Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Szendy szeretni fog!
Jelige: "diszkrét és kedves hölgy"
Győr, Marcalváros TérképTérkép
55 éves
165 cm
62 kg, 92 mell, 68 derék, 92 csípő
Normál alkat, Borotvált punci
Rövid, Szőke haj, Zöld szem
Eredeti cici
Heteró lány, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök:  -
péntek:  megbeszélhető
szombat:  megbeszélhető
vasárnap:  -

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Könnyű parkolás
Füstmentes lakás
16 levél, 16 olvasatlan.
3 hete járt itt.
A nem kötelező adatok 57%-t töltötte ki.
Ritkán szokott belépni.
16 levél, 16 olvasatlan.
3 hete járt itt.
2018-03-29:  Visszakerültem az oldalra.
2018-02-24:  Visszakerültem az oldalra.
2018-01-23:  Visszakerültem az oldalra.
Győr, Szendy 06302201746
Győr, Szendy 06302201746
Győr, Szendy 06302201746
Győr, Szendy 06302201746
Győr, Szendy 06302201746
Győr, Szendy 06302201746
Győr, Szendy 06302201746
Győr, Szendy 06302201746
Üdvözlöm Önöket, akik épp az oldalamat olvassák, nézik.
Magamról: Középkorú, nagyon ápolt hölgy Vagyok.(ezt elvárom a partneremtől is.) Szőke, rövid hajjal rendelkezem, atlagos testalkattal.
Saját lakásomban Várlak, egyedül vagyok!!!! A barátnőm igény szerint jön.
Tisztaálkodási lehetőség ELŐTTE!!!!!!, utána, tiszta fürdőszobában.
ha egy nagyon barátságos, huncutkodni szerető hölgy társaságára vágysz, hát GYERE HOZZÁM, HOZZÁNK Nem utolsósorban kellemes, kényeztető maszírozásban
is részed lehet.ha szeretnéd, a barátnőmmel együtt kényeztetünk Sajnálom, nem tudok elérhetőséget adni, de hívd a számomat, s megbeszéljük.

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Natúr francia végén szájba
Natúr francia végén testre
Mélytorok
Kényszerfrancia
Kölcsönös francia
Lenyelés
Aktus óvszerrel
Popó óvszerrel (mérettől függően)
Csók (szimpátia alapján)
Együttfürdés
Kézi levezetés
Közös maszturbáció
Prosztata masszázs (ha megkérsz)
Harisnyában fogad
Láberotika (ha megkérsz)
Szüzesség elvétel (ha megkérsz)
Szerepjátékok leírás: Megbeszélhető
Masszázs
Anti stressz masszázs
Klasszikus masszázs
Thai masszázs (ha megkérsz)
Erotikus masszázs
Lingam masszázs (ha megkérsz)
Négykezes masszázs
Egyéb masszázs: Csúszka masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2018-03-29 Felkerült az oldalra
2018-03-26 Lekerült az oldalról
2018-02-24 Felkerült az oldalra
2018-02-15 Lekerült az oldalról
2018-01-23 Felkerült az oldalra
2018-01-10 Lekerült az oldalról

Akit keresek

Férfit
Csak 35 felett 70 év alatt
Légy ápolt és kedves.Kérlek Tisztelj meg hívószámmal!!!
Csak nálam

Beszélgetés a hirdetővel

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több normál alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.