Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Erosz.hu (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Catalina szeretni fog!
Jelige: "Catalina's boudoir"
Budapest XII. kerület, Déli Pályaudvar TérképTérkép
32 éves
176 cm
73 kg
Vékony alkat
Hosszú, Szőke haj, Kék szem
Tetoválásom van, Piercingem van
Heteró lány, Masszázs (csak kézi levezetés)
hétfő, kedd, szerda, csütörtök:  09-15
péntek:  -
szombat:  -
vasárnap:  -

Csak nálam, Érdemes előbb jönni a parkolás miatt
Füstmentes lakás
Légkondicionált lakás
catalinamassage555@gmail.com       www.elitbdsm.hu
0 levél, 0 olvasatlan.
31 perce járt itt.
A nem kötelező adatok 27%-t töltötte ki.
Gyakran tölt fel új képet.
Havonta szokott belépni.
0 levél, 0 olvasatlan.
31 perce járt itt.
Holnap 12:00-kor ráérek. (Hívj más időpontért!)
Szeptember 26. 15:00-kor ráérek.
Szeptember 27. 12:00-kor ráérek.
Szeptember 27. 13:30-kor ráérek.
Szeptember 28. 09:00-kor ráérek.
Szeptember 28. 15:00-kor ráérek.
Szeptember 28. 16:30-kor ráérek.
Szeptember 29. 13:00-kor ráérek.
2017-08-27:  Visszakerültem az oldalra.
2017-04-24:  Visszakerültem az oldalra.
2017-02-25:  Várom kedves vendégeimet különleges masszázsaimra és foot fetish masszázsra!
Üdvözöllek a Budoáromban...

Catalina vagyok. Főállásban szexuálterápiával foglalkozom, így a lingam masszázs számomra élvezet, szerelem. Tudásom és speciális hozzáállásom okán nagyon megválogatom a pácienseim, ezért csak akkor fogunk találkozni, ha megfelelően közeledsz, tiszteletben tartod a személyem és a veled töltött időm, továbbá elfogadod, hogy nem veszem le a ruhám, nem érhetsz hozzám (leszámítva a lábam) és kölcsönösség sincs. A kitartásodért cserébe viszont igazán különleges élményben lehet részed egy olyan nő irányítása alatt, aki a BDSM és a tantra világában egyaránt otthonosan mozog. Az általam kínált lehetőség energetikai és terápiás alapokon nyugszik, ezért az élvezeti faktoron túl alkalmazható diszfunkciók (merevedési zavar, korai magömlés stb.) kezelésére és szexuális kultúra fejlesztése (tantra) céljából egyaránt.
Nincs asszisztenciám, így ritkán tudom felvenni a telefont, de igyekszem mindenkit visszahívni. Ha biztosra akarsz menni, írj egy sms-t.

A lingam masszázs...
egy tantrikus technika, melynek révén a férfiben felszabadul a kreatív energia és az életöröm. A masszázs során nem az orgazmus elérése a cél. A lingam masszázs lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvessző különleges masszírozása, amiben a férfi könnyedén ellazul és örömét leli. Ezen állapot elérése segíti az ejakuláció fölötti kontroll kialakulását (korai magömlés), illetve a többszöri orgazmus állapotának elérését. Megfelelő érintés hatására az izomfeszültségek és blokkok feloldódnak, ami nagyban hozzájárul a tudatalattiban elraktározott energiák felszabadításához. A lingam masszázs célja, hogy a férfi tudatos kapcsolatot alakíthasson ki saját férfiasságával, ezzel hidat építve saját befogadó női oldala és maga a NŐ felé.

A foot fetish masszázs...
A BDSM iránti vágy megélése szinte kivétel nélkül egy igen erős belső (lelki) késztetés, amit nem érdemes (hosszútávon nem is lehet) elfojtani. Az elfojtás egyéb testi és mentális tünetekhez vezethet, veszélyeztetve az egészséges szexuális életet. A tapasztalat azt mutatja, hogy arányaiban igen kevés az életvitelszerű BDSM kapcsolat, ezért az urak elsősorban interneten keresztül próbálják csillapítani "éhségüket", ami további addiktológiai problémákhoz vezethet, mint internet (pornó) függőség, merevedési zavarok. Tipikus panaszok egyike, hogy a fétis videók nyújtotta ingerdömping után a hagyományos szexuális együttlét nem képes a férfit megfelelő izgalmi állapotba juttatni. A masszázs elsődleges célja a belső vágyak tudatosítása és elfogadása.

Szakterület: korai magömlés, merevedési zavarok, maszturbáció - szexfüggőség, önbecsülési problémák, énkép- és nemi identitás zavarok, párkapcsolati problémák, addiktológiai problémák, depresszió, aszexuális viselkedés.

Amit szeretek 

Láberotika (ha megkérsz)
Masszázs
Anti stressz masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-09-24 Új kép került fel
2017-09-06 Új kép került fel
2017-08-27 Felkerült az oldalra
2017-08-27 Felkerült az oldalra
2017-08-25 Új kép került fel
2017-06-28 Lekerült az oldalról

Akit keresek

Férfit, Nőket
Amit nem vállalok: A szex semmilyen formája Mosdatlan, ápolatlan, beteg partner fogadása. Tudatmosósító szer (drog, alkohol, gyógyszer) hatása alatt álló partner fogadása
Csak nálam
Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Vízöntő

Catalina +36209669834 | Masszázs | Hívd innen, és Catalina szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több vékony alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.