Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és TantraTanárnő szeretni fog!
Jelige: "Személyesen Budapesten vagy ONLINE távoktatás 100% garanciával "
Budapest XIII. kerület, Duna plaza
39+ éves
165 cm
89+ kg
Nőiesen telt alkat
Félhosszú, Barna haj, Kék szem
Heteró lány
, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  08-22
szombat:  09-22
vasárnap:  09-22

Csak nálam
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Légkondicionált lakás
info@kto.hu       www.tantraszex.hu
24 levél, 0 olvasatlan.
9 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 35%-t töltötte ki.
Ritkán tölt fel új képet.
Gyakran be szokott lépni.
24 levél, 0 olvasatlan.
9 órája járt itt.
2024-03-18:  . Valódi M U L T I O R G A Z M U S betanítása 3 órás maszturbálással 100%-os garanciával, PORNÓfüggőség, KORAI MAGÖMLÉS kezelése, merevedés, libidó, POTENCIA erősítés
Budapest, TantraTanárnő 06702052564
Budapest, TantraTanárnő 06702052564
Budapest, TantraTanárnő 06702052564
.

Nagyon megköszönném, ha elolvasnád a honlapomat tantratanarno.hu .
OKTATÁS: online INTERNETEN keresztül MESSENGEREN (lehet arc kitakarással is),
BUDAPESTEN SZEMÉLYESEN tanítok.

K O R A I - M A G Ö M L É S megszüntetése, M E R E V E D É S, libidó, potencia erősítése, valódi MULTIORGAZMUS 50-szeri gyönyörcsúcs kisülés kontrollal (energiavesztés nélkül), 3 órás MASZTURBÁLÁS betanítása, 100%-os garanciával.

A SZERELMI KÉPESSÉG TÖKÉLETES FEJLESZTÉSÉNEK MÓDJA, A TANTRIKUS MASZTURBÁLÁS, TANTRASZEX MŰVELÉSE.

Nagyon örülök, hogy érdeklődsz a tantraszex iránt, különlegessé, kiváló szeretővé tesz, megalapozod vele a boldogságod hosszú távon.
A férfi boldogságához a nő boldogságán keresztül vezet az út, annak pedig a szerelmi energiák fejlesztése és megőrzése az alapja!

KUDARCAIDNAK VÉGE, megszabadulsz a KORAI MAGÖMLÉS, merevedés, libidó, potencia zavar és impotencia problémájától, mégpedig az idegrendszer szintenkénti áthangolásával és orgazmus kontrollal, erre azért van szükség, mert a rossz reflexek és energia hiány egymásra épülnek, rétegesen jelentkeznek, speciális edzést igényel.
A gyakorlatsorozat a túlérzékenység csökkentésére, izgalom irányítására és közben potencia erősítésére (hosszabb folyamat) tanít be!

Ha már eleged van a semmitérő jól hangzó reklám szövegekből és a kárt okozó bogyókból, a lehúzós filozófia tanfolyamokból, a haszontalan lelkizésből, a szakemberek sajnálkozásából,, a masszázsok eredménytelenségéből, a tehetetlenségedből és a kudarcaidból, akkor a módszeremmel kivétel nélkül rendbe jössz. Tökéletesen irányítod magadat.

Vigyázat! Neves szakértők, orvosok, szexológusok, szexterapeuták, pszichológusok azt állítják, hogy érzelem és lelki világ alapú a szexuális képesség működése. NEEEM!
Energia és reflex alapú a szex, az energiát fel tudod tölteni, a rossz reflexeket meg tudod szüntetni.
Kivétel nélkül MINDENKINÉL MŰKÖDIK érintésre, miután feljavult az állapotod.

A módszert kb 5000 magyar emberrel fejlesztettük ki 14 év alatt és 100%-ban hatékony (kivétel sérült idegek esetén). Napi 1,5 órás edzések betartása, szorgalom, kitartás, türelem szükséges.
Edzés közben tilos bármilyen módon fantáziálgatni, mert extra gyorsító és irányíthatatlan hatása van. De az is előfordul, hogy már annyira gyenge a potencia, hogy fantáziával tökéletes (még működik), nővel ellenben cserbenhagy.
Labor leleteink vannak az állapot javulására.

Várlak valódi szexuálbioenergetikai szakértelemmel:
Bioenergetika 1 év tanfolyam, Kineziológiai 9+ESP tanfolyam. Természetgyógyászati: Extraszensz, Intraszensz, Regresszió, Progresszió, Aura látás, Agykontroll, Reiki tanfolyamokat végeztem. Általános vegyész vagyok (+1,5 év egyetem).
Részletek: TantraTanárnő.hu Általános tájékoztató
Költségek nélkül beszélgetünk (korlátlan a telefonom EU1-ben).
Üdv: Vivi

tovább olvasom

Amit szeretek 

Webcam szex
Masszázs (klasszikus)
Anti stressz masszázs
Erotikus masszázs
ESZO masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Amit még érdemes tudni rólam: LINGAM_HÍMVESSZŐ MASSZÁZS lehetséges a felépülés ellenőrzésére, szexmentesen, erotikamentesen.
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2023-04-29 Új kép került fel
2023-04-28 Új kép került fel
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit, Párokat, Nőket
Kizárólag komolyan gondolkodóknak KIFEJEZETTEN SZEXUÁLIS PROBLÉMÁKRA ! INTERNETEN keresztül is oktatok.
Csak nálam
Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Ikrek
Kedvenc virágom
Orchidea
Kedvenc autó márkám
üzemképes
Kedvenc zeném
amire lehet táncolni
Kedvenc filmem
ami leköti a figyelmemet
Kedvenc italom
édes pezsgő
Kedvenc pózom
minden, amiben érzem a kemény hímvesszőt
Legextrémebb szexuális kalandom
Multiorgazmikus állapotaim sorozatában 135-ös pulzus mellett alig kapok levegőt
Hány évesen vesztettem el
nagykorúan
Férfi ideálom
észre fogom venni, ha eljön az igazi
Ezt nézem meg először egy férfin
ápoltság, de semmit nem ér emberség és a férfiasság híján
Leszbikus kalandom
amikor a fagylaltot nyalom
Több férfivel
ha egy nem elég, akkor nulla vagyok
Így hívom a "puncim"
forró lüktető
Így szoktam maszturbálni
tantrikusan, erősítve
Kedvenc női parfüm
édes lágy illatok
Kedvenc férfi parfüm
szolid friss kellemes illatok
Kedvenc könyv
tudományos lexikonok
Kedvenc étel
érett gyümölcs

TantraTanárnő
ELÉLVEZÉS kontroll
Retusálatlan Amatőr képek
Fotózás: 2022-07-10

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.