Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.














Vidékilány kereső
Hivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Bambi szeretni fog!
Jelige: "masszazslanyok.hu"
Szombathely TérképTérkép
28 éves
165 cm
70 kg, 100 mell
Molett alkat
Rövid, Szőke haj, Kék szem
Heteró lány
, Masszázs (franciás levezetés)
Fontos: Aktus velem elképzelhetetlen
hétfő:  11-21
kedd, szerda, csütörtök, péntek:  09-21
szombat:  -
vasárnap:  -
Angol Német
SMS-re nem válaszolok
Csak nálam
onlyfans.com/barbi_sweet
2 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 66%-t töltötte ki.
Hetente szokott belépni.
2 napja járt itt.
2024-05-06:  Visszakerültem az oldalra.
2024-04-15:  Visszakerültem az oldalra.
2024-04-11:  Visszakerültem az oldalra.
Várom kedves fiatal és idősebb vendegeimet kölcsönös kényeztetésre.
Március 25,26,27 BUDAPEST

Ne maradj le. Csak ma varlak még.
Itt is elérhető vagyok :https://onlyfans.com/barbi_sweet.
MEGÚJULT WEBCAMERAS SZOLGÁLATÁS.!INFÓ WATSAPPON VAGY ONLYFANSON KERESZTÜL.

SZŐKE FIATALOS, ÉRZÉKI TÍPUSÚ LÁNYKA. IDEÁLIS PARTNER A KARÁCSONY ELŐTTI ROHANOS KIKAPCSOLÓDÁSHOZ.HA MÉG NEM VOLT ILYENBEN RÉSZED NE HABOZZ FELKERESNI. RITKA ALKALOM A TALÁLKOZÁSRA.

MEGKEREK MÁR MINDEN KEDVES ÉRKEZŐ VENDÉGET HOGY ERKEZESKOR HA NEM VENNÉM FEL AZONNALI A TELEFONT A MINIMÁLIS 5 PERCES VÁRAKOZÁSI IDŐT TARTSA MÁR BE!! igyekszem minnel hamarább beengedni de néha közbejöhet csúszás, ami sajnos az én neked való tisztálkodási időmből megy el.igyekszem ezt sietősen pótolni.szoval MEGKÉRLEK legyél 5 percet türelmes.


Köszönöm hogy rám kattintottal.Ez az első lépés affelé hogy létrehoznunk egy találkozót.De mielőtt még tovább lépnél affelé hogy felhívj,KÉRLEK OLVASD EL A HIRDETESEMET, MERT HA AZ ELKÉPZELÉSED NEM EGYEZIK AZ ENYEMMEL A FELESLEGES TELEFONHOVASTÓL MEGKIMELHETJUK EGYMÁST.SZOVAL NE Csak a képet nézd!!!

Csak a megadott időben hívj!!!!! hajnali egykor kérlek ne keress.en sem hívlak vissza másnap hajnalban amikor már pihensz!!
Először is tudod kell hogy TE mit SZERETN?L?
MI AZ AMIT a RANDITÓL ELVARSZ.?

A második lépés hogy tudnod kell hogy a MASSZÁZSLÁNY NEM SEXPARTNER!!
A pék sem burkol,az autószerelőnel sem szigetelést akarsz kérni,a közértben sem haborodhatsz fel, hogy nem csinálnak neked frizurát.mindenhol tudod hogy mire szamits azért mész oda!
Ha sexpartner akarna lenni ott hirdetne!

Ha CSAK ENNEK A REMÉNYÉBEN HÍVSZ NEM ÉN vagyok a TE PARTNERED!!!!

MIT IS JELENT AKKOR AZ EROTIKUS MASSZÁZS?
gondolom van némi képzelőerőd.Sexparntnetnel sem kerdezed meg,hogy itt mit kell csinálni??azt se kérdezed meg hogy le kell e vetkőzni?vagy hogy ezt milyen irányból csinálod?
A MASSZÁZS NEM EGY HAGYOMANYOS masszázs különben nem találkoznánk itt.!!SiMA MASSZAZS: RUHÁBAN TÖRTÉNIK.EROTIKA NÉLKÜL!!!!

