Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Amatőr szexpartner (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Emese szeretni fog!
Jelige: "erotika"
Budapest III. kerület, Szőlő utca TérképTérkép
32 éves
165 cm
63 kg, 95 mell
Normál alkat
Hosszú, Szökésbarna haj, Barna szem
Heteró lány, Masszázs franciával
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  09-21
szombat:  09-21
vasárnap:  09-21
Angol
Csak nálam, Könnyű parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Légkondicionált lakás
18 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 36%-t töltötte ki.
Ritkán szokott belépni.
18 órája járt itt.
2017-09-14:  Felkerültem az oldalra.
Budapest, Emese 06308747147
Budapest, Emese 06308747147
Budapest, Emese 06308747147
Budapest, Emese 06308747147
Budapest, Emese 06308747147
Budapest, Emese 06308747147
Budapest, Emese 06308747147
Kezdő masszőzként kedvességgel és vidámsággal várlak egy kellemes kikapcsolódásra Óbudán! Szép és igényes környezetben lazithatsz a társaságomban!:)
Puszi

Amit szeretek 

Natúr francia
Kölcsönös francia
Kézi levezetés
Masszázs
Klasszikus masszázs
Lingam masszázs
Négykezes masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-09-14 Felkerült az oldalra
2017-09-14 Új kép került fel
2017-09-14 Várost cserélt
2017-09-14 Kategóriát váltott

Akit keresek

Férfit
Csak 18 felett 70 év alatt
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Egy, Több órára

Beszélgetés a hirdetővel
Emese +36308747147 | Masszázs | Hívd innen, és Emese szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több normál alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.