Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Szex Társkereső (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Livi szeretni fog!
Jelige: "Igazi Masszázs"
Budapest IX. kerület, Pöttyös utca környéke TérképTérkép
35 éves
153 cm
47 kg, 75 mell, 55 derék, 60 csípő
Sportos alkat
Félhosszú, Barna haj, Barna szem
Eredeti cici
Heteró lány, Masszázs plusz
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  09-19
szombat:  09-19
vasárnap:  09-18

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Könnyű parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Légkondicionált lakás
30 levél, 0 olvasatlan.
11 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 78%-t töltötte ki.
Gyakran tölt fel új képet.
Gyakran be szokott lépni.
30 levél, 0 olvasatlan.
11 órája járt itt.
2017-05-06:  Kérek mindenkit aki MAGÁNSZÁMRÓL HÍV,ne tegye mert nem fogom felvenni a telefont.Köszönöm.Tisztelj meg azzal,hogy nem rejtett számról hívsz.
Budapest, Livi 06702013101
Budapest, Livi 06702013101
Budapest, Livi 06702013101
Budapest, Livi 06702013101
Budapest, Livi 06702013101
Budapest, Livi 06702013101
Budapest, Livi 06702013101
Budapest, Livi 06702013101
Budapest, Livi 06702013101
Budapest, Livi 06702013101
Budapest, Livi 06702013101
Kedves Uraim! várok minden meglévő és új vendégem igényes magánlakásomon
egy teljes erotikus masszázsra, a végén vagy ha szeretnéd az elején belecsempészve egy nagyon finom érzéki franciára ahogy azt te szeretnéd.
Gyere lazíts nálam egy finom 1 órát, vagy ha szeretnéd akkor 1,5 órát teljes kényelemben.A törődésem és odaadásomat szeretni fogod, egy igazi érett sportos nő személyében.
Kérek minden érdeklődőt,hogy csak számkijelzéssel hívjon mert azt veszem csak fel.Bejelentkezés a randi előtt legalább 30 perc el,köszönöm.
Puszi nektek.MAGÁNSZÁMOT NEM VESZEK FEL!!!!!100%
Livi:)

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Natúr francia végén szájba
Kölcsönös francia
Ujjazás
Csók (szimpátia alapján)
Kézi levezetés
Prosztata masszázs
Harisnyában fogad
Popóizgatás férfiaknak nyelvvel
Popóizgatás férfiaknak kézzel / eszközzel
Masszázs
Sport masszázs
Erotikus masszázs
Lingam masszázs
Amit még érdemes tudni rólam: Kedves, türelmes és igényes Nő vagyok.
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-04-02 Új kép került fel
2017-03-29 Új kép került fel
2017-03-06 Új kép került fel
2017-02-11 Felkerült az oldalra
2017-02-11 Új kép került fel
2017-02-11 Telefonszámot cserélt

Akit keresek

Férfit, Nőket
Csak 20 felett 55 év alatt
Légy ápolt mert Én is az vagyok.A kedvesség se hiányozzon belőled mert Én is kedves vagyok. Higiénia és ápoltság fontos. Köszönöm.
Csak nálam
Fél, Egy órára

Beszélgetés a hirdetővel
Livi +36702013101 | Masszázs | Hívd innen, és Livi szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több sportos alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.