Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Kupak.hu (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Léna szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Debrecen, Tócóskert TérképTérkép
40 éves
168 cm
50 kg, 85 mell, 60 derék, 90 csípő
Vékony alkat, Borotvált punci
Félhosszú, Barna haj, Zöld szem
Eredeti cici
Heteró lány, Masszázs plusz
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  08-16
szombat:  00-24
vasárnap:  00-24

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Könnyű parkolás
Füstmentes lakás
41 levél, 26 olvasatlan.
7 hete járt itt.
A nem kötelező adatok 70%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
41 levél, 26 olvasatlan.
7 hete járt itt.
2016-11-22:  Visszakerültem az oldalra.
2016-11-15:  Felkerültem az oldalra.
Debrecen, Léna 06203275384
Debrecen, Léna 06203275384
Debrecen, Léna 06203275384
Debrecen, Léna 06203275384
Tapasztalt, türelmes, bevállalós, ha elég lenne három szó, ami a leginkább jellemző rám csak ennyit írnék magamról. Érzéki vagyok és igazi nőies finomsággal, odaadással várom kedves úriemberek jelentkezését, akiket a mennybe vihetek magammal. A lakásom tiszta és diszkrét. Hívj bármely hérköznap 8 és 16 óra között.

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Natúr francia végén szájba
Kölcsönös francia
Ujjazás
Csók (szimpátia alapján)
Kézi levezetés
Kebel szex / Csúszka
Harisnyában fogad
Láberotika
Masszázs
Anti stressz masszázs
Klasszikus masszázs
Erotikus masszázs
Négykezes masszázs (ha megkérsz)
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2016-11-23 Új kép került fel
2016-11-22 Felkerült az oldalra
2016-11-18 Lekerült az oldalról
2016-11-15 Felkerült az oldalra
2016-11-15 Új kép került fel
2016-11-13 Új kép került fel

Akit keresek

Férfit
Csak 20 felett 99 év alatt
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Fél, Egy órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Bika
Kedvenc virágom
Levendula
Kedvenc autó márkám
Audi
Kedvenc zeném
House, pop
Kedvenc filmem
Akció vígjátékok
Kedvenc italom
Mojito
Kedvenc pózom
Lovagló
Hány évesen vesztettem el
19
Férfi ideálom
George Clooney
Így hívom a "puncim"
Nunus
Így szoktam maszturbálni
Vibrivel
Kedvenc női parfüm
Versace

Léna +36203275384 | Masszázs | Hívd innen, és Léna szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több vékony alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.