Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Amatőr szexpartner (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésÖsszes frissítés

Újak és Visszatérők
09.19
 Klaudia
 Puha_Kezek
09.18
 Marina
09.15
09.14
 Amanda
 Emese
09.13
 Nina
 Niki
09.11
 Natasha
 HappyMilla
Képek
09.19
 Csillagszem
 Liza
09.18
 Alíz
 BellaGloria
 Évica
 Alma42
 Sharon001
 DanielaHun...
09.17
 Krisztina
 Angéla
 Molly
09.15
 Szofi
09.14
 Anasztázia
09.13
 Wandababy
 Eszter
09.12
09.11
 Mini-Szindy
 Szyszyke
 HappyNoémi
 DanielaHun...
09.10
 Liza
Ráér
Ma 17:30
 Marina
 Szandra
 Barbi
Ma 18:00
 Csillagszem
Ma 18:15
 HappyNikol
 HappyNoémi
 HappyKrisz...
Ma 18:30
 HappyMilla
Ma 19:00
 Csillagszem
 Zoé
Ma 19:15
Ma 20:00
 Csillagszem
 Zoé
Ma 20:15
Ma 21:00
 Liza
Ma 21:15
Ma 21:30
Holnap 09:00
 Liza
Holnap 10:00
 Natasha
 Liza
 Abigél
 Lauretta
Holnap 10:30
 Klaudia
Holnap 11:00
 Natasha
 Lauretta
Holnap 11:30
 Klaudia
Holnap 12:00
Holnap 13:00
 Klaudia
09 22. 10:30

Ajánljuk

 

Rosszlányok.hu - Szexpartner frissítések

Az összes frissítésben böngészni lehet azon új szexpartnerek vagy új masszázs lányok között, akik mostanában változtattak valamit adatlapjukon. Az összes frissítés listában három oszlopra bontjuk az aktuális változásokat. Újak és visszatérők: Itt az új szexpartner lányok, illetve az új masszázs lányok adatlapjait lehet megtekinteni. Ugyanebben a dobozban találhatók a visszatérő szexpartner és masszázs lányok. Minden új masszázs lány, illetve új szexpartner hirdetők is képekkel jelennek meg a listában. Napi bontásban jelennek meg új lányok, akik szexpartner vagy masszázs kategóriába vannak sorolva. Ez a két fő kategória, de ugyanitt jelennek meg a domina hirdetők vagy párok és travik is. De ne hagyjuk ki a fiúkat sem, őket is felsoroljuk, ha újak vagy visszatérők az oldalon.
Képek: A képek oszlopban az új masszázs képek és új szexpartner képek kerülnek megjelenítésre. Amelyik szexpartner új képek sorával örvendezteti meg szexpartner kereső partnereit, annak új képei, illetve szexpartner adatlapja ebbe a dobozba kerülnek. Napi bontásban lehet látni azokat a hirdetőket, akik új képekkel jelennek meg hirdetéseikben. Ez nemcsak a szexpartnerekre, hanem masszázs és vidéki lányok kategóriára is vonatkozik. Olykor dominák, travik és fiúk is frissítik képeiket, ezért ők is megjelennek ebben a csoportban, ha vannak új képek.
Ráér: Ebbe a csoportba azokat a szexpartnereket soroljuk fel, akik éppen ráérnek, tehát más új szexpartner keresőkkel szívesen töltenék szabadidejüket. Egészen pontosan behatárolhatóan vannak felsorolva az épp ráérő új szexpartner társak vagy új masszázs lányok. Megjelenhet új masszázs vagy új szexpartner is, ha épp fogad szexpartnereket.

Szexpartner kereső frissítések

Hogyan használd a szexpartner frissítéseket, ha új képek vagy esetleg új masszázs után kutatsz? Itt megtudhatod. A használata nagyon egyszerű. Miután rákattintottál az összes szexpartner vagy masszázs frissítésekre, rögtön látod a három oszlopot. Alapértelmezetten mindig azon kategória frissítései jönnek be, amelyik kategória főoldaláról megnyitottad a frissítéseket. Ha tehát szexpartner főoldalon vagy és új szexpartner társat keresel, akkor őket fogod látni az újak és visszatérők dobozban. Ha masszázs főoldalon vagy és új masszázs képek listájára vagy kíváncsi, akkor pedig az új képek jönnek be ebben a kategóriában. De a kategóriák között is váltogathatsz, nem kell a főkategória főoldalára menned ehhez. Egyszerűen csak átkattintasz például szexpartner gombra és máris a szexpartnereket látod. Vagy masszázs gombra és akkor őket látod. Vidéki lányok kategóriájában is ugyanez működik.