Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Lau szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Győr TérképTérkép
43 éves
174 cm
63 kg, 100 mell, 69 derék, 98 csípő
Normál alkat, Borotvált punci
Hosszú, Vörös haj, Barna szem
Heteró lány
, Szexpartner
hétfő, kedd, szerda, csütörtök:  -
péntek:  megbeszélhető
szombat:  megbeszélhető
vasárnap:  -
Német
Rejtett számot nem veszek fel
Automata válasz beállítva Ha írsz neki üzenetet, azonnal kapsz választ.
Csak nálam
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Légkondicionált lakás
154 levél, 1 olvasatlan.
20 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 57%-t töltötte ki.
Nagyon gyakran tölt fel új képet.
Gyakran be szokott lépni.
154 levél, 1 olvasatlan.
20 órája járt itt.
2024-07-21:  Visszakerültem az oldalra.
2024-07-17:  Visszakerültem az oldalra.
2024-07-03:  Visszakerültem az oldalra.
KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!
LAU VAGYOK.
ÖRÜLÖK, HOGY AZ ADATLAPOMRA KATTINTOTTÁL! KÉRLEK OLVASS VÉGIG MIELŐTT HÍVNÁL HOGY ELKERÜLJÜK A FELESLGES KÉRDÉSEKET!

A HÉTEN MÁR ELÉRHETŐ LESZEK, LÁSD AZ ADATLAPOM ELÉRHETŐSÉG-NÉL! BEJELENTKEZNI ELŐZŐ NAP LEHETSÉGES MÁSNAPRA. A BEJELENTKEZÉST, LEFOGLALT IDŐPONTODAT AZ AKTUÁLIS NAPON REGGEL 9ÓRÁIG TUDOD MEGERŐSÍTENI, CSAK ÍGY ÉL!
HAVONTA MAXIMUM 10-15 NAPOT LESZEK ELÉRHETŐ VÁLTOZÓ NAPOKON,EZÉRT ÉRDEMES FIGYELNED AZ ADATLAPOMAT! A RÖGTÖN AZONNAL OPCIÓ MAXIMUM ÁTVERÉS/LEMONDÁS ESETÉN TUD MAJD ÉLNI !

KIZÁRÓLAG NORMÁL HÍVÁSSAL,TELEFONON TUDSZ ELÉRNI.
-NEM SZERETNÉK MINDENKIVEL RANDIZNI AKI FELHÍV ,CSAK AZZAL AKI SZIMPATIKUS ÉS ELFOGDJA AZ ÉN FELTÉTELEIMET!

A stílus Maga az Ember, ezt már Armani is megmondta: Talán kicsit különc vagyok,talán éppen nem a mai trendi divatnak megfelelően nincsenek tetoválásaim, sem feltöltött szám, és nem is lesz. Agyon szolizva sem vagyok, egészséges bőrszínem alapján láthatod, hogy vagyok roma: ezt leírom mert van aki felhív és ezt kérdezi tőlem. Továbbá nem vagyok már lány,sem nyafogós pláza cica: Érett Nőnek tartom magamat annak minden előnyével és hátrányával együtt! Nem vagyok közönséges, de a hálószobán belül tőled is függ , hogy kihozod belőlem a vadmacskát, avagy a doromboló kiscicát! Nem mindenkinek és mindent vállalós nő vagyok, megválogathatom kinek mit, mint ahogyan Te is választhatsz!Nem szeretem a lekezelő, beképzelt embereket, én sem vagyok az!Minőségi időtőltés Úriembereknek! Legyen az együtt töltött idő mindkettőnknek egy kellemes olyan alkalom amelyre szívesen gondolunk majd és várjuk a következőt! Így mivel szeretem megadni a módját mindennek, nálam nincs futószalag effektus! NINCS GYORS lehetőség, azt meghagyom másoknak! Naponta is limitálom a randijaim számát, ezért érdemes előre egyeztetni velem előző nap, ha jönni szeretnél hozzám! A változtatás jogát fenntartom magamnak, tehát én döntöm el, kit fogadok, s kit nem! Mint ahogyan Nektek Drága férfiak sem jöhet be minden Nő, úgy nekem sem mindenki! Tehát nem fogadok, ittas, roma, , feltöltött piercinges intimmel rendelkező partnereket! Egészségesen, várlak, ha Te nem érzed Magad annak, kérlek akkor maradj otthon és ha már jól leszel, akkor akarj hozzám jönni . Az ápoltság és egészségesség mellett a diszkréció is adott és elvárt, ezért kérlek, ha hozzám tartasz, a bejáratnál , a lépcsőházban már ne telefonálj, ne mondd vissza a telefonba a hallottakat , kérlek ne hívd fel magadra a figyelmet, hiszen Te sem szeretnéd, hogy tudni lehessen épp hová tartasz.
Szexi fehérneműben fogadlak, illatosan tisztán, netten. Nálam a zuhanyzás , szájvíz, használata kötelező! Többféle tusfürdő, szájvíz, és igényed szerint akár fogkefe is rendelkezésre áll.

