Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.














Vidékilány kereső
Hivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Szimona szeretni fog!
Jelige: "Sexy girl just Waiting you! "
Budapest XIII. kerület TérképTérkép
23+ éves
165 cm
55 kg, 80 mell
Normál alkat, Borotvált punci, Latin
Hosszú, Barna haj, Barna szem
Piercingem van, Eredeti cici
Heteró lány
, Csak masszázs
Fontos: Aktus velem elképzelhetetlen
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  00-24
szombat:  00-24
vasárnap:  00-24
Angol
SMS-re válaszolok, Automata válasz beállítva Ha írsz neki üzenetet, azonnal kapsz választ.
Nálam - nálad , Könnyű parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Nem légkondicionált lakás
79 levél, 5 olvasatlan.
3 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 35%-t töltötte ki.
Gyakran be szokott lépni.
79 levél, 5 olvasatlan.
3 órája járt itt.
2024-03-17:  Available on WhatsApp!! Kisses
2024-03-17:  Im free now
2024-03-14:  Visszakerültem az oldalra.
Kedves masszázslány vár! :)

tovább olvasom

Amit szeretek 

Amit még érdemes tudni rólam: ...
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-03-17 Felkerült az oldalra
2024-03-17 Lekerült az oldalról
2024-03-14 Új kép került fel
2024-03-14 Felkerült az oldalra
2024-03-13 Lekerült az oldalról
2024-03-10 Felkerült az oldalra
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit
Csak 27 felett
Légy ápolt és kedves! Csak számkijelzéssel hívj!!
Nálam - nálad
Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Oroszlán
Kedvenc virágom
Rózsa
Kedvenc autó márkám
Audi
Kedvenc zeném
R'N'B , Funky
Kedvenc filmem
Vatos Locos
Kedvenc italom
Bor
Legextrémebb szexuális kalandom
..
Ezt nézem meg először egy férfin
Arca
Így hívom a "puncim"
Majd te elnevezed
Így szoktam maszturbálni
...
Kedvenc női parfüm
Bulgari
Kedvenc férfi parfüm
Versace

Szimona +36306098623 | Masszázs | Hívd innen, és Szimona szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.
Szimona
escort is
Retusálatlan Profi képek
Fotózás: 2023-06-13

 Ellenőrzött képek

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.