Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Szex Társkereső (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Szöszi szeretni fog!
Jelige: "Csilla!"
Kapuvár TérképTérkép
40 éves
160 cm
52 kg, 85 mell
Sportos alkat, Borotvált punci
Hosszú, Szőke haj, Barna szem
Eredeti cici
Heteró lány, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  09-22
szombat:  09-11
vasárnap:  -
Német
SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Ingyenes parkolás
Nem légkondicionált lakás
8 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 70%-t töltötte ki.
Néha tölt fel új képet.
Gyakran be szokott lépni.
8 órája járt itt.
2017-09-26:  Visszakerültem az oldalra.
2017-09-20:  Visszakerültem az oldalra.
2017-09-13:  Visszakerültem az oldalra.
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Kapuvár, Szöszi 06702530600
Szia Drága!
Mindenkinek vannak erotikus vágyai! Nemde? Sokan magukba folytják és csak a megfelelő alkalomra és hölgyre vágynak, hogy megkapják mindazt, ami otthon már nem megy. Tabu, vagy egyszerűen nincs kivel megvalósítani őket! Ezért vagyok én itt, hogy orvosoljuk ezt a problémát! Sok szeretettel várom igényes lakásomban olyan úriemberek jelentkezését, akik így éreznek! Gyere és engedd, hogy megvalósítsam mindazt, ami kell neked! Ússzunk együtt a vad vágyak tengerében s élvezzük, ahogy testünk összeforr a mindent elsöprő tűzben! Filigráns, cserfes, odaadó és valóban magas szexkúltúrájú hölgyet ismerhetsz meg a személyemben! 40-es, 160 cm magas, 52 kg, 85-ös mellbőségű, szőke hosszú hajú hölgy vagyok. Képeim frissek, a valóságot tükrözik, és én nyitok ajtót! Amit kérhetsz tőlem:
-fél illetve 1 órát, franciát végig,
Kebel szex, szájjal anál izgatást,
prosztata és lazító, erotikus masszázst is.
Amint látod, sok mindenre nyitott vagyok, hívj bátran a részletekért! Örülök ha számkijelzett hívásoddal megtisztelsz! Diszkréció alap és elvárt!
Jöttöd előtt 20 perccel jelezd felém szándékod! Köszönöm! Csók, ahova szeretnéd!!
Ha felhívsz, kérlek mondd, hogy a rosszlanyok.hu oldalon láttál.

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia (ha megkérsz)
Natúr francia végén szájba (ha megkérsz)
Natúr francia végén testre (ha megkérsz)
Natúr francia végén arcra (ha megkérsz)
Mélytorok
Kölcsönös francia
Lenyelés
Aktus óvszerrel
Ujjazás
Popó (mérettől függően)
Együttfürdés
Kézi levezetés
Kebel szex / Csúszka (ha megkérsz)
Közös maszturbáció (ha megkérsz)
Prosztata masszázs (ha megkérsz)
Harisnyában fogad
Láberotika
Tánc (sztriptíz)
Kamerázás
Fotózás
Szüzesség elvétel
Leszbi show
Popóizgatás férfiaknak nyelvvel (ha megkérsz)
Popóizgatás férfiaknak kézzel / eszközzel (ha megkérsz)
Ökölszex / Fauszt (punciba)
Spriccelés (Squirt)
Puncitágítás
Masszázs (ha megkérsz)
Erotikus masszázs (ha megkérsz)
Amit még érdemes tudni rólam: Ha eljössz megtapasztalod!
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-09-26 Felkerült az oldalra
2017-09-23 Lekerült az oldalról
2017-09-20 Felkerült az oldalra
2017-09-20 Várost cserélt
2017-09-16 Lekerült az oldalról
2017-09-13 Várost cserélt

Akit keresek

Férfit
Légy ápolt és kedves valamint józan.
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több sportos alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.