Viszonylag magas Nő vagyok azonban NEM GEBE, anorexiás kategória, van mit fogni rajtam, épp ahol kell, tehát ha Te a vékonyabb, ropi típusú, kislányos avagy a totál kigyúrt fitnesz modell kategóriát keresed akkor nem én vagyok a te eseted, ezt a képeken is láthatod. Arcom a diszkréció miatt van kitakarva, nem kell félned, mert nem egy ronda fogaltan, nem idén barnult bányarém fog ajtót nyitni neked!
Fogaim épek, fehérítettek,NEM DOHÁNYZOM ezért, kérlek a randink előtt már pá órával te se gyújts rá, mert nem szeretem a nikotin -cigaretta szagot!
Nem vagyok átverős, amit előre megbeszélünk, ahhoz tartom Magamat, nagyon sok vissza járós partner szerint az oldal és a város egyik legkorrektebb hirdetője voltam, és vagyok, és a továbbiakban is az maradok! Ha már csalódtál másoknál, és félve nézegeted az oldalamat, szánd el magadat és tégy velem egy próbát, meglásd másként is lehet. A tiszteletadás, kedvesség, higiénia nem kinézet és kor függő, ezért ha gátlásos vagy a külsőd miatt,ne aggódj, nálam nem kell zavarba jönnöd!


-HA NEM LÁTOD A ZÖLD TELEFON IKONT VILLOGNI, ATTÓL MÉG HÍVHATSZ,MERT NEM MINDIG HASZNÁLOM EZT A LEHETŐSÉGET

-BEJELENTKEZÉS ELŐZŐ NAP LEHETSÉGES, ÉS AZNAP AMIKOR VÁRLAK, REGGEL 9 ÓRÁIG MEGERŐSÍTÉST KÉREK A MEGBESZÉLT IDŐPONTRA!
-RÖGTÖN AZONNAL OPCIÓ MAXIMUM LEMONDÁS ESETÉN MŰKÖDHET NÁLAM, DE HÍVJ BÁTRAN, SOSEM LEHET TUDNI, HOGY ÉPP VALAKI LEMONDTA A RANDIT./EGY PRÓBÁT MEGÉR/
-A REGGELI, DÉLELŐTTI IDŐPONTOKRA CSAKIS ELŐZŐ NAPI BEJELENTKEZÉS LEHETSÉGES!
-HA A MEGBESZÉLT IDŐPONTUNKRA NEM JELENSZ MEG, ÉS AZT 24 ÓRÁN BELÜL MONDOD LE,TÖBBSZÖR NEM TUDUNK EGYEZTETNI,AZ ÉN IDŐM SEM JÁTÉKSZER! EBBEN AZ ESETBEN TILTÓ LISTÁRA KERÜLSZ NÁLAM!
NEM FOGADOK NŐKET, PÁROKAT !
-NEM FOGADOK ROMÁKAT, ROMÁNOKAT -, MÁS ETNIKUMU EMBEREKET, SEM FELTÖLTÖTT ,INTIMPIERCINGGEL RENDELKEZŐKET SEM!
-HA TISZTELETLENÜL BESZÉLSZ, A VONALAT AZONNAL BONTOM! ÉS AKKOR IS HA NEM TUDSZ NORMÁLISAN BEMUTATKOZÁSSAL ÉRDEKLŐDNI! A HANG ÉS PÁRBESZÉD SOK MINDENT ELÁRUL, EZÉRT SINCS MÓD MÁSFÉLEKÉPP A BEJELENTKEZÉSRE/KIVÉTEL HA MÁR JÓL ISMERJÜK EGYMÁST/, MINT AHOGY TE IS VELEM SZERETNÉL BESZÉLNI /NEM TELEFONOSSAL/ , ÉN IS SZERETNÉM HALLANI A HANGODAT!
NE FÉLJ NEM HARAP A "NÉNI", DE SZIGORÚBB SZABÁLYOKAT NEM VÉLETLENÜL ALKOTTAM!

tovább olvasom

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia (ha megkérsz)
Natúr francia végén szájba (ha megkérsz)
Natúr francia végén testre (ha megkérsz)
Natúr francia végén arcra (ha megkérsz)
Mélytorok (ha megkérsz)
Kölcsönös francia
Ujjazás (ha megkérsz)
Popó mérettől függően (csak óvszerrel) (ha megkérsz)
Vibrátoros játék
Kézi levezetés
Prosztata masszázs (ha megkérsz)
Harisnyában fogad
Popóizgatás férfiaknak kézzel / eszközzel (ha megkérsz)
Egyéb masszázs: Prosztata
BDSM (alárendelt), Rabnő (ha megkérsz)
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-07-21 Felkerült az oldalra
2024-07-21 Új kép került fel
2024-07-19 Lekerült az oldalról
2024-07-18 Új kép került fel
2024-07-17 Felkerült az oldalra
2024-07-11 Új kép került fel
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit
Csak 25 felett
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Kedvenc virágom
Liliom
Kedvenc autó márkám
INFINITI
Kedvenc zeném
Abba, Balázs Fecó , 80-90es évek zenéi
Kedvenc filmem
Keserű méz, Végzet, Bridgit jones Naplója, Elemi ösztön
Kedvenc italom
Minőségi száraz vörös borok: Gere, Taschner,,Pannonhalmi,Villányi
Kedvenc pózom
változó
Legextrémebb szexuális kalandom
Titok :) Ha eljössz elárulom majd
Hány évesen vesztettem el
16
Partner ideálom
Nincs, Fő a humor es ápoltság
Ezt nézem meg először a másikon
keze, cipője, szeme,
Leszbikus kalandom
Volt már, de rá kellett jönnöm Férfi párti vagyok
Több nővel, férfival
titok
Így hívom a "puncim"
Nincs neve
Így szoktam maszturbálni
nincs rá szükségem
Kedvenc női parfüm
Calvin K. Euphoria és CK2,Today
Kedvenc férfi parfüm
Fás, kesernyés illatok, a pacsulikat utálom
Kedvenc étel
rengeteg van :szezontól függ

Lau +36300811918 | Vidéki lányok | Hívd innen, és Lau szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.
Lau
OLVASS ADATLAPOT!
Retusálatlan Vegyes képek
Fotózás: 2024-07-02

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.