Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Amatőr szexpartner (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Masszázsvariációk szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Veszprém TérképTérkép
31 éves
166 cm
52 kg, 80 mell
Normál alkat, Borotvált punci
Hosszú, Barna haj, Zöld szem
Heteró lány, Masszázs (csak kézi levezetés)
hétfő, kedd, szerda:  09-18
csütörtök, péntek:  09-17
szombat:  megbeszélhető
vasárnap:  megbeszélhető

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás
2 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 26%-t töltötte ki.
Hetente szokott belépni.
2 napja járt itt.
Veszprém, Masszázsvariációk 06205179542
Veszprém, Masszázsvariációk 06205179542
Veszprém, Masszázsvariációk 06205179542
Szeretnélek meghívni az érzéki masszázs világába, ahol értő-finom kezek dolgozzák ki a testedből a feszültséget, ellazítanak, kikapcsolnak, stresszt oldanak.
VALÓBAN képzett masszőz vagyok, ezt már a telefonos egyeztetésnél leszűrheted, értek ahhoz amit csinálok! :-))

És mi vár Rád még? Egy, szexi NŐ, kedves mosollyal, figyelmességgel, cseppnyi erotikával fűszerezve...

Fehérneműben fogadlak!
Masszázspadon, erre a célra alkalmas krémmel, olajjal masszírozok, a fürdési lehetőség természetesen adott! (és el is várt..)
40 és 60, perces lehetőséggel várlak, ha több időre van szükséged kérlek jelezd a telefonban.

Pontosság, diszkréció, ápoltság kiemelten fontos! (ha nem érkezel meg, nincs több esély)

A telefont magam kezelem, ha nem veszem fel biztosan elfoglalt vagyok, ebben az esetben kérlek hívj újra. Köszönöm!

AKTUS NINCS!!
SZERETNÉM NYOMATÉKOSAN JELEZNI HOGY CSAK TELEFONON ADOK FELVILÁGOSÍTÁST, NYILVÁN NEKED SEM MINDEGY KIHEZ MÉSZ MASSZÁZSRA, EGY TELEFONOS EGYEZTETÉS TÖBBET ÉR, MINT PÁR SZÁM LEÍRVA, LEVÉLBEN!

Amit szeretek 

Kézi levezetés
Kebel szex / Csúszka
Masszázs
Anti stressz masszázs
Klasszikus masszázs
Sport masszázs
Erotikus masszázs
ESZO masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-11-22 Felkerült az oldalra
2017-11-18 Lekerült az oldalról
2017-11-14 Felkerült az oldalra
2017-11-07 Lekerült az oldalról
2017-11-05 Felkerült az oldalra
2017-11-03 Lekerült az oldalról

Akit keresek

Férfit
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több normál alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.