Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Amatőr szexpartner (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Fanni szeretni fog!
Jelige: "masszazslanyok.hu"
Budapest XIII. kerület TérképTérkép
22 éves
153 cm
48 kg, 75 mell
Vékony alkat
Hosszú, Vörös haj, Kék szem
Piercingem van, Eredeti cici
Heteró lány, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  09-21
szombat:  09-21
vasárnap:  09-21

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Könnyű parkolás
Füstmentes lakás, Dohányzom
Légkondicionált lakás
257 levél, 0 olvasatlan.
1 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 48%-t töltötte ki.
Gyakran tölt fel új képet.
Gyakran be szokott lépni.
257 levél, 0 olvasatlan.
1 napja járt itt.
2017-05-17:  Visszakerültem az oldalra.
2017-03-20:  Visszakerültem az oldalra.
2017-03-17:  Visszakerültem az oldalra.
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Budapest, Fanni 06206252365
Hello Kedves Idegen!

Ha már a képeim felkeltették érdeklődésedetakkor, akkor olvas tovább hogy megtud mire számíthatsz Velem kapcsolatban!

Egy kedves, figyelmes, mindig mosolygós lány vagyok, akinél, ha eltöltesz egy kellemes kis időt jobban fogod magad érezni és nem fogsz a szürke hétköznapokra gondolni!

Figyelmességedet és bizalmadat viszonozni fogom. Diszkréció számomra ugyan olyan fontos, mint Neked!

Amatőr fényképeim vannak es retusálás mentesek, így biztosan ugyanaz a látvány fogad majd, amikor belépsz az ajtón, mint a képeken! :) bevallom,, egy két kép nem tegnapelőtt készült, de nem is ezer éve.!, de viszont sorrendbe vannak kint. Történet megtekintésénél ezeket láthatod! :)

Mint mindenkinek, Nekem is vannak sajnos elvárásaim. Kérlek legyél ápolt, tiszta, igényes megjelenésű mikor meglátogatsz, mert Én is az vagyok! Hiába előtte 5 percel száltál ki a tusoló alól, attól még itt is ismételd meg ugyan azt a műveletet, mert Én is közvetlen előtted végzem el ezt a dolgot! A fürdőben a felszerélések nem dísznek vannak ott, hanem, hogy használd! Nem szeretnélek kellemetlen helyzetbe hozni és visszaküldeni a fürdőbe..

Nem szeretem a KI HA NEM ÉN embereket, a LEKEZELŐ stílust, a CSÚNYA beszédet és legfőképp az ERŐSZAKOS viselkedést. Ha azt mondom, hogy nem szeretem, akkor ne próbáld meg mégegyszer, mert azzal csak azt éred el, hogy onnantól kezdve nem fogom magam jól érezni és legközelebb nem fogok időpontot adni, amit távozás előtt közlök Veled.. :/

Nem vagyok egy időnézegetős típus egyáltalan, de az nem azt jelenti, hogy visszakell élni ezzel a dologgal. Ne Nekem keljen szólni, hanem legyél Úriember! Igen is van olyan, mikor Nekem is jól esik még tovább egymás mellett feküdni és csak lenni, de azt ugyis közlöm Veled valamilyen formában. :)

Ha elfoglalt vagyok, nem tudom a telefonomat kezelni. A kölcsönös diszkréció számomra nagyon fontos, ezért csak akkor csörgök vissza, ha látom, hogy rövid idő telt el a hívásod óta, vagy ha erre külön megkérsz sms-ben.

Ha az adott napra már nem tudok időpontot adni, kérlek ne haragudj rám! :) Holnap is van nap! :P Kitartásod meghálálom! :)

A programokról telefonba tudlak tájékoztatni!

Köszönöm, hogy végig olvastad! :)
Legyen szép napod Velem. :)

Puszi Fanni :*

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Natúr francia végén testre
Kölcsönös francia
Aktus óvszerrel
Ujjazás
Csók (szimpátia alapján)
Kézi levezetés
Masszázs
Klasszikus masszázs
Erotikus masszázs
Lingam masszázs
Amit még érdemes tudni rólam: Egy kedves mosolygós lány vagyok! :)
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-05-17 Felkerült az oldalra
2017-05-12 Lekerült az oldalról
2017-05-11 Új kép került fel
2017-05-10 Új kép került fel
2017-05-02 Kategóriát váltott
2017-04-26 Kategóriát váltott

Akit keresek

Férfit, Nőket
Csak 18 felett 99 év alatt
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Kos
Kedvenc virágom
Rózsa
Kedvenc autó márkám
BMW
Kedvenc zeném
It'a Not Goodby - Sweet November
Kedvenc italom
Egy finom bor :P
Férfi ideálom
Amilye Te vagy :)
Ezt nézem meg először egy férfin
Mosolya, kezei :)
Több férfivel
Nem
Kedvenc női parfüm
For Away
Kedvenc férfi parfüm
Hugo Boss
Kedvenc könyv
Fejős Éva
Kedvenc étel
Spagetti

Beszélgetés a hirdetővel
Fanni +36206252365 | Szexpartner | Hívd innen, és Fanni szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több fiatal lány

Még több vékony alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.