Lányok       Fiúk       Párok       Transzik
Belépés | Regisztráció

országos szexpartner & masszázs kereső

eng deu mobile
Kupak.hu (x) Phonescort on Google Play
 HirdetésHivatkozz a Masszazslanyok.hu-ra és Andi szeretni fog!
Jelige: "rosszlányok.hu"
Budapest XIV. kerület, Zugló TérképTérkép
40+ éves
168 cm
53 kg, 75 mell
Vékony alkat, Borotvált punci
Félhosszú, Szőke haj, Zöld szem
Heteró lány, Masszázs plusz
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek:  09-19
szombat:  09-19
vasárnap:  09-19

SMS-re nem válaszolok
Csak nálam, Ingyenes parkolás
Füstmentes lakás
8 órája járt itt.
A nem kötelező adatok 42%-t töltötte ki.
Havonta szokott belépni.
8 órája járt itt.
2017-01-16:  Visszakerültem az oldalra.
2017-01-11:  Visszakerültem az oldalra.
2017-01-03:  Visszakerültem az oldalra.
Budapest, Andi 06305117680
Budapest, Andi 06305117680
Budapest, Andi 06305117680
Budapest, Andi 06305117680
Budapest, Andi 06305117680
Budapest, Andi 06305117680
Kedves, köszöntelek a "világomban "! Nem próbálkozom annak leírásával, hogy mi vár rád a nálam tett látogatásod esetén, hiszen éppen a spontaneitás adja találkozásunk varázsát. Csak önmagunk legyünk, én Nő, te Férfi és találkozásunk célja, hogy érezd a Nőt, akire vágysz e sorokat olvasva.
Relaxáló masszázsom mellett nagy hangsúlyt fektetek a kényeztetésre. Tantrikus-, esszó- és ligam masszázsom belülről fakad, érzékiségem megnyilvánulásakent.
Nagy szeretettel várlak diszkrét, meghitt barlangomban :)

Amit szeretek 

Natúr francia
Kölcsönös francia
Kézi levezetés
Masszázs
Ha többre vagy kíváncsi, hívj fel!

Hirdetés log

2017-01-16 Felkerült az oldalra
2017-01-13 Lekerült az oldalról
2017-01-11 Felkerült az oldalra
2017-01-06 Lekerült az oldalról
2017-01-03 Felkerült az oldalra
2017-01-03 Felkerült az oldalra

Akit keresek

Férfit
Csak 30 felett
Légy ápolt és kedves.
Csak nálam
Egy, Több órára

Amilyen vagyok

Csillagjegyem
Rák
Kedvenc virágom
Rózsa
Kedvenc autó márkám
Audi
Kedvenc zeném
Pop, Rock, Jazz
Kedvenc italom
Tea
Ezt nézem meg először egy férfin
Mosoly
Leszbikus kalandom
Neeeem
Több férfivel
Neeeem

Beszélgetés a hirdetővel
Andi +36305117680 | Masszázs | Hívd innen, és Andi szeretni fog! Ugrás a lap tetejére.

Neked ajánljuk

Még több érett hölgy

Még több vékony alkatú lány

 

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg. Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy ha mobil telefonról nézik az oldalt, akkor a telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről. Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege. Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár.

Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki. A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen. Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is. A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a szexpartnerhez tartozó interaktív funkciók. Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is. Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk.

A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról. Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten. A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. ha valami itt nincs kiírva, akkor a lány azt kérte, hogy ne jelenjen meg. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres. Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.