Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Szex Társkereső (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Beatrix szeretni fog!
Jelige: "lazító - frissítő teljes testmasszázs"
Pécs, Belváros TérképTérkép
40 éves
164 cm
60 kg, 80 mell
Normál alkat
Rövid, Barna haj, Barna szem
Eredeti cici
Heteró lány, Masszázs (csak kézi levezetés)
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  10-20
szombat:  10-20
vasárnap:  10-20
Francia
SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás
Nem légkondicionált lakás
7 napja járt itt.
A nem kötelező adatok 35%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
7 napja járt itt.
2017-03-23:  Visszakerültem az oldalra.
2017-01-27:  Visszakerültem az oldalra.
2016-11-22:  Visszakerültem az oldalra.
Pécs, Beatrix 06706209419
Pécs, Beatrix 06706209419
Pécs, Beatrix 06706209419
Kedves Látogatóm!

Masszázsaim: lazító, frissítő teljes test masszázs, energiával feltöltés.tiszta energiákkal dolgozok. univerzum energia.szeretet energia.ami tisztitja a testet és feltölti. csendes, nyugodt, lazítani alkalmas környezetben -nagy gyakorlattal rendelkezem.ez valóban masszázs, Minden nap 10- 20-ig várom vendégeimet.Bejelentkezés telefonon.előzetes eggyeztetéssel,vagy ha épp nincs vendég fél órán belül is lehetséges a masszázs.
Kérésre talp, kéz, fej, has masszírozása is, energetizálás,test,lélek harmónizálása,aura tisztitás,energia feltöltés.káros földsugárzások kimérése az aurában-az aurában megjelenik ha rossz helyen van a fekhely.ami betegséget okozhat.
Szeretet és lélek masszázs-egy fantasztikus technika mely nagyon mély ellazulást és fantasztikus boldog állapotot hoz létre.Tökéletes lelki és szellemi, testi állapotot érünk el.Ajánlatos stresszes,feszült életmódot élőknek,gyógyulni vágyóknak,akik szeretnének teljes összhangban lenni önmagukkal,vagy ha összeomlott minden...megoldhatók vele potenciális problémák is. Életmód tanácsadás,szexuál terápia-potencia problémák,korai magömlés,párkapcsolati problémák...
Lingam masszázs,prosztata masszázs,Tantrikus masszázs.Lingam masszázs-a férfi nemi szerv maszirozása kézzel különböző technikával mely nagy élvezetet nyujt,sokáig késleltetni lehet az orgazmust.A lingam masszázs során megtanulható hogyan szabályozza magömlését a férfi,potencia növelő hatású. Eredeti Indiai lingam masszázs alkalmazása. A péniszen lévő idegvégződések maszirozása gyógyitó hatású a szervezetre.
A masszázs kézzel történik.
Tantra masszázs-Alkalmas a szexuális blokkok oldására,az ellazulás mély szintjét lehet elérni.A masszázs során felébresztjük szexuális energiánkat,finom mozdulatokkal áramoltatjuk szét az egész testen,a test feltöltődik életenergiával,felerősödnek a férfi energiák,amitől vonzó,magabiztos lessz.

A masszázs teljes egészében szex és aktus mentes,kézzel történik. - kérek mindenkit, aki felhív, ezt vegye figyelembe!Ez valóban igy van,csak a felsorolt masszázsokkal szolgálhatok nagyon szivesen.más jellegü kérésekkel kérem más jellegü telefont hivjanak. Köszönöm.

Amit szeretek 

Kézi levezetés (ha megkérsz)
Prosztata masszázs
Masszázs
Anti stressz masszázs
Klasszikus masszázs
Sport masszázs
Erotikus masszázs
ESZO masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Egyéb masszázs: aroma, relax, gyógy, hát, lingam masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-03-23 Új kép került fel
2017-03-23 Felkerült az oldalra
2017-02-23 Lekerült az oldalról
2017-01-27 Felkerült az oldalra
2017-01-24 Lekerült az oldalról
2016-11-22 Felkerült az oldalra

Akit keresek

Férfit
Csak 18 felett 80 év alatt
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Nyílas
Kedvenc virágom
Mindegyik

Beatrix +36706209419 | Masszázs | Hívd innen, és Beatrix szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több normál alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.