Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Amatőr szexpartner (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Catalina szeretni fog!
Jelige: "Catalina's boudoir"
Budapest XII. kerület, Déli Pályaudvar TérképTérkép
32 éves
176 cm
68 kg
Vékony alkat
Hosszú, Szőke haj, Kék szem
Tetoválásom van, Piercingem van
Heteró lány, Masszázs (csak kézi levezetés)
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  10-17
szombat:  megbeszélhető
vasárnap:  megbeszélhető

Csak nálam
Füstmentes lakás
Légkondicionált lakás
catalinamassage555@gmail.com
28 levél, 1 olvasatlan.
3 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 24%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
28 levél, 1 olvasatlan.
3 órája járt itt.
2017-02-14:  Élmény ott, ahol a tantra és a BDSM találkozik
2017-02-12:  Tölts el egy izgalmas órat a tantra és a bdsm különleges világában!
2017-01-04:  Visszakerültem az oldalra.
Budapest, Catalina 06209669834
Budapest, Catalina 06209669834
Budapest, Catalina 06209669834
Budapest, Catalina 06209669834
Budapest, Catalina 06209669834
Budapest, Catalina 06209669834
Hosszú évek óta foglalkozom jógával, tantrával, alternatív mozgás és táncterápiával. Tovább képeztem magam energiagyógyászat, érintésterápia és mauri masszázs vonalon. A szexuálterápia két éve az életem része. A férfiak és a nők eltérő igényeit figyelembe véve két szakterületen dolgozom jelenleg. Az általam kínált masszázs ennek a repertoárnak a része, ami elsősorban a fejlődésed szolgálja és nem kizárólag szexuális szolgáltatás. Ezt kérlek, tartsd szem előtt.

Ha nem tudom felvenni a telefont, próbáld meg később, vagy küldj sms-t és visszahívlak.

A lingam masszázs...
egy tantrikus technika, melynek révén a férfiben felszabadul a kreatív energia és az életöröm. A masszázs során nem az orgazmus elérése a cél. A lingam masszázs lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvessző különleges masszírozása, amiben a férfi könnyedén ellazul és örömét leli. Ezen állapot elérése segíti az ejakuláció fölötti kontroll kialakulását (korai magömlés), illetve a többszöri orgazmus állapotának elérését. Megfelelő érintés hatására az izomfeszültségek és blokkok feloldódnak, ami nagyban hozzájárul a tudatalattiban elraktározott energiák felszabadításához. A lingam masszázs célja, hogy a férfi tudatos kapcsolatot alakíthasson ki saját férfiasságával, ezzel hidat építve saját befogadó női oldala és maga a NŐ felé.

A foot fetish masszázs...
egy BDSM elemekkel fűszerezett, lingam masszázsra épülő egyedülálló technika egy olyan nő irányításával, aki jártas a tantra és a BDSM témakörében egyaránt. Elvárom tőled, hogy tudd hol a helyed, hogy szeresd az izgalmakat és azt, ha egy nő a gyönyörű, érzéki lábaival kényezteti a tested és a lelked. Azon felül, hogy megismerheted saját gyengéd, befogadó oldalad, az alárendeltség kéjes érzése olyan világba kalauzol majd, ahol azelőtt még sosem jártál. Ebben a világban egyszerre oldódnak fel a benned lévő gátak és tanulod meg uralni a tested és az elméd. Itt én irányítok és te átadod magad nekem. Amiben segíthet neked a foot fetish masszázs: A BDSM iránti vágy megélése szinte kivétel nélkül egy igen erős belső (lelki) késztetés, amit nem érdemes (hosszútávon nem is lehet) elfojtani. Az elfojtás egyéb testi és mentális tünetekhez vezethet, veszélyeztetve az egészséges szexuális életet. A tapasztalat azt mutatja, hogy arányaiban igen kevés az életvitelszerű BDSM kapcsolat, ezért az urak elsősorban interneten keresztül próbálják csillapítani "éhségüket", ami további addiktológiai problémákhoz vezethet, mint internet (pornó) függőség, merevedési zavarok. Tipikus panaszok egyike, hogy a fétis videók nyújtotta ingerdömping után a hagyományos szexuális együttlét nem képes a férfit megfelelő izgalmi állapotba juttatni. A masszázs elsődleges célja a belső vágyak tudatosítása és elfogadása.

Szakterület: korai magömlés, merevedési zavarok, maszturbáció - szexfüggőség, önbecsülési problémák, énkép- és nemi identitás zavarok, párkapcsolati problémák, addiktológiai problémák, depresszió, aszexuális viselkedés.

Amit szeretek 

Prosztata masszázs (ha megkérsz)
Harisnyában fogad (ha megkérsz)
Láberotika (ha megkérsz)
Masszázs
Anti stressz masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-01-04 Felkerült az oldalra
2016-12-22 Lekerült az oldalról
2016-11-21 Felkerült az oldalra
2016-11-10 Új kép került fel
2016-11-09 Várost cserélt
2016-11-09 Kategóriát váltott

Akit keresek

Férfit
Amit nem vállalok: A szex semmilyen formája Mosdatlan, ápolatlan, beteg partner fogadása. Tudatmosósító szer (drog, alkohol, gyógyszer) hatása alatt álló partner fogadása
Csak nálam
Egy, Több órára

Catalina +36209669834 | Masszázs | Hívd innen, és Catalina szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több vékony alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.