Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Szex Társkereső (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Masszőr_Nagykanizsa szeretni fog!
Jelige: "Kényeztető masszázs"
Nagykanizsa, Belváros TérképTérkép
32 éves
174 cm
70 kg
Sportos alkat, Fazonra igazított
Rövid, Barna haj, Zöld szem
Heteró fiú, Masszázs plusz
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  00-24
szombat:  00-24
vasárnap:  00-24
Angol Német
SMS-re válaszolok
Nálam - nálad, Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Nem légkondicionált lakás
masszornk@freemail.hu
18 levél, 0 olvasatlan.
11 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 69%-t töltötte ki.
Gyakran be szokott lépni.
18 levél, 0 olvasatlan.
11 órája járt itt.
2017-05-03:  Visszakerültem az oldalra.
2017-01-19:  Vége a téli szünetnek, újra elérhető vagyok!
2017-01-10:  Vége a téli szünetnek, újra elérhető vagyok!
Nagykanizsa, Masszőr_Nagykanizsa 06303527879
Nagykanizsa, Masszőr_Nagykanizsa 06303527879
Nagykanizsa, Masszőr_Nagykanizsa 06303527879
Nagykanizsa, Masszőr_Nagykanizsa 06303527879
Nagykanizsa, Masszőr_Nagykanizsa 06303527879
Nagykanizsa, Masszőr_Nagykanizsa 06303527879
Nagykanizsa, Masszőr_Nagykanizsa 06303527879
Szép napot kívánok!

Masszázsvariációk széles választékát kérheted, kizárólag csak Hölgyeknek, nyugodt, diszkrét, igényes környezetben.
Csikló- csúszkamasszázs, franciacsók, izgalmas játékszerek,akár több órás nyelvleckék, egyéni kívánságok alapján is...
Akár több Hölgy szórakoztatása is lehetséges, izgalmas showműsorral, szülinapi meglepetés különböző kívánságokkal, kollégák, barátnők meglepése váratlanul, akár masszázzsal kombinálva is... csak a fantáziánk szab határt :)

A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel SOS francia akár egyoldalúan illetve egymás előtti maszturbálás valamint kézzel történő segítség is megoldható már! :)

Éld meg titkos vágyaid...)

Ha nem tudom éppen felvenni a telefont, próbáld meg picit később, de ne ess pánikba, amint tudlak visszahívlak, persze csak ehhez kapok annyi segítséget, hogy elküldöd a számod ha hívsz. Köszönöm!

Amit szeretek 

Francia óvszerrel (ha megkérsz)
Natúr francia
Natúr francia végén szájba (ha megkérsz)
Kölcsönös francia
Ujjazás
Csók (szimpátia alapján)
Kézi levezetés
Kebel szex / Csúszka (ha megkérsz)
Prosztata masszázs
Harisnyában fogad
Láberotika
Masszázs
Anti stressz masszázs
Klasszikus masszázs
Sport masszázs
Erotikus masszázs
Lingam masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-05-03 Felkerült az oldalra
2017-04-26 Lekerült az oldalról
2017-03-28 Felkerült az oldalra
2017-03-28 Lekerült az oldalról
2017-01-03 Felkerült az oldalra
2016-12-24 Lekerült az oldalról

Akit keresek

Párokat, Nőket
Csak 18 felett 59 év alatt
Légy ápolt és kedves... ne fogd vissza a vágyaid, merj beszélni a titkaidról, amiket meg szeretnél élni.
Nálam - nálad
Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Rák

Beszélgetés a hirdetővel

Neked ajánljuk

Még több érett fiú

Még több sportos alkatú fiú

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.