Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Amatőr szexpartner (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Masszázs_Lora szeretni fog!
Jelige: "masszazslanyok.hu"
Komárom TérképTérkép
35 éves
175 cm
60 kg, 95 mell
Sportos alkat, Borotvált punci
Hosszú, Szőke haj, Barna szem
Tetoválásom van, A mellem szilikon cici
Heteró lány, Masszázs plusz
hétfő:  -
kedd:  10-20
szerda, csütörtök, péntek:  09-20
szombat:  -
vasárnap:  -
Angol Német
SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Könnyű parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Légkondicionált lakás
15 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 40%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
15 órája járt itt.
2017-02-21:  Visszakerültem az oldalra.
2017-02-06:  Visszakerültem az oldalra.
2017-01-30:  Visszakerültem az oldalra.
Komárom, Masszázs_Lora 06307807051
Komárom, Masszázs_Lora 06307807051
Komárom, Masszázs_Lora 06307807051
Komárom, Masszázs_Lora 06307807051
Köszönöm, hogy rám találtál, kérlek olvasd végig az adatlapomat!

Várom a hívásodat, ha szereted, ha egy nő intelligens, tapasztalt, természetes, és jó humorú. És ezek mellett persze még masszírozni is tud, mert oklevelet szerzett, és a gyakorlatban majd bebizonyítja tudását !
Különböző masszázsvariációkkal várlak, melyet egyénre szabottan alakítok ki. Nagy hangsúlyt fordítok a masszázsra, ha fájdalmaid vannak, vagy csak ellazulni szeretnél. Engedj meg magadnak egy kis kikapcsolódást ebben a rohanó világban. Kezeim által az érzékek birodalmában érezheted magad. Jó parkolási lehetőség.
Bővebb felvilágosítás kizárólag telefonon.
A masszázs az érintések csodálatos élményét adja, amely jótékony hatásával enyhíti testünk fájdalmait és lelkünk sebeit. A masszázs fő célja a testi és lelki feszültség oldás, amit a gyengéd és erősebb fogások váltakozása segít elő.
Kérlek hívószámkijelzéssel hívj!
Ha dolgozom nem tudom felvenni a telefont ! Kérlek próbálkozz többször !

Szeretnék megkérni minden kedves Úriembert, aki már bejelentkezett hozzám, ám mégsem tud eljönni, tiszteljen meg azzal, hogy erről időben legalább egy sms-ben tájékoztat, illetve, aki már bejelentkezett és késik, erről is tájékoztasson !!!
Megértést Előre is Köszönöm !!! :-)
AKTUS MENTES !!!

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Kézi levezetés
Kebel szex / Csúszka
Harisnyában fogad
Masszázs
Anti stressz masszázs
Klasszikus masszázs
Sport masszázs
Erotikus masszázs
Lingam masszázs
Amit még érdemes tudni rólam: Magamra és környezetemre igényes vagyok ! Fotókon valóban én vagyok ! Szeretem a korrektséget!
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-02-21 Felkerült az oldalra
2017-02-21 Várost cserélt
2017-02-19 Nevet cserélt
2017-02-08 Lekerült az oldalról

Akit keresek

Férfit
Légy kedves,ápolt és korrekt!
Csak nálam

Amilyen vagyok

Kedvenc italom
Nem fogyasztok alkoholt !
Férfi ideálom
Legyen ápólt , kedves !
Leszbikus kalandom
Nem volt és nem is szeretnék :-)
Több férfivel
Nem

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több sportos alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.