Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Cleopatraakígyóbűvölő szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Budapest XI. kerület TérképTérkép
45+ éves
150 cm
42 kg
Sportos alkat, Borotvált punci
Hosszú, Fekete haj, Sötét barna szem
Eredeti cici
Heteró lány
, Masszázs (kézi levezetés)
Fontos: Aktus velem elképzelhetetlen
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  14-22
szombat:  16-22
vasárnap:  16-22
Angol Német Görög
SMS-re nem válaszolok
Csak nálam , Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
Légkondicionált lakás
8 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 60%-t töltötte ki.
Gyakran tölt fel új képet.
Naponta szokott belépni.
8 órája járt itt.
2023-12-05:  BEJELENTKEZNI MINIMUM 3!!!!ÓRAVAL ELŐTTE TUDSZ..KIZÁRÓLAG!!!!
2023-12-04:  Egy IGAZI ISTENNŐ,kivételes szexuális energiával!CleopatraSeven
2023-12-04:  Úgy senki nem érint,ahogy én tudlak megérinteni!Kivételes,földöntúli érintésem,Kundalini energiát közvetít neked.Ezért fénylek.Meritkezz meg ebben a csodában!
Sok Férfi az orgazmust úgy tudja egyetlen szóval megnevezni, hogy Mennyország. Igen Mennyország, mert a szexben tapasztalt, járatos nők képesek voltak, megmutatták és átvezették a Férfit a mindennap nehézségeiből a Mennyországba. Ezeket a nőket, Papnőnek nevezték. És arról se feledkezzünk meg, hogy ha egy Férfi egy ilyen Nővel kapcsolódott energetikailag, onnantól kezdve megváltozott az egész élete. Beindultak az anyagi dolgai, az üzleti világa és minden, amiről soha nem is álmodott.
Mert ezek a Nők erre is képesek!!
(Sajnos ma már szinte nincsen ilyen minőségű nő!)
Hiszen ezek a nők évekig alázatosan tapasztaltak, tanultak!


Az egykori Papnők képesek voltak varázsolni, képesek voltak tereket nyitni, képesek voltak világokat megváltoztatni. Ismerték az Univerzum rejtett titkát, hisz a tudás bennük élt.És éppen ezért, mert ekkora erejük volt,ezért el kellett őket tiporni, meg kellett őket szégyeníteni, bántalmazni, és a magaslatokból a pokolba dönteni.

Talán ma is élnek köztünk ilyen Beavató Papnők, akit a társadalom megvet, felbélyegzi és béklyót akaszt a nyakába.
Nem harcolnak ez ellen, hisz tudják, az erejük és hatalmuk mindennél nagyobb és el fog jönni az az idő, amikor újra ragyoghatnak régi, nemes pompájukban.

Csak hogy egy pár ilyen Beavató Papnőt említsek Ízisz,(Cleopatra VIi)Mária Magdolna, Istar..... Ugye ismerősek ezek a nevek?
Amikor egy ilyen szent nőt megítélsz és megvetsz, ezeket a csodás Nőket veted meg, és ezzel saját magadból irtod ki a gyönyör és a teremtés magját.

Egy Férfi nem csak egy jó feleségre, egy szerető anyára, egy gondos háziasszonyra vágyik, hanem egy csodás szeretőre is a Nőben.

Cleopatra vagyok... :))))))))
Az a Cleopatra Izisz papnő földi reinkarnációja
Kukdetesem(NA NEM ITT!!)a női minőség letisztítása,felemelése a pokolból,az Istennő minőség ujraaktiválása a NŐKBEN..
Ez az energia minden nőben ott szunnyad...
Szeretettel Varlak,hogy megizlelhesd,milyen energiája van egy valódi ISTENNŐNEK!
**********************************
Tudtad,hogy a világot a teljes pusztulástól ez az Istennő energia ujraaktiválása fogja megmenteni?

CleopatraSeven -Izisz

tovább olvasom

Amit szeretek 

Kézi levezetés
Láberotika
Masszázs (klasszikus)
Anti stressz masszázs
Csúszka masszázs
Erotikus masszázs
ESZO masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Egyéb masszázs: 5D-s lingammasszázs,Egyiptomi masszázs
Amit még érdemes tudni rólam: Kundalini aktivator,őrző,ősi gyógyító FŐPAPNŐ,Izisz földi reinkarnacioja(Nefertiti,Cleopatra VII)
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2023-11-29 Új kép került fel
2023-11-09 Felkerült az oldalra
2023-11-07 Lekerült az oldalról
2023-11-04 Új kép került fel
2023-11-02 Új kép került fel
2023-10-30 Új kép került fel
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit
Csak 35 felett 99 év alatt
Csak nálam
Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Ezt nézem meg először egy férfin
Semmit..A férfienergiát ÉRZÉKELEM!Ha van!

Cleopatraakígyóbűvölő
Egy igazi ISTENNŐ..
Retusálatlan Vegyes képek
Fotózás: 2023-11-04

 Ellenőrzött képek

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.