Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Amatőr szexpartner (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Judit_Masszázs szeretni fog!
Jelige: "Kényeztetés"
Mór, Belváros TérképTérkép
50+ éves
167 cm
75 kg, 100 mell
Normál alkat
Rövid, Barna haj, Zöld szem
Tetoválásom van, Eredeti cici
Heteró lány, Masszázs (csak kézi levezetés)
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  08-20
szombat:  08-20
vasárnap:  08-20

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Könnyű parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Nem légkondicionált lakás
39 perce járt itt.
A nem kötelező adatok 60%-t töltötte ki.
Gyakran be szokott lépni.
39 perce járt itt.
2017-02-27:  HA KÜLÖNLEGES KÉNYEZTETÉSRE VÁGYSZ , HÍVJ!
2017-02-26:  A lingam masszázs és a prosztata masszírozása tökéletes módszer a korai magömlés és merevedési zavarok kezelésére.A tudatos erősebb nyomás frissíti vérkeringést, mivel a masszázs nem csak a nemi .....
2017-02-24:  Ha lingam kényeztetésire vágysz, vagy kiszolgáltatottságra-.Hívj .
Móri saját lakásomban várlak, diszkrét, ápolt nő vagyok! Csak olyan férfiak hívását várom akik 35 év felettiek! Nem baj ha esetleg félénk vagy, vagy zárkózott, nálam ellazulhatsz egy lingam vagy prosztata masszázs során, a végén akár kézi levezetéssel. De ha valamilyen különlegesre vágysz, azt is meg beszélhetjük, pl dómina. Ha problémád van, velem megoszthatod. Nézd meg a fotóimat és ha szívesen találkoznál, a hét bármely napján meglátogathatsz! A diszkréció és a bizalom adott és elvárt, ezért kérlek csak számkijelzéses telefonon hívj,

Amit szeretek 

Kézi levezetés
Prosztata masszázs
Harisnyában fogad
Láberotika
Popóizgatás férfiaknak nyelvvel
Popóizgatás férfiaknak kézzel / eszközzel
Masszázs
Anti stressz masszázs
Klasszikus masszázs
Erotikus masszázs
ESZO masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Egyéb masszázs: prosztata masszázs
Amit még érdemes tudni rólam: DOMINÁT VÁLLALOK
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-02-27 Új kép került fel
2017-02-25 Új kép került fel
2017-02-23 Új kép került fel
2017-02-22 Új kép került fel
2017-02-21 Új kép került fel
2017-02-20 Új kép került fel

Akit keresek

Férfit
Csak 35 felett 65 év alatt
Olyan férfiak hívását várom, akik valami különlegesre vágynak. Nálam ellazulhatsz egy prosztata vagy lingam masszázs során kézi levezetéssel , vagy domina játékkal! Tiszta, ápolt és kedves legyé
Csak nálam
Fél, Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Kedvenc zeném
.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több normál alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.