Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Erosz.hu (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és SylviaKeletinél szeretni fog!
Jelige: "Valódi tantra"
Budapest VII. kerület, Rákóczi út TérképTérkép
43+ éves
170 cm
60 kg, 80 mell
Sportos alkat
Félhosszú, Szőke haj, Kék szem
Heteró lány, Masszázs (csak kézi levezetés)
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  09-21
szombat:  09-21
vasárnap:  megbeszélhető

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Érdemes előbb jönni a parkolás miatt
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
3 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 50%-t töltötte ki.
Néha tölt fel új képet.
Gyakran be szokott lépni.
3 órája járt itt.
2017-06-22:  Merev a nyakad, zsibbad a kezed, fáj a derekad? Stresszelsz? Túlterhelt vagy? Gyere és segítek valódi és hatásos masszázzsal!
Budapest, SylviaKeletinél 06706128546
Budapest, SylviaKeletinél 06706128546
Budapest, SylviaKeletinél 06706128546
Budapest, SylviaKeletinél 06706128546
Budapest, SylviaKeletinél 06706128546
Budapest, SylviaKeletinél 06706128546
Budapest, SylviaKeletinél 06706128546
Budapest, SylviaKeletinél 06706128546
Szakszerű, kedves, korrekt masszőrtől tantramasszázs, szinergikus arcmasszázs, indiai fejmasszázs, gyógymasszázs, gyógytorna, infraszauna, gerincnyújtó denevérpad, CHI. Nyugodt, harmonikus környezet, illatfüstölők, gyertyák, meditációs zene, ásványvíz, tea.
Gyógyászati célú masszázskor első alkalommal elvégzek egy neurológiai tesztet, hogy tisztább képet kapjak a gerinc állapotáról. Ez teljesen fájdalommentes és pár percig tart. Azon kivül - ha igényli a vendég - gyógymasszázs előtt 20 perc infraszauna vehető igénybe. Ez benne van a programban ugyanúgy, mint a denevérpad használata. (Súly, magasságkorlátozás!)
Kizárólag számkijelzéses magyar mobilhívásokat fogadok, SMS-re, emailre nem válaszolok.
Bejelentkezés: fél óra-órával előtte.
Vasárnapra kizárólag szombaton tudunk időpontot megbeszélni.

Amit szeretek 

Harisnyában fogad
Masszázs
Anti stressz masszázs
Klasszikus masszázs
Sport masszázs
Tantra masszázs
Egyéb masszázs: gyógy-, arc-, fej.
Amit még érdemes tudni rólam: igényes, korrekt, intelligens
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-01-02 Új kép került fel
2016-11-28 Új kép került fel
2016-11-14 Életkort állított
2015-07-23 Új kép került fel
2015-07-10 Új kép került fel
2015-06-29 Új kép került fel

Akit keresek

Férfit
Légy ápolt, udvarias, kulturált, kedves, pontos.
Csak nálam
Fél, Egy órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Mérleg
Kedvenc virágom
Mindegyik
Kedvenc autó márkám
Ford
Kedvenc zeném
sok van
Kedvenc filmem
Egy asszony illata/Al Pacino
Kedvenc italom
Becherowka
Férfi ideálom
Al Pacino
Ezt nézem meg először egy férfin
Szeme
Kedvenc női parfüm
nem szeretem
Kedvenc férfi parfüm
többféle
Kedvenc könyv
rengeteg
Kedvenc étel
sok minden

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több sportos alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.