Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Erosz.hu (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Hajni_Zugló szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Budapest XIV. kerület, Pillangó utca közelében TérképTérkép
35 éves
177 cm
59 kg, 90 mell
Vékony alkat, Borotvált punci
Félhosszú, Szőke haj, Barna szem
Eredeti cici
Heteró lány, Masszázs plusz
hétfő:  -
kedd:  11-20
szerda:  10-19
csütörtök:  10-20
péntek:  -
szombat:  -
vasárnap:  -
Német Olasz
SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Légkondicionált lakás
1 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 50%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
1 napja járt itt.
2017-02-21:  Nem szeretném,ha a mennyiség a minőség rovására menne,így türelmeteket kérem,akiknek nem tudom felvenni.Köszönöm a megértést. :-) Csók: Hajni
2017-02-21:  Sziasztok.Kedd,szerda és csütörtökön leszek elérhető a héten.Puszi: Hajni
Budapest, Hajni_Zugló 06304703955
Budapest, Hajni_Zugló 06304703955
Budapest, Hajni_Zugló 06304703955
Budapest, Hajni_Zugló 06304703955
Budapest, Hajni_Zugló 06304703955
Budapest, Hajni_Zugló 06304703955
Sziasztok.Hajninak hívnak.35 éves független lány vagyok.Jelenleg is dolgozom egy irodában.Pár hónapja elvégeztem egy masszázstanfolyamot,és gondoltam miért is ne próbálnám ki magam egy kicsit.:-)
Pozitív beállítottságú,vidám lány vagyok,rengeteg energiával,amiből szívesen adnék.:-)
Főleg ha ez még egy kis erotikával is társul...Ahol a testek is összeérnek..
Nem tartom magam "buta libának".Szeretem az emberek társaságát és beszélgetni is lehet velem.Hozzáteszem valóban tudok masszírozni is ;-)
Ha valami ilyesmi kényeztetésre vágysz,egy kedves,vidám,intelligens lánnyal,akkor várlak szeretettel zuglóban.
Heti 2 napban tudunk lazítani,elérhetőségem kiírom minden héten.
Csókollak:Hajni.

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Kölcsönös francia
Csók (szimpátia alapján)
Kézi levezetés
Kebel szex / Csúszka
Harisnyában fogad
Láberotika
Masszázs
Anti stressz masszázs
Klasszikus masszázs
Erotikus masszázs
ESZO masszázs
Négykezes masszázs
Amit még érdemes tudni rólam: Csúszka,teljes testtel...:-)
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-02-21 Felkerült az oldalra
2017-02-21 Felkerült az oldalra
2017-02-16 Lekerült az oldalról
2017-02-14 Felkerült az oldalra
2017-02-10 Lekerült az oldalról
2017-02-07 Felkerült az oldalra

Akit keresek

Férfit
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több vékony alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.