Einloggen | Registration | Create ad
biggest hungarian escort & massage finder site
hun eng mobile

Inhalte für Erwachsene

18

Sind Sie über 18?

Ja Ja, hinweis Nein
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.
 


Vidékilány kereső
Refer to Rosszlanyok.hu und Vivy wird Sie lieben!
Refer word: "rosszlányok.hu"
Diósd, És VONZÁSKÖRZETE! KarteKarte
40 Jahre
175 cm
69+ kg, 96 Brust
Füllig Körperbau
Lang, Braun Haare, Braun Augen
Heterosexuell Mädchen, Sexpartner, Massage
Montag, Dienstag, Mittwoch, Donnerstag:  09-18
Freitag:  09-17
Samstag:  -
Sonntag:  -

Ich beantworte keine SMS-e
Nur bei mir, parken ist unentgeltlich
nichtraucher Wohnung, Ich rauche nicht
Air conditioned flat
1 days ago war hier.
26% Komplette Daten.
Sometimes upload new pictures.
Log in weekly.
1 days ago war hier.
2019-06-06:  Kérnélek Benneteket ha Valakinek 1 órán belül is esélyes hogy közbejöhet valami NEM KEll BEJELENTKEZNI! 16.30 -ig vagyok elérhető telefonon az utolsó időpontom kb.17 óra!
2019-04-24:  Hívásodtól számítva kb .20- 90perc között tudlak fogadni,kérném ennek figyelembe vételét! A 2 perc múlva ott tudok lenni ,sajnos nem működik!
2019-04-17:  Kérnék Mindenkit csakis a megbeszélt időpontban jöjjön,telefonáljon!Ha késnél ,vagy mégsem jönnél,kérlek jelezd felém! 15 percen túli késésnél, nem garantált a megbeszélt időtartam!
Diósd, Vivy 06304801413
Diósd, Vivy 06304801413
Diósd, Vivy 06304801413
Diósd, Vivy 06304801413
Diósd, Vivy 06304801413
Diósd, Vivy 06304801413

Was ich mag 

Massage
Andere Massage: Gyógy/Szeretet&masszâzs
Mehr Information über mich: További infókért,lehetőségekért, kérlek hívj!
Rufen Sie mich an, wenn Sie mehr wünschen!

Log

2019-07-16 Activated
2019-07-12 Deactivated
2019-07-10 Activated
2019-07-05 Deactivated
2019-07-04 Activated
2019-07-02 Deactivated
To see the full log have 1 active, accapted, not suspicious reviews in the last 12 months.

Wen ich suche

Mann
nur über 30 Jahre nur unter 65 Jahre
Nur bei mir
halb, eins, mehrere Stunden biss

Wie ich bin

Mein Sternzeichen
Waage

Vivy +36304801413 | Region | Call now and Vivy will love you! Zurück zum Anfang.

Recommended

Mehr reife Frau

Mehr füllig Mädchen

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.