Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Bunny szeretni fog!
Jelige: "Webcam Nyuszi - Minőség, korrektség, profizmus :) OLVASS ERTEKELÉSEKET!"
Nincs személyes találkozás, csak webcam

25+ éves
158 cm
70 kg, 60 mell
Nőiesen telt alkat, Borotvált punci
Hosszú, Vörös haj, Kék szem
Tetoválásom van, Eredeti cici
Heteró lány
, Szexpartner, Masszázs, Domina
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  09-23
szombat:  09-23
vasárnap:  09-23

SMS-re nem válaszolok, Automata válasz beállítva Ha írsz neki üzenetet, azonnal kapsz választ.
Nem dohányzom
onlyfans.com/redbunnyo...
47 levél, 1 olvasatlan.
18 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 60%-t töltötte ki.
Nagyon gyakran tölt fel új képet.
Gyakran be szokott lépni.
47 levél, 1 olvasatlan.
18 órája járt itt.
~ ~ LEGÚJABB EXCLUSIVE TANÁRNÉNI SZEREPJÁTÉK videómért viberen vagy whatsappon érdeklődj :)
Szexvideók férfi partnerrel, solo masztis vidik, domina fétis, mélytorkos videók is!

Üdvözöllek, Bunny vagyok :)
Légyszives olvasd át figyelmesen az adatlapom, mert lentebb fontos dolgokról olvashatsz, amikről nem árt ha tudsz, mielőtt felkeresel. Olvasás hiányábol adódó utólagos reklamációt nem fogadok el :D
Több éve az oldal aktív hírdetője vagyok, legfőbb célom hogy megtapasztaljátok az Igazi online erotikát, átverés és megjátszás mentesen! Azt nyújtom minden esetben amit vállalok, szeretem amit csinálok, és ez érezhető is a műsoraim alatt, de ha videókat kérsz tőlem ott sem fog csalódás érni :)

Tapasztald meg az Igazi Nyuszi élményt, mert én egy élményt adok neked ha rám esik a választásod! A Nyuszi maszkot nem arckitakarás miatt használom, annál sokkal nagyobb szerepe van.. Tudom tudom nem egyedi mert egyre többen használják az ilyen maszkokat, De! és itt jön a de, aki tud egy ilyen kelléket teljes átéléssel használni és beleépíteni abba amit csinál, az birtokolja csak igazán :)
Többféle stílust képviselek - szeretem a változatosságot és nyitott vagyok az újdonságokra, egyediségre törekszem amit a fotókon is szeretnék megmutatni :)
Az évek alatt láthattátok az átalakulásom, egy év leforgása alatt több mint 25 kg-t fogytam. Nem tökéletes a testem, lipödémal küzdök(olvass utána ha érdekel) ami egy plusz nehezítő tényező.
A karjaimat tetoválások díszítik, illetve a testalkatom se mindennapi, ezért ha szereted a különlegességeket és szívesen töltenéd az idődet egy 'extrém tetovált' nyuszival, bátran keress meg a megadott elérhetőségeimen. :)
Fontos nekem a diszkréció, ahogy Nektek is, ezért a fotóimon a tetoválásaim és az arcom ki van takarva, ezen felül nem történik utómunka, amit láttok azt kapjátok :) Még ha illúzióromboló hatása is van, jobb ha az őszinte valóságot látjatok - Így nem ér titeket csalódás.

El kell mondanom, mert sajnos el kell.. Nem vagyok mindenki számára elérhető! - Tapasztalt vagyok, felesleges nálam szórakozni és vihogni a telefonba, bevált praktikáim vannak trollkodás ellen..Ha beszélgetni akarsz és az időmet rabolni, próbálkozni lehet, csak nem érdemes :)
Nem a mindent bevállalok kategória vagyok :) Minőséget nyújtok, és nagyon remélem te is azt keresed! Ha neked "tökmindegy" csak valaki érjen rá, nem az én vendégem vagy!

Normális és korrekt vagyok mindenkivel amit a vendégeim is alátámasztanak, nem vagyok mogorva, sem nagyképű. Ha te tisztelettel bánsz velem, ugyanezt kapod tőlem vissza! Legyen akármilyen a személyiséged, ha félénk/introvertált vagy abban az esetben is keress bátran, nem eszek meg senkit és a nyuszi maszk sem harap :)))

Ha bizonytalan vagy mert túl sok a hirdető lány, olvass bele az értékeléseimbe, remélem azok olvasása után bizalmat szavazol nekem :)

--------------------- * LEHETŐSÉGEIM * --------------------------------

SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ NINCS! - Nincs kivétel, hiába kérdezitek !! Köszönöm a megértést
~ Webkamera műsor, videók, Onlyfans, telefon szex, szerepjátékok, domina, írásos szexchat lehetőségeim vannak, remélem mindenki talál kedvére valót :)
~ Egyedi személyreszabott videókat is készítek, illetve szexvideó kínálatom is folyamatosan bővül, amik többféle hosszúságban elérhetőek :)
Bővebb infót viberen vagy whatsappon adok, de fel is hívhatsz ha az kényelmesebb!
------------------------------------ * -----------------------------------

Köszönöm ha szántál rám időt, remélem hamarosan 'találkozunk' :)

Válaszd az EREDETI  MAGYAR WEBCAM NYUSZIT, aki egyedi műsorral vár amit nem másoktol ollózott össze :)

Puszi :*

tovább olvasom

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Natúr francia végén szájba
Natúr francia végén testre
Mélytorok
Kényszerfrancia
Kölcsönös francia
Lenyelés (ha megkérsz)
Aktus (csak óvszerrel)
Ujjazás
Popó mérettől függően (csak óvszerrel) (ha megkérsz)
Vibrátoros játék
Csók (szimpátia alapján)
Kézi levezetés
Telefonszex
Csak webcam szex
Közös maszturbáció
Közös pornófilm nézés
Szüzesség elvétel
Puncitágítás (ha megkérsz)
Masszázs (klasszikus)
Erotikus masszázs
Lingam masszázs
Egyéb masszázs: Arc/fej masszázs, talp masszázs, egész test masszázs
BDSM (uralkodó), Domina
Fétis
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-04-20 Új kép került fel
2024-04-14 Új kép került fel
2024-04-11 Új kép került fel
2024-04-08 Új kép került fel
2024-04-07 Új kép került fel
2024-04-05 Új kép került fel
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit
Csak 18 felett 60 év alatt
Bárki jöhet! :) Webcamozzunk egy jót!
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Kedvenc filmem
Amerikai Pite :)))
Kedvenc pózom
Kutyus :)
Hány évesen vesztettem el
19
Ezt nézem meg először a másikon
Hogy van e óra a kezén.. Egy szép óra szerintem bármelyik férfi megjelenését feldobja :)
Leszbikus kalandom
Nem volt, nem is lesz! Heteró vagyok..
Így szoktam maszturbálni
Gyere nézd meg, vagy masztizzunk együtt :))
Kedvenc étel
Krumplis tészta

Bunny +36707259056 | Vidéki lányok | Hívd innen, és Bunny szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.
Bunny
ÚJ VIDEÓK ;)
Retusálatlan Amatőr képek
Fotózás: 2024-04-19

 Ellenőrzött képek

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.