Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Vivi szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Budaörs, ÉS KÖRNYÉKE TérképTérkép
40 éves
175 cm
69+ kg, 96 mell
Nőiesen telt alkat
Hosszú, Barna haj, Barna szem
Eredeti cici
Heteró lány, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök:  09-19
péntek:  09-18
szombat:  -
vasárnap:  -

SMS-re nem válaszolok
Nálam - nálad, Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás
Légkondicionált lakás
32 perce járt itt.
A nem kötelező adatok 27%-t töltötte ki.
Hetente szokott belépni.
32 perce járt itt.
2018-04-16:  Sziasztok! Kb 17.00/17-30-ig tudtok telefonon elérni és kb. 17.30 /18.00 óra a legkésőbbi időpont amikor tudok fogadni még! Köszönöm.
2018-02-27:  ... aki nem jelzi felém, hogy a megbeszélt időpontban mégsem tud jönni,máskor nem fogadom! Megbizhatatlan vendégkört nem szeretnék, főleg nem a korrekt Vendégeim rovására!!Köszönöm a megértést!
2018-02-07:  Sziasztok!Ne hívjatok hívószám kijelzés néllkül,nem fogadom!Sms-ben pedig nem tudok infot adni! Hívásodtól kb.20-90perc közötti idővallumban tudlak fogadni!!!Kérném ennek figyelembe vételét..
Budaörs, Vivi 06304801413
Budaörs, Vivi 06304801413
Budaörs, Vivi 06304801413
Budaörs, Vivi 06304801413
Budaörs, Vivi 06304801413
... nálam igényeid szerint kérheted a különböző masszázvariációkat, gyógymasszázst is,mivel eü masszázsterapeuta a végzettségem ! A kombinált masszázs programok a legnépszerűbbek!Igényeid,természetesen meghallgatom ha felhívsz!És remélhetőleg,személyesen is eljössz hozzám,hogy személyemben megismerhess egy korrekt hozzáállású, nőies alkatú,természetes idomokkal rendelkező hölgyet!Könnyen megközelíthető,csendes,diszkrét övezet!Parkolás ingyenes!Több infoért, kérlek hívj bizalommal!Várlak szeretettel!

Amit szeretek 

Masszázs
Anti stressz masszázs
Klasszikus masszázs
Sport masszázs
Egyéb masszázs: Gyógymasszázs kombin
Amit még érdemes tudni rólam: További infókért,lehetőségekért, kérlek hívj!
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2018-05-22 Felkerült az oldalra
2018-05-17 Lekerült az oldalról
2018-05-14 Felkerült az oldalra
2018-05-11 Lekerült az oldalról
2018-05-07 Felkerült az oldalra
2018-05-04 Lekerült az oldalról

Akit keresek

Férfit
Csak 27 felett 65 év alatt
Nálam - nálad
Fél, Egy, Több órára, akár Több napra

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Mérleg

Vivi +36304801413 | Szexpartner | Hívd innen, és Vivi szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több nőiesen telt alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.