin
Szia Kedves!!

Nem írok magamról regényt, csak annyit, hogy olyan vagyok mint a jó bor,ha 1x megkóstolsz,mindig kívánni fogsz!!:P:P Ha meg látogatsz, megtudod milyen egy fincsi, tüzes 50-es NŐvel egy érzéki szeretkezés vagy egy vad (popós) szex!! :PA képeim nem retusáltak,nem műtermes fotók!!!!Semmi mű nincs rajtam,csak a kezeimen a körmök az meg szexi mikor megfogom vele a farkad!!:P:P Nem a mennyiségre megyek, hanem arra, hogy visszatérj hozzám,jól érezd magad, kívánj újra és újra!!! :) Amiket az adatlapomon bejelöltem azokat szeretem nem KAMU!!! Igényesség, ápoltság, korrektség, fontos mert én is ilyen vagyok!!Privát számot soha nem veszek fel!!!!!!!!!!!!!Köszönöm,hogy elolvastad a kis bemutatkozásomat!!:)Várlak szeretettel!!:P:) Ja,NEM VAGYOK ROMA!!!!!!!!!!!!!!
Roma,túlsúlyos,töltött farkú férfiakat NEM fogadok!!!!!! Olvassatok légyszi!!!A POPÓ NEM MÉRETFÜGGETLEN,Olyan NINCS és nincs az alapvető lehetőségek között!!!!!Csakis Ápolt,Korrekt,Udvarias,Férfiakat fogadok!!Ha nem ilyen vagy,sajnos elküldelek!!!Aki csak utal a NATÚR szexre,egyből Tíltom!!!!!!Ui:ÚRAIM!!!MIELŐTT HÍVNÁTOK OLVASSATOK IS,MERT TELEFONBA NEM SOROLOM FEL,A lehetőségeket!!!!!Amit bejelölve láttok az VALÓS!!!!!!!!Köszike! Csók:Ayrin

tovább olvasom

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Natúr francia végén szájba
Natúr francia végén testre
Natúr francia végén arcra
Mélytorok
Kölcsönös francia
Lenyelés (ha megkérsz)
Aktus (csak óvszerrel)
Ujjazás
Popó mérettől függően (csak óvszerrel) (ha megkérsz)
Vibrátoros játék
Csók (szimpátia alapján)
Kézi levezetés
Kebel szex
Webcam szex
Közös maszturbáció
Láberotika
Tánc (sztriptíz)
Szüzesség elvétel
Spriccelés (Squirt)
Masszázs (klasszikus)
Erotikus masszázs
Fétis
Pisi (ha megkérsz)
Amit még érdemes tudni rólam: Élvezem popóba!!:P:P
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-03-14 Új kép került fel
2024-02-24 Új kép került fel
2024-02-23 Új kép került fel
2024-02-15 Új kép került fel
2024-01-15 Új kép került fel
2023-12-09 Új kép került fel
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit
Csak 20 felett 65 év alatt
Légy ápolt,korrekt,udvarias,mert az nagyon fontos számomra,hisz én is az vagyok!!!Higiénia Nagyon Fontos!!!!!! NEM vagyok Escort!!!!!
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Halak
Kedvenc virágom
Mindegyik
Kedvenc autó márkám
Mindegy csak guruljon:DD
Kedvenc zeném
Lenny Kravitz,Barry White,Miley Cyrus.
Kedvenc filmem
Maffiózók,Trónok h,Kopók,
Kedvenc italom
Mentes víz
Kedvenc pózom
Kutya:P
Legextrémebb szexuális kalandom
Tömött BKV busz:P
Hány évesen vesztettem el
15
Férfi ideálom
Szimpatikus legyen!!
Ezt nézem meg először egy férfin
Arcát,kezét,szemét!!!
Leszbikus kalandom
Nem volt,nem is lesz!!!!
Több férfivel
1x volt 2!!:(:(:(
Így hívom a "puncim"
Húsevő:P
Így szoktam maszturbálni
Vibri:P:)
Kedvenc női parfüm
Carolina H,CK Euforia,Versace
Kedvenc férfi parfüm
Armani,CR7....:P
Kedvenc könyv
Vörös és fekete
Kedvenc étel
Minden:DDD

Ayrin50 +36203525141 | Szexpartner | Hívd innen, és Ayrin50 szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.
Ayrin50
Retusálatlan Amatőr képek
Fotózás: 2023-11-28

 Ellenőrzött képek

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.