Hirdetésfeladás |  Regisztráció |  Belépés
országos szexpartner & masszázs kereső
eng deu mobile

Felnőtt tartalom

18

Elmúltál 18 éves?

Igen Igen, mentsd el Nem
Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.
Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.


Vidékilány kereső
Hivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Művésznő szeretni fog!
Jelige: "FURULYA TANSZÉK"
Tatabánya TérképTérkép
45 éves
165 cm
80 kg, 110 mell, 110 csípő
Nőiesen telt alkat, Fazonra igazított punci
Hosszú, Barna haj, Zöld szem
Tetoválásom van, Eredeti cici
Heteró lány
, Szexpartner
hétfő:  -
kedd, szerda:  08-17
csütörtök:  megbeszélhető
péntek:  -
szombat:  -
vasárnap:  -

Rejtett számot nem veszek fel
Csak nálam , Könnyű parkolás
Füstmentes lakás, Nem dohányzom
60 perce járt itt.
A nem kötelező adatok 48%-t töltötte ki.
Nagyon gyakran tölt fel új képet.
Gyakran be szokott lépni.
60 perce járt itt.
Ma 11:30-kor ráérek. (Hívj más időpontért!)
Ma 12:30-kor ráérek.
Ma 13:30-kor ráérek.
Ma 14:30-kor ráérek.
Ma 15:00-kor ráérek.
Ma 15:30-kor ráérek.
Április 2. 08:30-kor ráérek.
Április 2. 09:30-kor ráérek.
Április 2. 10:30-kor ráérek.
2024-03-28:  Útba esek jövet menet,reggel korán küldj egy jelet-A ZÖLD időpontjaim foglalhatók,reggel!! -Kérlek nézd és főleg OLVASD az oldalam MINDIG frissítem!
2024-03-28:  Top szopás:)Specialitásom és kedvencem a pornós,bő nyálas VELŐS FRANCIA SZÁJBA ÉLVEZÉSSEL.Kupimentes helyen átverés,csalódás nélkül!
2024-03-28:  HA szeretnéd hogy ÉKES FURULYA SZÓVAL induljon a napod(NAPOM)vagy hogy SZÁJJAl MEGERŐSZAKOLJANAK,keress bátran a kiírt időpontok előtt min 1 órával!De inkább reggel korán jelentkezz be !
Üdvözöllek a FURULYA tanszéken;)az eredeti utánozhatatlan tanszéken:)
WELCOME to BLOWJOB ACADEMY!
Még most jo előre tisztaznom kell valamit
Hirdetésem nyomokban frusztráciot okozhat!Ha ezt érzed nem én leszek a te embered,görgess tovább,de az egészséges lelki világú valos önképpel rendelkező ember nem fogja ezt érezni,mert megérti felfogja mit miért. A komolytalan macskajancsikat meg nem szeretném kiszolgálni.
Ha nem érsz el ennek több oka is lehet
1- tiltva vagy
2-nem olvastad az oldalam és a hozzám vezető utat(egy kulturált sms t kérek tőled mivel 8-9 honapja nincs telefonos felvétel a tanszékre,csak írásban,oké?)ezért nem tudsz velem beszélni míg ez meg nem valósul.

