Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső

Virág, a masszázslány:)

Most inaktív. Hamarosan aktív lesz.
Hivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Virág szeretni fog!
Budapest III. kerület, Lajos utca TérképTérkép
45+ éves
165 cm
68 kg, 90 mell, 80 derék, 90 csípő
Normál alkat
Rövid, Barna haj, Zöld szem
Eredeti cici
Heteró lány
, Masszázs (franciás levezetés)
Fontos: Aktus velem elképzelhetetlen
6 levél, 0 olvasatlan.
15 órája járt itt.
2024-06-14: Legközelebb 2024-06-17 napon leszek újra
Budapest, Virág 06205728472

Amit szeretek 

Natúr francia
Prosztata masszázs
Harisnyában fogad
Erotikus masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-06-14 Lekerült az oldalról
2024-06-10 Felkerült az oldalra
2024-06-07 Lekerült az oldalról
2024-06-03 Felkerült az oldalra
2024-05-31 Lekerült az oldalról
2024-05-27 Felkerült az oldalra
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit
Csak 30 felett 70 év alatt
A FÉRFIT...AKI ENGEDI NEKEM,HOGY A VÁGYAIMAT RAJTA TÖLTSEM KI!ÉREZZEM SZIVE DOBBANÁSÁT!HALLJAM VÁGYTOL ELHALO HANGJÁT-MIKOR A FORRO,KEMÉNY FALLOSZÁT AZ AJKAM MÉLYÉBEN,A SELYMES NYÁLTENGERBE MERITEM...
Csak nálam
Egy órára

Amilyen vagyok

Kedvenc autó márkám
Amit soha nem kell szervizelni!
Kedvenc zeném
Jazz,és a latin stilus.
Kedvenc filmem
Pofa be!! /csak a francia filmek kapcsolnak ki igazán,megnevettet,ellazít,imádom őket,meg a színészeket!!
Kedvenc italom
Csapviz
Kedvenc pózom
Legközelebb Hozzád!
Legextrémebb szexuális kalandom
Amikor volt hol,volt Kivel,de nem volt Mivel....
Hány évesen vesztettem el
16
Partner ideálom
Aki nem a szájával,hanem a tekintetével beszél.
Ezt nézem meg először a másikon
A mosolyát.
Leszbikus kalandom
Még a villamoson sem állok nők mellé!!Szerinted???
Több nővel, férfival
Ki tudja mit rejt a jövő!
Így hívom a "puncim"
Ha a közelében vagy,nem hivom...inkább Neked tartom...
Így szoktam maszturbálni
Nincs rá szükségem...Fiu párti vagyok...
Kedvenc női parfüm
Fenjal
Kedvenc férfi parfüm
Amit Te viselsz,csak nagyon minimális mennyiségben legyen rajtad!
Kedvenc könyv
Utleirások
Kedvenc étel
Őzgerinc vadasan,zsemlegomboccal/persze ha én készitem!/

Virág
Retusálatlan Amatőr képek
Fotózás: 2017-10-05

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.