Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Amatőr szexpartner (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és VeraRossz szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Sopron TérképTérkép
22 éves
166 cm
66 kg, 80 mell
Sportos alkat, Borotvált punci
Hosszú, Barna haj, Kék szem
Tetoválásom van, Piercingem van, Eredeti cici
Heteró lány, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  08-24
szombat:  08-24
vasárnap:  08-24
Angol Német
Csak nálam, Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
verarossz95@freemail.hu
46 levél, 9 olvasatlan.
10 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 36%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
46 levél, 9 olvasatlan.
10 napja járt itt.
2017-10-13:  Visszakerültem az oldalra.
2017-10-10:  Visszakerültem az oldalra.
2017-10-04:  Visszakerültem az oldalra.
Sopron, VeraRossz 06202882526
Sopron, VeraRossz 06202882526
Sopron, VeraRossz 06202882526
Sopron, VeraRossz 06202882526
Sopron, VeraRossz 06202882526
Sopron, VeraRossz 06202882526
Sopron, VeraRossz 06202882526
Sopron, VeraRossz 06202882526
Sopron, VeraRossz 06202882526
Sopron, VeraRossz 06202882526
Üdvözöllek kedves látogató!

Kérlek olvasd el, mielőtt felhívsz! A megadott telefonszámon keresztül VIBEREN vagy WHATSAPPON is kereshetsz! ;)

ITT NEM ADOK BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST!

Először is pár infó arról ami nem látszik: helyes, karakteres arcom és szép szemem van (ezek minden túlzás nélkül), ápolt, igényes nő vagyok.

Amit GARANTÁLOK:
diszkréció, korrektség, kellemes, nyugodt helyszín az otthonomban,
a popsim kereksége :) és persze nem utolsó sorban az, hogy nem fogsz csalódni bennem!

Keress bátran! Viszont a részleteket csak telefonon keresztül tudjuk megbeszélni! Kérlek csak számkijelzéssel hívj! Ha pedig ez megtörtént, ELVÁROM hogy ne futamodj meg szó nélkül! Érthető, hiszen:
Feszes, ámde puha, enyhén barna szoláriumozott bőröm van. Sokat sportolok, ezért meztelenül is jól nézek ki, sőt...
Velem csak jól fogsz járni, ha nem hiszed, próbáld ki;)

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Aktus óvszerrel
Popó (mérettől függően)
Csók (szimpátia alapján)
Együttfürdés
Közös maszturbáció
Tánc (sztriptíz)
Masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-10-13 Felkerült az oldalra
2017-10-10 Lekerült az oldalról
2017-10-10 Felkerült az oldalra
2017-10-07 Lekerült az oldalról
2017-10-04 Felkerült az oldalra
2017-09-29 Lekerült az oldalról

Akit keresek

Férfit, Több férfit
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Negyed (SOS francia), Fél, Egy, Több órára

Neked ajánljuk

Még több fiatal lány

Még több sportos alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.