Kellemes igényes,beszélgetni is szerető partnerem keresem ezen az oldalon akit mellesleg szájjal jól leápolhatok.Te is erre vágysz? Az évek és a rutin engem igazolnak ,132 jó értékelés is bizonyítja,hogy itt nem szórakoznak veled, nem kihasználnak,hülyére vesznek majd kidobnak hanem férfiként tekintenek Rád és ugy kényeztetnek ahogy szeretnéd. Én valóban kihozom belőled és a randibol a legjobbat.Én is jól akarom érezni magam abban a fél v 1 órában,és nem mellesleg szeretek örömet okozni Neked.Legrövidebb prorgamom fél óras,1 órát akkor töltök el veled ha már ismerjük egymást és megvan a kellő szimpátia oda vissza:)
Kissé szigorú szabályaim ellenére ÉRTELMES JÓ FEJ,KEDVES,mosolygós,FASZIMÁDÓ NŐT fogsz megismerni bennem aki sok év után sem unja a hivatását.Itt nem lesz csalódás,(nem vagyok se +10 évvel se 10 kiloval több mint egyesek)itt nincs átjáróház, se barátnő ,semmi zavaró tényező) nincs nonstop és azonnal, nincs kivánságműsor se."Szabályaim" elolvasásával és egyetértéssel tudunk csak találkozni!Valódi hús vér nő vagyok,semmi mű cucc rajtam /bennem..teljesen természetes vagyok kívül belül viselkedésem is az nem játszok szerepet senki kedvééért.A reggeli bejelentkezést szeretem és így fogadok nem ülök itt egész nap,ha nem érkezik hívás,SMS délig ,akkor többnyire más programot csinálok magamnak és nem veszem fel hiába hívogattok rendületlenül,sőt sokszor repülő üzemmódot,blokkolást használok a nyugalom érdekében .Csak és kizárólag ismert vendégeimnek fogadom hívását ,azokét akinek le van mentve a száma !MINDENKI MÁS SMS ben veheti fel velem a kapcsolatot ha szeretne megismerni és azt akarja h szájjal levegyem a Dns ét;)Tisztázzuk hogy NEM MINDENKINEK VALÓ EZ A FAJTA KAPCSOLÓDÁS.Nem kell mindenképp élned ezzel a lehetőséggel.!Csak akkor keress ha tisztába vagy önmagaddal,velem,a jelen változo gazdasági helyzettel,viselkedésed nem gyerekes,volt gyerekszobád tudod az illemet,nem log ki a kapanyél a szádból,stb!Tudd h kit keresel miért jössz,kit hívsz-ha épp ráérőt keresel nem én leszek a neked való gyors megoldás.Szeretek készülni előre tervezni kérlek te is próbálj meg,Nem jöhet ide akárki bárki ehhez tartom magam évek óta ,van tartásom neked is legyen válogass olvass nézz utána kihez mész,(kiféle miféle,kefél e?)keress rá értékeléseire!
Meguntam az évek alatt a több ezer értetlenkedő,számonkérő,mentálisan beteg, szórakozó,komolytalan,aberrált,link,egyezkedő,álmodozó,unatkozó,faszverő,olvasni nem tudó stb telefonálót ezert lett ezekre a lépesekre szükség.Mindenkinek megvan a helye ebben a cirkuszban,a komolytalan bohocoknak is,csak nekik a tiltolistán!
Az a bizonyos fránya Sms amit elvárok tőled ha idegenek vagyunk egymásnak (ha már én is vettem a fáradságot h itt regényt írjak magamról )egy név(bármilyen lehet )életkor és a hátsó szándékod egy pajzán vagy szaftos körmondatban elrejtve, esetleg egy képecske de nem olyan;) .Így könnyű az út hozzám (és amúgy is mert M1-s lehajtótól 5 p re lakom.)ha nem hiszed tégy egy próbát még ma !

Szeretettel várlak ,Dóri:)

tovább olvasom

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Natúr francia végén szájba
Natúr francia végén testre
Kézi levezetés
Kebel szex
Pisi (ha megkérsz)
Amit még érdemes tudni rólam: KORREKT vagyok, tőled is ezt várom
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log (max 1 év)

2024-03-27 Új kép került fel
2024-03-25 Felkerült az oldalra
2024-03-22 Lekerült az oldalról
2024-03-19 Új kép került fel
2024-03-18 Felkerült az oldalra
2024-03-15 Lekerült az oldalról
Adatcsere loghoz: írj évente legalább egy elfogadott értékelést!

Akit keresek

Férfit
Csak 30 felett 60 év alatt
Ápolt,értelmes,igényes,OLVASNI TUDÓ FÉRFIAK!Úriember ,aki tudja hogy ez a minőség mit takar
Csak nálam
Fél, Egy órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Ikrek
Kedvenc virágom
Mindegyik
Kedvenc autó márkám
Japán
Kedvenc filmem
természetfilmek ,dokumentumfilmek
Kedvenc italom
kávé,tea
Kedvenc pózom
képeim közt van
Hány évesen vesztettem el
rég
Partner ideálom
magas,szép mosolyu szép fogu.Szélsőségektől mentes ,mégsem középszerű
Ezt nézem meg először a másikon
összhangba van e velem
Leszbikus kalandom
na ne
Több nővel, férfival
jo kis hering partik xd
Így hívom a "puncim"
hívd te.0630..
Így szoktam maszturbálni
sehogy ,nincs rá szükségem, itt vagytok ti -vaddisznók;)
Kedvenc női parfüm
Lancome tresor
Kedvenc férfi parfüm
saját tiszta illatod
Kedvenc könyv
fFrancia nyelvkönyvek:)
Kedvenc étel
zöldségek

Művésznő
CUMIKAZLAK
Retusálatlan Amatőr képek
Fotózás: 2024-02-20

Stabil hirdető

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.