Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és PunciDoktor szeretni fog!
Jelige: "Orgazmikus Érintések Hölgyeknek. Többszörös ejekuláció!"
Budapest XIII. kerület TérképTérkép
44 éves
180 cm
72 kg
Sportos alkat, Borotvált
Kopasz, Zöld szem
Heteró fiú
, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  10-24
szombat:  10-24
vasárnap:  10-24
Angol
SMS-re válaszolok
Nálam - nálad , Könnyű parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Légkondicionált lakás
7 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 56%-t töltötte ki.
Naponta szokott belépni.
7 órája járt itt.
2024-04-18:  Érzéki masszázs Hölgy vagy Pár részére igényes, diplomás nudista masszőrtől. Autós csikló és hüvelyi orgazmus, hiszen itt a nyár! :) Beülsz/beülök és élvezel! Keress Viberen!
2024-04-17:  Igényes környezetben, megnyugtató érzéki érintések, Hölgynek, Párnak! Itt Te vagy a főnök! Kávéval, Pezsgővel várlak! Minőségi Énidő Neked!100% Diszkréció!Hét
2024-03-25:  Érzéki Punci kényeztetés Igényes Hölgy részére! Párod is jelen lehet a ha azt szeretnéd! Csikló és Hüvelyi Orgazmus. Intelligencia, diszkréció, élvezet! Viberrel gyorsabb!
Hölgyem, hívj ha egy diplomás, angolul jól beszélő férfi masszőr érintése hiányzik éppen! Megfürdetlek ha szeretnéd majd Te is megmoshatod mindenem! :) Érzéki lágy érintésekkel majd később nedves makkommal is masszírozom ekkorra már nagyon nedves puncidat! Melleid kényeztetése sem marad ki persze, illó olajokkal simítom át őket. Először hátulról masszírozlak állva, ekkor már érezni fogod merev farkam érintését a fenekeden. Az sem kizárt hogy hátulról becsusszan nagyajkaid közé. :) Remegő merev farkamat érintve kipumpálhatod belőlem az utolsó csepp spermát is. Igazi Cuckold élmény Pároknak! Akár hozzád is ellátogatok ha számodra így kényelmesebb. Akkor élvezem a legjobban amikor Te is! Ehhez járul hozzá a kellemes környezet és oldott hangulat. Csak lazán! :-) Nálam minden titkod teljes biztonságban van! ELSŐDLEGESEN HA LEHET VIBEREN KERESS!

Mobil is vagyok ha igényled! Autós csikló és hüvelyi orgazmus, hiszen itt a nyár! :) Beülsz/beülök és élvezel!

Telefonon napközben 9-18-ig érsz el. Ha nem tudom felvenni ne add fel, hívj máskor vagy mégjobb ha üzenetet hagysz és keresni foglak. Szám nélküli hívást és üzenetet sajnos nem tudok fogadni. Természetesen minden hívást diszkréten kezelek. A kívánt időpont előtt min. 1-2 nappal jelezz kérlek!

A masszázs időtartama kb. 2-3 óra, de lehetőség van ettől eltérő hosszra is. Barátnők kényeztetése együtt is lehetséges:-) Nem a kor vagy alkat a lényeges. Az intelligencia, igényesség és diszkréció, valamint a kellemes oldott hangulat ami igazán fontos. TÖKÉLETES DISZKRÉCIÓ!

1. Erotikus Masszázs Hölgy részére. Punci/Csikló/Mellek/Fenék kényeztetése. Többszörös teljes test orgazmus. Tökéletes megnyugvás és relaxáció.
2. Body To Body Full Contact masszázs. Csúszka masszázs mely során beolajozott testeden mozgok fel és alá.
3. CFNM masszázs (Te ruhában vagy, én meztelenül masszírozlak) Merev farkam bármikor érintheted akár az ajkaddal is! Melleid közé is szívesen berakom nedves péniszem, ha erre vágysz!
4. Pároknak! Az urak végignézhetik párjuk kényeztetését az orgazmusig vagy akár be is szállhatnak.
5. Orgazmus kontroll és fejlesztés Hölgynek. Többszörös és spriccelő orgazmus elérése.
6. Több Hölgy kényeztetése együttesen. Kiforrott technika, amely segítségével egyszerre juttok a csúcsra.
7. Teljes Test Orgazmus, Energetikai ingerlés az egész testen péniszemmel.
8. Játék a szabadban / Autós kaland! Ha szereted a természetet vagy csak saját kerted, medencéd van, izgatnak az extrém helyszínek, netán nudizni is szoktál akkor ebben a formában is állok rendelkezésre. Autóban is kielégítelek amennyiben ez izgat!

