Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Blanka szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Budapest III. kerület, Flórián tér környéke TérképTérkép
47 éves
180 cm
58 kg, 75 mell
Vékony alkat
Félhosszú, Barna haj, Barna szem
Eredeti cici
Heteró lány
, Masszázs (kézi levezetés)
Fontos: Aktus velem elképzelhetetlen
hétfő:  08-12
kedd, szerda:  08-13
csütörtök, péntek:  13-20
szombat:  10-20
vasárnap:  10-20
Angol
SMS-re válaszolok
Csak nálam , Érdemes előbb jönni a parkolás miatt
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Légkondicionált lakás
13 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 58%-t töltötte ki.
Gyakran be szokott lépni.
13 órája járt itt.
2024-06-12:  Uraim, 8.00tól elérnek. Üdv, B.
2024-05-03:  Visszakerültem az oldalra.
2024-04-02:  Visszakerültem az oldalra.
Budapest, Blanka 06308616114
Budapest, Blanka 06308616114
Budapest, Blanka 06308616114
Budapest, Blanka 06308616114
Tisztelt Uraim,

Engedjék meg, hogy néhány gondolattal segítsek picit eligazodni és döntésüket megkönnyíteni.

Hivatásos egészségügyisként, több éves tapasztalattal szolgáltatok sport- illetve gyógymasszázst esetleges problémákra vagy versenyre való felkészülésre, mindezentúl általános frissítő masszázst prevenció jelleggel.

Elérhetőségem változó; igyekszem időben jelezni az actualis hetet, hogy tervezni tudjanak.

Könnyen megközelíthető, csendes utcában elhelyezkedő, nagyon szép, kultúrált, színvonalas, tiszta lakás fogadja a vendégeket.

Várok Mindenkit szeretettel és tisztelettel!

Köszönöm a türelmüket,
Köszönöm az idejüket és ne feledjék; egészség legyen, a többit megvesszük!:)

B.

tovább olvasom

Amit szeretek 

Kézi levezetés (ha megkérsz)
Masszázs (klasszikus)
Sport masszázs
Egyéb masszázs: Gyógymasszázs, Sport masszázs, Svéd-frissítő masszázs Fej masszázs Talp masszázs Izomlazító masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-05-21 Felkerült az oldalra
2024-05-18 Lekerült az oldalról
2024-05-16 Felkerült az oldalra
2024-05-15 Lekerült az oldalról
2024-05-11 Felkerült az oldalra
2024-05-10 Lekerült az oldalról
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit
Csak 30 felett 65 év alatt
Mindenkit hozzáértéssel és szeretettel várok.
Csak nálam
Egy, Több órára

Blanka +36308616114 | Masszázs | Hívd innen, és Blanka szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.
Blanka
Profi gyógymasszázs
Amatőr képek
Fotózás: 2023-03-11

 Ellenőrzött képek

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.