Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Erosz.hu (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Lávaköves_Masszázs szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Veszprém TérképTérkép
25 éves
155 cm
53 kg, 80 mell
Vékony alkat
Hosszú, Barna haj, Barna szem
Eredeti cici
Heteró lány, Csak masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  06-24
szombat:  06-24
vasárnap:  06-24

Csak nálam, Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás
Légkondicionált lakás
6 levél, 6 olvasatlan.
5 hónapja járt itt.
A nem kötelező adatok 25%-t töltötte ki.
Ritkán tölt fel új képet.
6 levél, 6 olvasatlan.
5 hónapja járt itt.
2016-10-06:  Visszakerültem az oldalra.
Veszprém, Lávaköves_Masszázs 06303020209
Veszprém, Lávaköves_Masszázs 06303020209
Veszprém, Lávaköves_Masszázs 06303020209
Veszprém, Lávaköves_Masszázs 06303020209
Veszprém, Lávaköves_Masszázs 06303020209
Veszprém, Lávaköves_Masszázs 06303020209
Diszkrét, igényes, KLIMATIZÁLT környezetben fiatal lány masszázs különlegességgel kényeztetne.

www.diamondmasszazs.hu


-A kezelés speciális masszázstechnikára épül. Nyugodt környezetben, lágy relaxációs zene mellett történik. Meleg lávaköveket és hideg fehér márvány köveket alkalmazok a Luxus kezelés során. A meleg kövek stresszoldó, nyugtató, energetizáló, a hideg kövek serkentő, stimuláló hatásúak. A kezelés minden olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázs, azonban a meleg kövek felerősítik ezeket.

-A masszázs mellett mindenben próbálom a maximumot nyújtani. A környezet klimatizált. A masszázságy stabil, nagy teherbírású. Minden felszerelés professzionális.
A kényeztetéshez tetszőlegesen lehet választani 16 féle növényi olaj, tucatnyi relax zene közül. Mindenkinek vadonatúj, méret szerinti vendégpapucs. Illatos, friss törülköző. Az összes létező férfi tusfürdő teljes illatpalettája. Hidromasszázs zuhanykabin. És hideg üdítők....

-Ajánlom mindenkinek, aki szereti a kényeztetést , az igényes környezetet. És szívesen kipróbálná ezt a különleges, kényeztető, lazító masszázstípust.


Elérhető vagyok a hét minden napján reggel 6-tól éjfélig.
Hétvégén is.

Amit szeretek 

Masszázs
Anti stressz masszázs
Klasszikus masszázs
Erotikus masszázs (ha megkérsz)
Egyéb masszázs: Lávaköves, Bambusz, Herbál, Shiatsu, Mézes, Aromaterápiás, Kényeztető masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-03-22 Felkerült az oldalra
2017-03-17 Lekerült az oldalról
2016-12-17 Felkerült az oldalra
2016-12-16 Lekerült az oldalról
2016-10-06 Felkerült az oldalra
2016-09-19 Lekerült az oldalról

Akit keresek

Férfit, Nőket
Csak 18 felett
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Szűz
Kedvenc virágom
Vörös rózsa
Kedvenc italom
Frissen facsart narancs
Ezt nézem meg először egy férfin
Szemei
Kedvenc női parfüm
DKNY Be Delicious
Kedvenc férfi parfüm
Armani Code
Kedvenc étel
Libamáj

Neked ajánljuk

Még több fiatal lány

Még több vékony alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.