Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Anna szeretni fog!
Jelige: "Aranyalma"
Budapest TérképTérkép
38 éves
174 cm
59 kg
Normál alkat
Hosszú, Barna haj, Sötét barna szem
Eredeti cici
Heteró lány
, Szexpartner
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  megbeszélhető
szombat:  megbeszélhető
vasárnap:  megbeszélhető
Angol Francia
SMS-re nem válaszolok, Rejtett számot nem veszek fel
Nálam - nálad , Nem dohányzom
1 perce járt itt.
A nem kötelező adatok 14%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
1 perce járt itt.
2024-03-28:  Kedves Keresők! Bár személyes találkozásra 04.02 délutántól van lehetőség, a lelki feltöltődésre vágyó érdeklődők nyugodtan hívhatnak időpont-egyeztetés végett. Legyen kellemes e nedves este!
2024-03-26:  "Éjjeli menedékhely": Az éjszaka leple borítja keblem / Várom, hogy feltárd, / S hogy megnyíljon kelyhem...
2024-03-25:  Útravalóm e szélsőséges tavaszi napra: "Süt is, borul is! / Tisztít Égi / Vízzel, léggel is! / Izzik a belső tűzhely: / Lánggal csendesedik." Legyen így! :-)
Budapest, Anna 06703092250
Budapest, Anna 06703092250
Budapest, Anna 06703092250
Budapest, Anna 06703092250
Budapest, Anna 06703092250
Budapest, Anna 06703092250
Budapest, Anna 06703092250
Budapest, Anna 06703092250
Budapest, Anna 06703092250
Gondolat-sorok e mostani, "teliholdas" és szeles napokra:

E Hold legyen ma tükre a szívnek, szívednek!
E Szél hozza (el) a sóhajt, s az óhajt - a sok
"Jaj!" után, mi szakad, fel-szakad
Lelkedből, s így szabad: szabad már az út
Igaz vágyadon, mi hajt tovább...


FIGYELEM: bemutatkozó szövegem figyelmes, alapos és értő (szándékú) elolvasása előfeltétele a telefonon való tájékozódásnak! Köszönöm.


Köszöntöm a hirdetésemre talált Érdeklődőket!

Néhány évvel ezelőtt, amikor hirdetést adtam fel ezen az oldalon, először szexpartnereket kerestem jómagam is, hogy megéljem szexualitásomat. Később már inkább olyan férfiak társaságát, akikkel (különböző lehetőségek keretében) minőségi időt tölthettem el együtt, és akikkel emellett az intimitást is megélhettem. Ezeket a fejezeteket lezártam életemben, ám úgy döntöttem, időnként bejelentkezem ezen a weblapon, mert korábbi tapasztalataim alapján tisztában vagyok azzal, hogy az itt keres(gél)ő férfiak egy része valójában nem (puszta) szexualitásra vágyik (elsősorban). Sokkal inkább annak megélésére, hogy fel tudnak oldódni egy őket érz(ékel)ő és értő nő társaságában, illetve meg tudnak nyílni egy olyan érzékeny és intelligens nő számára, aki igazán figyel gondolataikra és érzéseikre, s élettapasztalata és bölcsessége révén ezekre érdemben reflektálni is képes.

Azon férfiak jelentkezését várom, akik azt keresik, amit jelenleg nyújtok. Ez kulcsszavakban a következő (azok számára, akikkel a telefonbeszélgetés, illetve a személyes találkozás során kialakul az összhang): értő és intenzív figyelem; őszinte kedvesség; (az érzékelés által) azonosulási képesség partnerem belső (akár kimondatlan) igényeivel, érzéseivel. Összegezve tehát: hirdetésem azon rétegnek szól, amelynek tagjai minőségi társaságra vágynak, s arra, hogy egy nő rájuk hangolódjon. Legyen szó kötöttebb (párkapcsolati; szexuális; életvezetési) témáról, amellyel akár terapeutához is fordulnának adott esetben, vagy kötetlenebb időtöltésről, amely során felüdülni szeretnének elsősorban, az első telefonbeszélgetésünk alapján kiderül, hogy érdemes-e találkoznunk!

A korábbi együttlétekről született élménybeszámolók egyelőre nem kerülnek törlésre, ám ezek - kiváltképp a több évvel ezelőttiek - inkább érdekességként szolgálnak, mintsem tájékozódásra. A találkozás jelenlegi módjáról és kereteiről telefonon adok felvilágosítást, azt azonban érdemes tudni, hogy az ismerkedő alkalmak nyilvános helyen történnek.

Néhány fontos tudnivaló:
1) Jómagam - mint korábban is - telefonbeszélgetés alapján döntöm el, hogy az engem megkeresővel közös-e az elképzelésünk, tehát telefonhívás útján szükséges érdeklődni. Írásban nem kommunikálok. (Tájékoztatásképp jelzem, hogy negatív tapasztalataim miatt jelenleg minden beérkező SMS blokkolódik telefonomon: nem tudom - és nem is óhajtom - se megnyitni, se elolvasni őket - feladójuktól, illetve tartalmuktól teljesen függetlenül.)
2) Telefonhívást napközben fogadok. Amennyiben nem vagyok elérhető, az engem hívókat egy számomra alkalmas időpontban egyszer (esetleg kétszer) megcsörgetem jelezvén, hogy tudunk beszélni. Ilyenkor visszahívást kérek, ha a másik félnek is megfelelő.
3) Mivel a külső megjelenés a belső világ tükre (is), vannak olyan jellemzők, amelyek kizáró tényezőt jelentenek számomra: Ápolatlan ember benyomását keltő; túlsúlyos; hozzám képest túl alacsony (magasságom kb. 173 cm); kopasz (vagy erősen kopaszodó); dohányzó, illetve bármilyen tudatmódosító szerrel élő emberekkel nem töltök időt.
4) A találkozóknak időkerete van, amely az egyéni igényektől függően változhat, ám a minimális időtartam 1 óra.

Várom tehát a társaságra vágyó, férfi testbe bújt lelkeket!

Üdvözlettel:

Anna

tovább olvasom

Amit szeretek 

Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-03-18 Felkerült az oldalra
2023-07-22 Lekerült az oldalról
2023-07-18 Felkerült az oldalra
2023-07-15 Lekerült az oldalról
2023-06-25 Felkerült az oldalra
2023-06-10 Lekerült az oldalról
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit
Csak 38 felett 58 év alatt
A telefonbeszélgetés során kiderül, hogy egymást keressük-e.
Nálam - nálad
Egy, Több órára

Anna +36703092250 | Szexpartner | Hívd innen, és Anna szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.
Anna
Most on-line
Műtermi képek
Fotózás: 2022-02-06

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.