Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső

  Ha mégis kamu képet találsz...

Az oldalon csak valódi képek vannak. Ha mégis kamu képet találsz, 10 000 Ft-ot kapsz.

DEFINICIÓ: a Kamu képnek nevezzük azt, ami nem szexpartner keresőről készült kép, hanem például internetről letöltött, mást ábrázoló kép.

FONTOS: ha valaki nem a képen szereplő hirdetővel találkozik, de a hirdető létezik, és keres vagy keresett partnert, szexpartnert Magyarországon, akkor ebben az értelemben nem számít kamunak. Érthető okok miatt, arra nem tudunk felelősséget vállalni, hogy ki nyit ajtót. Csak arra, hogy létezik-e az, aki az adatlapon szerepel.

Feltételek:
- A díj az első bejelentőnek jár.
- Grafika és rajz-kép is elhelyezhető a valódi képek mellé. Az nem számít kamunak.
- Az "Illusztrációval" megjelölt, vagy egyértelműen illusztrációs képek sem számítanak kamunak.
- Bejelentést Privát üzenetben, E-mailen, Telefonon is lehet tenni.


A kamu kép találók listáját adatvédelmi okok miatt nem tesszük közzé.

Neked ajánljuk

Bejelentés fórumban

Kiemeltek

 

Szexpartner kamu képek

A rosszlanyok.hu-n minden szexpartner hirdető valódi képpel hirdet, tehát kamu kép nincs. Azonban sajnos előfordul, hogy mégis kamu kép kerül a rendszerbe. Ezek a képek lehető legnagyobb gondossággal vannak szűrve, hogy kamu kép ne kerülhessen fel az oldalra. Ha mégis kamu szexpartner képet találsz, azt többféle módon jelentheted nekünk. A már megtalált és jelentett szexpartner kamu képek listáját a Megtalált kamu képek gombra kattintva tudod megnézni. Ekkor átkerülsz egy másik szexpartner aloldalra, ahol minden kamu kép fel van tüntetve. A kamu szexpartner képeket kinagyítva is megnézheted. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a megfelelő kamu szexpartner képre kattintasz és máris új ablakban jelenik meg a kamu szexpartner kép. Ez az ablak egy ugyanolyan szexpartner képnéző ablak, mint a valós szexpartner képpel hirdetők képnézője.
Miért nem tanácsos kamu szexpartner képpel, röviden kamu kép feladásával próbálkozni? Az egyik leglényegesebb ok az az, hogyha kamu képpel próbál hirdetni a szexpartner, akkor azon szexpartner kereső társak, akik meglátogatják a kiválasztott lányt kép alapján, csalódni fognak, hiszen a valóságban máshogy néz ki, mint a képeken, melyek kamu képek. Ki szeretne csalódást okozni szexpartnerének? Természetesen senki. A szex csak akkor lehet jó, ha a szexpartner keresők nem csalódnak és nem okoznak csalódást. Mindkét fél kölcsönös szexben való harmóniája a legfontosabb. Az pedig csak úgy lehet, ha már az elején tudja a szexpartner kereső, hogy kihez megy, melyik szexpartnerrel szeretne eltölteni egy kellemes órát vagy akár több órát. Ezért nagyon fontos, hogy kamu kép ne kerüljön ki szexpartner hirdetőről. Aki szexpartnert keres, az a valódi hús-vér szexpartner lányt szeretné látni a képeken, nem valami utánzat fotót, kamu képet. A kamu kép félrevezeti a szexpartner keresőt, aki épp az oldalon értelemszerűen szexpartnert keres. A hirdető lány pedig elveszti hitelességét, mert kamu képpel próbált hirdetni. Ez egyik félnek sem jó, sőt, a kamu képes hirdetőnek csak hátránya származhat ebből. Hiszen kamu kép csalódást okoz. Ha csalódnak benne, akkor pedig kevesebben szeretnének vele szexelni. Ha pedig kevesebb a szex, mint amennyit szeretnének a lányok? Az csakis frusztrációhoz vezet. Tehát végső soron minden tekintetben arra lehet kilyukadni, hogy kamu képpel hirdetni felesleges. Ezzel szemben valós képpel hirdetni sokkal kifizetődő. Nincs frusztráció, nincs csalódás, ellenben sokkal több a szex és ez minden szexpartner keresőnek jó.

Kamu kép jelentése

Ha egy szexpartner hirdetőről az derül ki, hogy kamu képes hirdetése van fent a rosszlányok oldalon és jelented nekünk, még jutalmat is kaphatsz. Fontos, hogy a 10 000 Ft-ot akkor kapod meg, ha te vagy az első bejelentő az adott szexpartner hirdetővel kapcsolatban, valamint, ha valóban kiderül róla, hogy kamu képpel próbált hirdetni. A kamu kép bejelentésének módjai az adott szexpartner hirdetővel kapcsolatban a következők: 1. Írsz nekünk a fórumba. Ezt megteheted ezen az oldalon keresztül, a bejelentés fórumban gombra kattintva. Ezt követően, megjelenik a BEJELENTÉS - Kamu kép, hibás adat, egyéb fórum topik, ahova beírhatod. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor előtte be kell jelentkezned, hogy hozzá tudj szólni a szexpartner fórum topikhoz. 2. Kamu kép bejelentésének másik módja, ha Privát üzenetet küldesz. 3. Akár email üzenetben is jelezheted felénk, ha kamu képet találtál egy szexpartner vagy masszázs hirdetőről. 4. Vagy hívj minket telefonon, ha kamu képet találtál. Tehát kamu kép esetén jelezz nekünk, így te is jól jársz.