Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Erosz.hu (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Vivi szeretni fog!
Jelige: "Kombinált masszázsok velem!"
Érd, Liget TérképTérkép
38 éves
175 cm
69+ kg, 96 mell
Nőiesen telt alkat
Hosszú, Barna haj, Barna szem
Eredeti cici
Heteró lány, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök:  09-19
péntek:  09-17
szombat:  megbeszélhető
vasárnap:  -

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
17 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 27%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
17 napja járt itt.
2017-04-10:  Bejelentkezésed 17.00 óráig tudod jelezni felém telefonon a legkésőbbi időpont 18.00 óra magassága amikor még tudlak fogadni! Köszönöm.
2017-01-16:  Akinek félórával előtte sem biztos hogy tud e jönni egyáltalán annak nem kell bejelentkezni!Az 5 perccel azelőtti lemondásokat szintén nem fogadom el, számod blokkolom! Köszönöm megértésed!
2017-01-16:  Megkérnélek Benneteket a most és az 5 perc múlva ottvagyok bejelentkezéseket melllőzzük!
Érd, Vivi 06304801413
Érd, Vivi 06304801413
Érd, Vivi 06304801413
Érd, Vivi 06304801413
Érd, Vivi 06304801413
Érd, Vivi 06304801413
Kombinált masszázsprogramokkal (masszázságy van)várlak érden (liget) egy diszkrét, csendes családi házas környezetben, ahol személyemben megismerhetsz egy csinosnak mondott nőies alkatú eü.-t végzett korrekt hozzáállású masszőzt!Hívni csak számkijelzéssel tudsz 17.00 óráig! A legutolsó időpont 18.00 óra amikor még fogadni tudlak, de csak előre egyeztetett időpontban a bejelentkezésedtől illetve lehetőség szerint 1 órán belül! Azonnal nem!!!A parkolás ingyenes, akár nagyobb autóval is, kialakított parkolóhelyen.Várlak szeretettel!

Amit szeretek 

Masszázs
Erotikus masszázs
Egyéb masszázs: gyógymasszázs
Amit még érdemes tudni rólam: ,,,több infóért,hívj!
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-02-06 Új kép került fel
2017-01-13 Új kép került fel
2016-10-27 Új kép került fel
2016-09-14 Új kép került fel
2016-09-12 Új kép került fel
2016-08-23 Felkerült az oldalra

Akit keresek

Férfit
Csak 18 felett
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Mérleg

Vivi +36304801413 | Vidéki lányok | Hívd innen, és Vivi szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több nőiesen telt alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.