Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Szex Társkereső (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Rosszlanyok.hu-ra és Anita3500 szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Dunaföldvár, cece és Dunafőldvár kőrnyékéről vagy távolabrol! TérképTérkép
36 éves
170 cm
67 kg, 28 derék
Vékony alkat, Fazonra igazított, Színes bőrű
Félhosszú, Fekete haj, Sötét barna szem
Homó transzi, Szexpartner, Masszázs
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  00-24
szombat:  00-24
vasárnap:  00-24

Nálam - nálad, Dohányzom
10 levél, 4 olvasatlan.
3 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 47%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
10 levél, 4 olvasatlan.
3 órája járt itt.
2016-09-21:  sziasztok cece és környékéről keresek férfiakat.szex kapcsira
Dunaföldvár, Anita3500 06305422294
Dunaföldvár, Anita3500 06305422294
Dunaföldvár, Anita3500 06305422294
Dunaföldvár, Anita3500 06305422294
Dunaföldvár, Anita3500 06305422294
Sziasztok én egy fejér megyében található cecei travifiu vagyok Keresek aktiv férfiakat alkalmi szex kapcsolatra keres bátran Dunaföldvár és környékéről vagy távolabrol keresek.Sajnos helyem ninncs csak ha ere jársz akkor autos kalandban benne vagyok keres bátran

Amit szeretek 

Francia óvszerrel
Natúr francia
Natúr francia végén szájba
Natúr francia végén testre
Natúr francia végén arcra
Mélytorok
Kényszerfrancia
Kölcsönös francia
Lenyelés
Aktus óvszerrel
Vibrátoros játék
Csók (szimpátia alapján)
Együttfürdés
Kézi levezetés
Közös maszturbáció
Közös pornófilm nézés
Kamerázás
Fotózás
Popóizgatás férfiaknak kézzel / eszközzel
Masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2016-09-24 Várost cserélt
2016-09-22 Új kép került fel
2016-09-21 Új kép került fel
2016-09-19 Nevet cserélt
2016-09-19 Új kép került fel
2016-09-18 Felkerült az oldalra

Akit keresek


Légy ápolt és kedves.
Nálam - nálad
Negyed (SOS francia), Fél, Egy, Több órára

Beszélgetés a hirdetővel
Anita3500 +36305422294 | Transzi | Hívd innen, és Anita3500 szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett transzvesztita

Még több vékony alkatú transzvesztita

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.