Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Erosz.hu (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Barbi szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Kecskemét TérképTérkép
40 éves
160 cm
75 kg, 95 mell
Normál alkat
Félhosszú, Barna haj, Sötét barna szem
Tetoválásom van, Eredeti cici
Heteró lány, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  08-22
szombat:  08-22
vasárnap:  08-22
Német
SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Könnyű parkolás
3 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 50%-t töltötte ki.
Hetente szokott belépni.
3 napja járt itt.
2017-11-18:  Érett belevaló igazi nőt keresel?Megtaláltad!!!Hívj bátran !
2017-11-16:  Igazi érett nőre vágysz?Gyere hozzám ,francia tudásommal az egekbe repítelek
2017-11-06:  Szenvedélyes francia
Kecskemét, Barbi 06204489430
Kecskemét, Barbi 06204489430
Kecskemét, Barbi 06204489430
Kecskemét, Barbi 06204489430
Vadmacska, de ha szeretnéd, bújós kis cicád leszek. A végletekig kiélvezhetsz és ráadásul isteni francia tudásommal is az egekbe repítelek. Gyere és élvezzük együtt a buja erotika minden pillanatát!Kérlek számkijelzéssel hívj!!!!Romákat nemfogadok!!!!!

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Natúr francia végén testre
Aktus óvszerrel
Ujjazás
Vibrátoros játék
Együttfürdés
Kézi levezetés
Közös maszturbáció
Harisnyában fogad
Közös pornófilm nézés
Szüzesség elvétel
Masszázs
Erotikus masszázs
Amit még érdemes tudni rólam: Ha szeretnél többet tudni hivj fel :)
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-11-18 Felkerült az oldalra
2017-11-16 Lekerült az oldalról
2017-11-03 Felkerült az oldalra
2017-10-05 Lekerült az oldalról
2017-08-15 Felkerült az oldalra
2017-08-14 Lekerült az oldalról

Akit keresek

Férfit
Csak 18 felett 99 év alatt
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Negyed (SOS francia), Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Nyílas
Kedvenc virágom
Tulipán
Kedvenc autó márkám
BMW
Kedvenc italom
Ásványvíz
Kedvenc pózom
Dogi
Legextrémebb szexuális kalandom
:)
Hány évesen vesztettem el
16
Férfi ideálom
Te :)
Ezt nézem meg először egy férfin
Szem a lélek tükre
Kedvenc női parfüm
Gucci
Kedvenc étel
Pizza

Barbi +36204489430 | Vidéki lányok | Hívd innen, és Barbi szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több normál alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.