Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Szex Társkereső (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Péter szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Budapest VII. kerület
35+ éves
174 cm
78 kg
Normál alkat
Rövid, Fekete haj, Barna szem
Biszex fiú, Csak masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  00-24
szombat:  00-24
vasárnap:  00-24
Angol
SMS-re válaszolok
Csak nálam, Nem dohányzom
thaimasszazs2@gmail.com
8 levél, 0 olvasatlan.
5 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 19%-t töltötte ki.
Gyakran be szokott lépni.
8 levél, 0 olvasatlan.
5 órája járt itt.
2017-02-14:  Visszakerültem az oldalra.
2017-02-09:  Visszakerültem az oldalra.
2017-01-10:  Felkerültem az oldalra.
Budapest, Péter 06705705218
Budapest, Péter 06705705218
Budapest, Péter 06705705218
Budapest, Péter 06705705218
Tradicionális Thai Masszázs

A tradicionális thai masszázs, amit csinálok, különbözik az Európában használt módszerektől, többek között abban, hogy pontnyomásos technikával az akupunktúrás pontokat ingerlem. Ezzel energetizálom a testet, és segítem a méreganyagok távozását. Önbizalom növelésére is kiválóan alkalmas ez a technika.

Nemcsak ujjhegyekkel, de tenyérrel, igény esetén talppal és könyékkel is masszírozok, így segítve, hogy a test minél mélyebb rétegei tudjanak ellazulni, tisztulni. Nyújtásokkal egészítem ki a masszást, hogy oldjam az izmaid, ízületeid merevségét.

Rendelkezem államilag elismert oklevéllel.
Városliget környékén vagyok.

Leginkább napközben és estefelé vagyok elérhető.
Időpont egyeztetés szükséges. Hívást csak számkijelzéssel fogadok.
A MASSZÁZS SZEXMENTES. Ha bármilyen egyéb kérdésed van, hívj nyugodtan.

Amit szeretek 

Masszázs
Thai masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-02-14 Felkerült az oldalra
2017-02-12 Lekerült az oldalról
2017-02-09 Felkerült az oldalra
2017-01-27 Lekerült az oldalról
2017-01-25 Életkort állított
2017-01-24 Új kép került fel

Akit keresek

Férfit, Nőket
Csak nálam

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Oroszlán
Kedvenc zeném
Lana Del Ray: Once upon a dream
Kedvenc filmem
Wonder Boys - Pokoli hétvége
Kedvenc italom
Frissen préselt levek, kávé
Kedvenc női parfüm
Yves Rocher: Quelques Notes D'amour
Kedvenc férfi parfüm
Paco Rabanne: 1 Million
Kedvenc könyv
Daniel Keyes: Az ötödik Sally
Kedvenc étel
Indiai ételek, krumplileves :)

Péter +36705705218 | Fiú | Hívd innen, és Péter szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett fiú

Még több normál alkatú fiú

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.