Puncid, Csiklód, Melleid kényeztetése akár több órán keresztül. Ha speciális igényed lenne, mondd el bátran! Ez nem egy átlagos élvezet, itt a lelked is töltődik!

SZÁM NÉLKÜLI HÍVÁSOKRA SAJNOS NEM TUDOK VÁLASZOLNI! Köszönöm a megértést!

NAPONTA CSAK 1 időpont. Így az adott napon minden figyelem és energia csak és kizárólag RÁD irányul.

Lehetek sarongban (kendő a derékon) alsóban, vagy anélkül. Ezt Te döntésed. Persze le is veheted rólam! Szexuálterápiás és Segítő feladatokat is vállalok elakadások párkapcsolati problémák esetén.

Lágy simítások, apró nyomások, finom érintések repítenek tovább a gyönyör kapujába. Jóni masszázs közben megtapasztalhatod a Női ejakulációt, melyet szanszkrit nyelven Amritának neveznek. Ez segít megtisztítani a kismedencei területet a negatív érzelmektől, megnyitja a nemi szerveket a pozitív és teremtő energia felé. Az egész testben megjelenő kellemes remegést, felszabadító érzést a Kundalini Ébredésének nevezzük, amely megszabadít az elakadt negatív energiáktól az egész testedben, és teljes test orgazmushoz vezet, amely akár 20 - 60 percen keresztül, vagy hosszabban is tarthat. A masszázs segítségével képessé válsz a szexuális izgalom gyorsabb elérésére, és a teljes test orgazmus megtapasztalására partnereddel való együttlét alatt. Ébreszd fel magadban az eddig mélyen szunnyadó energiákat! Programom egy út ahhoz, hogyan kapcsoljuk ki az elménket, hogyan nyissunk magunkban egy telejesen új világot.

A test természetes gyógyító képessége akkor működik a legjobban, ha tudatunkat ellazítjuk, és szabad utat engedünk érzékeinknek. Miközben a test táplálkozik és kényeztetést kap, eközben a lélek is feltöltődik.

tovább olvasom

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Natúr francia végén szájba
Natúr francia végén testre
Natúr francia végén arcra
Kölcsönös francia
Aktus (csak óvszerrel)
Ujjazás
Vibrátoros játék
Csók (szimpátia alapján) (ha megkérsz)
Együttfürdés
Kézi levezetés
Kebel szex
Közös maszturbáció
Spriccelés (Squirt)
Puncitágítás
Szerepjátékok
Szerepjátékok leírás: Mondd el mit szeretnél!
Masszázs (klasszikus)
Anti stressz masszázs
Csúszka masszázs
Sport masszázs
Erotikus masszázs
ESZO masszázs
Tantra masszázs
Négykezes masszázs
Egyéb masszázs: Jóni Masszázs, Body To Body Masszázs
Több szereplős játék
Amit még érdemes tudni rólam: Egyedi szex színház Neked! Nézheted hogyan maszturbálok vagy farkam behatolását
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-04-17 Felkerült az oldalra
2024-04-16 Lekerült az oldalról
2024-04-15 Felkerült az oldalra
2024-04-14 Lekerült az oldalról
2024-04-10 Felkerült az oldalra
2024-04-04 Lekerült az oldalról
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Párokat, Nőket
Csak 20 felett 79 év alatt
Hölgyet, aki megbízható, igényes, figyelmes, diszkrét masszőrre vágyik. Élvezi az érzéki érintéseket, akár a többszörös orgazmus élményét is szeretné megélni.
Legénybúcsúba, buliba is
Escort is
Nálam - nálad, Autós kaland
Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Vízöntő
Kedvenc autó márkám
Lexus
Legextrémebb szexuális kalandom
Majd elmondom személyesen.
Így szoktam maszturbálni
Hosszasan és érzékien.
Kedvenc női parfüm
Dolce & Gabbana Light Blue
Kedvenc férfi parfüm
Armani Acqua di Gio

PunciDoktor +36202804468 | Fiú | Hívd innen, és PunciDoktor szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.
PunciDoktor
Kielégítelek
Retusálatlan Amatőr képek
Fotózás: 2023-05-24

 Ellenőrzött képek

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.