Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.
(x) Külföldi ajánlatok


Vidékilány kereső

Memória játék

Szavazások Memória játék Szexi xxx vicc Mozgó gif Szex videók

Ajánljuk

 

Rosszlányok.hu - Szexi memória játék

A rosszlanyok.hu-n nemcsak szexpartner társat kereshetsz, hanem végre játszhatsz is. Játssz kedvenc szexpartnereiddel és emlékezz rájuk. Játék közben a memória is edzésbe kerül és emellett még szexi képek is segítenek, hogy megtaláld a legjobb szexpartner lányt, akit kerestél. Memória játék hallatán mindenki képbe kerül, mindenki ismeri, hogyan játsszák a memória játékot. A különbség az, hogy ez szexpartner memória játék. A játék során izgalmasabbnál izgalmasabb képek tárulnak eléd. A hirdetők mindent megmutatnak magukból, hiszen játék közben azokkal a képekkel találkozunk, melyeket a hirdetők feltöltöttek magukról. Lássuk részleteiben a szexi memória játék menetét.

Játék +18 kategóriában, avagy a memória játék leírása

Egy szexpartner játék a felnőtt célközönségnek kifejlesztve. Egyedülálló szexpartner játék. Bárki megtalálhatja számítását benne és egyúttal szexpartnert is kereshet vele. A szexi memória játék 7 kategóriájából és 4 nehézségi szintjéből lehet válogatni. Ezen felül a játékos teljesítményét is méri a bal felső sarokban. Az alapbeállítás a szexpartner kategória és a 20 kártyalap. Ezt szabadon változtathatod a játék során. A kiindulási helyzetben a memória játék lapjai még nincsenek leosztva. Így kezdd játszani a szexpartner játékot: Válaszd ki, melyik kategóriából szeretnél hirdetőket látni. A szexpartner kategóriában a budapesti szexpartner lányok közül kerülnek hirdetők képei a kis kártyákra. Ha a memória játékhoz a masszázs kategóriát választod, akkor budapesti masszázs lányok kerülnek a játékba. Domina lányoknál egyértelműen a dominák. Ha a játék elején a vidéki lányok szexpartner kategóriát választod, akkor a Budapest és környékén kívül minden vidéki szexpartner lány előfordulhat a játék során. Itt nincsenek lebontva a szexpartner kategóriák további régiókra. Bármely vidéki területről láthatunk képeket a hirdetőkről. A szexpartner memória játék negyedik kategóriájába a fiúk tartoznak. Szexpartner fik vagy masszázs fiúk képeit is megtalálhatjuk a játékban, ha ezen kategóriát választjuk memória játékunk során. Utolsó előtti csoport a párok. Egyértelműen itt azok a hirdetők lesznek kiválasztva és azon a hirdetők képeivel játszhatsz, akik párban hirdetnek, tehát párok. Utolsó, de nem utolsó sorban travik képeivel is színesítheted a szexpartner játék élményét. Egyértelműen ilyenkor travi szexpartner társak képeivel találkozhatsz a játék során. tehát ezen hét főkategóriából lehet válogatni a játék során. Mi a helyzet a szexpartner memória játék nehézségi fokozataival? Négy nehézséget különböztetünk meg, ezekből lehet válogatni. A legkönnyebb szexpartner játék mindössze 10 kártyalapot használ, a legnehezebb játék fokozat pedig 40 kártyalapot.
Ha megvan a kiválasztott szexpartner kategória és megvan a megfelelő nehézségi fokozat kiválasztása, akkor kezdődhet is a játék. Rá kell kattintani a játék indítása gombra és már kezdődhet is szexpartner játék kalandunk. A szexpartner lapok lefelé vannak fordítva. Amikor az egyik szexpartner kártyára rákattintunk játék közben, akkor az megfordul és láthatóvá válik, melyik hirdetőt, szexpartnert rejti a lap. Ezután válasszunk egy másik játék kártyát is, melyet fel szeretnénk fordítani. Ha a két, memória játékban felfordított lap nem egyezik meg, akkor a rendszer automatikusan visszaforgatja a lapokat és kezdődhet a következő forgatás, vagyis próba. Amennyiben sikerül olyan rosszlányok hátlappal rendelkező kártyát felforgatnunk, ahol a szexpartner hirdető ugyanaz, akkor a játék a lapokat felfelé fordítva hagyja, valamint kiírja a hirdető adatait. Jelen esetben a szexpartner nevét, magasságát, súlyát, életkorát és, hogy hol elérhető helyileg. Ha mindezen információk nem lennének elegek számunkra, kattintunk rá a megnézem linkre és máris az adott szexpartner adatlapján találjuk magunkat. Hogy a memória játék se szakadjon félbe és ne kelljen újraindítani szexpartner memória játékunkat, az adatlap természetesen új ablakban nyílik meg a kiválasztott szexpartner hirdetőről. A sikeres forgatás után tovább kutathatjuk az azonos képeket a szexpartnerekről. Mindeközben a teljesítményt is számolja a szexi memória játék. Egy forgatás 1 pontnak felel meg. Minél kisebb a teljesítmény pontunk játék során, annál jobb.

Indíts új szexpartner játékot

Ha minden lapot összepárosítottál, nyertél. Ebben az esetben megnézheted a szexpartner hirdetők adatlapjait, akiknek a képeivel játszottál vagy kedved szerint új játékot indíthatsz, ha ismét rákattintasz a játék indítása gombra. Előtte mindenképp állítsd be azt a kategóriát és nehézségi fokozatot, amelyekkel valóban játék a játék. Jó játékot! Próbálj ki minden szexpartner kategóriát és minden nehézségi fokozatot.