NE MONDD AZT hogy ez csak egy masszázs mert nem igy van.!!
A masszázs közben meztelenül vagyok.vegig testi kontakban vagyunk az időtartam alatt.nem csak az 5 percre míg gyorsan vegzek veled!!!
AZ EROTIKUS MASSZázS olyan szakszerű masszázs tevékenységre épül ami jól ismeri az erogén zonakat.Első szakaszban felméri a vendég testét,megkeresi az erogén zónát, közben folyamatos inger alatt tartja a partnert.masszazst erzeki játékokkaltölti meg.
KÖZÖSEN ES KÖLCSÖNÖSEN EGYMÁSRA HANGOLODVA A LEHETŐ LEGJOBBAT KIHOZVA AZ EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐBŐL.A VÉGÉN FINOM KIELÉGÜLÉSSEL!!!
nem nincs olyan hogy "ja CSAK így elegulok ki"Az ÉLVEZÉS AZ ÉLVEZÉS BÁRMILYEN MÁR MÓDON IS TÖRTÉNIK! mindkét formában lehet őrjitő és csalódás!ez a partnertől függ és a hozzáállásatol!
A HOGY EZmi nem tartozik az ide:-szakszerutlen broki cibalas,GYORSAN SIESSUNK HAGYJUK KI MINDENT aztán de szar volt az egész... ÉS A SEX!!
DE minden olyan egyéb lehetőség benne van ami orgazmus hoz vezet.masszazs közben meztelenül csuszkalok,cicivel,popoval, kézzel csuszkalok rajtad.Ezzel tuti hogy teljes izgalmi állapotot érünk el.AJKAIMMAL CIROGATOM A TESTED, KÖZBEN MEREV KEMÉNY DAKOD K?ZZEL SZÁJJAL MASSZIROZOM,TE PEDIG KÖZBEN KEMÉNY CICIEIMET ES fenekemet maszirozhatod, kézzel és nyelvvel (megfelelő száj higiénia alapján). megfelelő összemelegedes után akár egy jó vibratorozas!

Végén forró élvezetben lesz részünk.

Ha szereted a nedves puncit masszírozni látogass meg.
Imádom ha masszázs közben engem is kényeztetnek ...
Ez csak Megfelelő szájhigiénia alapján működik.

Ha ezek után még mindig úgy gondolod, hogy csak akkor lehet jó ha "mas" is va akkor biztosan NEM ENGEM KERESEL!!
NE FELEDD NEM AZON MÚLIK HOGY KI MILYEN ÉS MENNYI DOLGOT CSINÁL, AJÁNL! HANEM AZON MÚLIK HOGYAN CSINÁLJA.
HISZEN SZINTE MINDENKI UGYANAZT MONDJA EL A telefonban maximum a sorrend más.aztan majd a helyszínen dől el hogy sajnos nem elég odaadó, unja, időt néz, nincs benne érzékiség.VeGUL IS A KÉRT DOLGOT MEGKAPTAD MÉGIS CSALÓDOTT VAGY.
HIDD EL AMIT CSINLOK AZT JÓL CSINÁLOM MERT CSAK AZT KÍNÁLOM AMIT SZERETEK! DE AZT IGAZÁN ERZEKIEN CSINÁLOM.HA PEDIG TE IS ODA TESZED MAGAD ÉS hagyod magad igazán szuper találkozás lesz.
Légy kedves és ÁPOLT!!EZEN MÁR SOK MÚLIK.

Várlak szeretettel

Ha nem tudsz jönni jelezd , hogy másnak adjam át a lehetőséget.
Csak telefonon egyztetek időpontot.
Üdv BarbI

tovább olvasom

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Natúr francia végén szájba (ha megkérsz)
Kölcsönös francia
Kézi levezetés
Kebel szex
Webcam szex
Prosztata masszázs
Harisnyában fogad
Láberotika
Popóizgatás férfiaknak kézzel / eszközzel
Masszázs (klasszikus)
Anti stressz masszázs
Csúszka masszázs
Thai masszázs
Erotikus masszázs
ESZO masszázs
Lingam masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-05-06 Felkerült az oldalra
2024-04-19 Lekerült az oldalról
2024-04-15 Felkerült az oldalra
2024-04-15 Felkerült az oldalra
2024-04-12 Lekerült az oldalról
2024-04-11 Felkerült az oldalra
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Fél, Egy órára

Bambi +36303230678 | Vidéki lányok | Hívd innen, és Bambi szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.
Bambi
Finom francia
Retusált Vegyes képek
Fotózás: 2023-12-14

 Ellenőrzött képek

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.