Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Ani49 szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Érd, Érd TérképTérkép
48 éves
160 cm
82 kg, 91 derék, 118 csípő
Nőiesen telt alkat
Rövid, Szőke haj, Kék szem
Eredeti cici
Heteró lány
, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  10-16
szombat:  10-12
vasárnap:  -

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam , Könnyű parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Légkondicionált lakás
15 levél, 15 olvasatlan.
2 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 39%-t töltötte ki.
Hetente szokott belépni.
15 levél, 15 olvasatlan.
2 órája járt itt.
Most hívj, felveszem a telefont.
Felvette?
x

Felvette a telefont mikor hívtad?

Tipp: ha foglalt, próbáld újra kicsit később.

(Tudd: a hirdetők döntik el kinek a hívását fogadják.)

x

Hirdetők nem használhatják ezt a visszajelzést

2024-02-20:  Visszakerültem az oldalra.
2024-02-12:  Visszakerültem az oldalra.
2024-02-07:  Visszakerültem az oldalra.
Érd, Ani49 06300853602
Érd, Ani49 06300853602
Érd, Ani49 06300853602
Kedves Uraim! Simogatásra kényeztetésre,masszásra és..... vágytok!! Én egy odaadó igényes, fehér-bőrű hölgy vagyok! Nem csak adni,hanem kapni is szeretek. Ápolt vendégeimet várom teljesen diszkrét lakásomba, gyertyafénnyel halk zenével barátnős feelinggel! Ittas és drogos vendégeket nem áll módomban várni.Érkezésed előtt minimum fél órával próbáld felém jelezni!Késői órákban vagy magán telefont nem veszem fel.
Hétfőtől szombatig 9 órától-16 óráig.

tovább olvasom

Amit szeretek 

Vibrátoros játék (ha megkérsz)
Kézi levezetés (ha megkérsz)
Masszázs (klasszikus)
Anti stressz masszázs
Csúszka masszázs
Sport masszázs
Thai masszázs
Erotikus masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-02-20 Felkerült az oldalra
2024-02-17 Lekerült az oldalról
2024-02-12 Felkerült az oldalra
2024-02-10 Lekerült az oldalról
2024-02-07 Felkerült az oldalra
2024-02-03 Lekerült az oldalról
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit
Csak 30 felett 75 év alatt
Légy ápolt és kedves,diszkrét fehér-bőrű úriember.
Csak nálam
Fél, Egy órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Halak
Kedvenc virágom
Sárga Rózsa
Kedvenc autó márkám
Audi Honda
Kedvenc zeném
Neoton
Kedvenc filmem
Titok
Kedvenc italom
Pezsgő
Férfi ideálom
Ápolt legyen!!!
Ezt nézem meg először egy férfin
Fogsorát.cipőjét
Kedvenc női parfüm
Chanel
Kedvenc férfi parfüm
Hugo Boss
Kedvenc könyv
Mikszáth K. Különös házasság
Kedvenc étel
Olasz konyha remekei

Ani49 +36300853602 | Vidéki lányok | Hívd innen, és Ani49 szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.
Ani49
Retusálatlan Amatőr képek
Fotózás: 2022-09-12

 Ellenőrzött képek

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.