Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Szex Társkereső (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Mona szeretni fog!
Jelige: "Szexi Barna Lány"
Székesfehérvár TérképTérkép
23 éves
174 cm
55 kg, 80 mell
Vékony alkat, Borotvált punci
Rövid, Fekete haj, Barna szem
Tetoválásom van, Eredeti cici
Heteró lány, Szexpartner, Masszázs, Domina
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  09-18
szombat:  -
vasárnap:  -
Angol
SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Ingyenes parkolás
Dohányzó lakás, Nem dohányzom
Nem légkondicionált lakás
16 levél, 1 olvasatlan.
22 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 40%-t töltötte ki.
Naponta szokott belépni.
16 levél, 1 olvasatlan.
22 órája járt itt.
2017-02-26:  Visszakerültem az oldalra.
2017-02-19:  Visszakerültem az oldalra.
2017-02-12:  Visszakerültem az oldalra.
Székesfehérvár, Mona 06302735604
Székesfehérvár, Mona 06302735604
Székesfehérvár, Mona 06302735604
Székesfehérvár, Mona 06302735604
Székesfehérvár, Mona 06302735604
Székesfehérvár, Mona 06302735604
Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy az adatlapom olvasod, mert ez azt jelenti, hogy felkeltettem az érdeklődésed :) Én egy mindig mosolygó, belevaló, szexkedvelő csaj vagyok :) Szeretem amit csinálok és mindent megteszek annak érdekében, hogy a lehető legjobban érezhesd magad velem és mindketten igazából élvezhessük az együtt töltött időt :)
Szeretettel várlak egy kellemes együttlétre vagy akár domina játékra!
Masszázs is!

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia végén testre (ha megkérsz)
Aktus óvszerrel
Együttfürdés (ha megkérsz)
Kézi levezetés
Láberotika (ha megkérsz)
Szüzesség elvétel
Szerepjátékok (ha megkérsz)
Szerepjátékok leírás: Domina
Masszázs (ha megkérsz)
Anti stressz masszázs (ha megkérsz)
Erotikus masszázs (ha megkérsz)
Domina, Szado-mazo játék (ha megkérsz)
Fétis (ha megkérsz)
Kikötözés - bondage (ha megkérsz)
Fenekelés, büntetés (ha megkérsz)
Taposás, tortúra, CBT (ha megkérsz)
Pisiszex (ha megkérsz)
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-02-26 Felkerült az oldalra
2017-02-24 Lekerült az oldalról
2017-02-19 Felkerült az oldalra
2017-02-17 Lekerült az oldalról
2017-02-12 Új kép került fel
2017-02-12 Felkerült az oldalra

Akit keresek

Férfit
Csak 20 felett 60 év alatt
Ápolt,kedves tisztelttudó úriemberek hívását várom!
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Mona +36302735604 | Vidéki lányok | Hívd innen, és Mona szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több fiatal lány

Még több vékony alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.